SNÖ.

Min allra största önskan just nu är att få en riktigt riktigt vit jul och vinter.
Det sägs att snön ska komma i januari. Hur vore det se ut? Ni andra, våga inte hurra för att det inte blir någon snö.


Alla människor klagar ju bara på vintern, hur kall och besvärlig den är! Hur snön bara är ivägen, och att man måste ut och skrapa fönstrerna för att få bort all frost på bilen. Kyla och elände! Fy pytsan säger de och skottar bort all snö från gångarna. Så klagar alla på denna eviga julstress och alla klappar som ska köpas, alla fönster som ska pyntas och granen som ska kläs och bla bla bla. Plus att ni klagar på kylan.


VAD ÄR DET MED ER!?
Det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder. Klä på er!
Och vad vore en vinter och jul utan snö? Vem vill gå igenom en vinter utan denna vackra snö som faller ner från himmelen? Kunna se hur det glittrar från marken, och hur den lyser upp de mörka kvällarna? Eller vem vill inte höra det mysiga ljudet när det knarrar så gott under fötterna när man går ute? Vad ska alla de små barnen göra (och även jag) när det inte finns någon snö att bygga snögubbar, snöbollar och ingen tillfällighet att åka pulka?
Och framför allt - vi snowboard-/skidåkare?
Som att sommarn är mycket bättre - Alla har stor press på sig att att sola och få färg på kroppen utav det lilla solen är framme bland alla feta moln och regn som faller stup i kvarten. 
  Bah
Men tyvärr har idioter fixat så att västhuseffekten påverkat vädret så att vi knappt har någon riktigt vinter kvar! ska verkligen snön kommai januari? All snö är ju snart borta för alltid!!

Ett kortfattat tips till er som bävar inför "den stressade julen:" Gör allting i tid bara! Tänk ut julklappar, pynt och planera. Så, svårare än så kan det faktiskte inte bli.
Skärp till er nu. Vill ni inte ha någon snö längre? Eller tycker ni att jag bara har fel?

Allting går, och det som inte går, det går också!

   

             Jag gillar den där bilden i mitten med snöyran!              

Här har vi era åsikter och tankar och diverse, you name it.
Postat av: Idaho

Ska snön inte komma förens i Januari? Kickan sa att det skulle vara snö på onsdag då vi ska vara ute på idrotten :P *ler gulligt

2007-10-31 @ 13:59:14
Postat av: em

ja vintern är underbar ;)

2007-11-01 @ 10:24:33

Kommentera inlägget här:

Ditt vackra namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback