SNÖ.

Min allra största önskan just nu är att få en riktigt riktigt vit jul och vinter.
Det sägs att snön ska komma i januari. Hur vore det se ut? Ni andra, våga inte hurra för att det inte blir någon snö.


Alla människor klagar ju bara på vintern, hur kall och besvärlig den är! Hur snön bara är ivägen, och att man måste ut och skrapa fönstrerna för att få bort all frost på bilen. Kyla och elände! Fy pytsan säger de och skottar bort all snö från gångarna. Så klagar alla på denna eviga julstress och alla klappar som ska köpas, alla fönster som ska pyntas och granen som ska kläs och bla bla bla. Plus att ni klagar på kylan.


VAD ÄR DET MED ER!?
Det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder. Klä på er!
Och vad vore en vinter och jul utan snö? Vem vill gå igenom en vinter utan denna vackra snö som faller ner från himmelen? Kunna se hur det glittrar från marken, och hur den lyser upp de mörka kvällarna? Eller vem vill inte höra det mysiga ljudet när det knarrar så gott under fötterna när man går ute? Vad ska alla de små barnen göra (och även jag) när det inte finns någon snö att bygga snögubbar, snöbollar och ingen tillfällighet att åka pulka?
Och framför allt - vi snowboard-/skidåkare?
Som att sommarn är mycket bättre - Alla har stor press på sig att att sola och få färg på kroppen utav det lilla solen är framme bland alla feta moln och regn som faller stup i kvarten. 
  Bah
Men tyvärr har idioter fixat så att västhuseffekten påverkat vädret så att vi knappt har någon riktigt vinter kvar! ska verkligen snön kommai januari? All snö är ju snart borta för alltid!!

Ett kortfattat tips till er som bävar inför "den stressade julen:" Gör allting i tid bara! Tänk ut julklappar, pynt och planera. Så, svårare än så kan det faktiskte inte bli.
Skärp till er nu. Vill ni inte ha någon snö längre? Eller tycker ni att jag bara har fel?

Allting går, och det som inte går, det går också!

   

             Jag gillar den där bilden i mitten med snöyran!              

Stadium Winter Jam.

För jag ska åka på Stadium Winter Jam i Stockholm den 17 november!

image38

Jibbsession!
Det kommer bli råballt. 19 dagar kvar idag och jag har något att se fram emot!
Skönt att slippa gå runt som en zombie och vänta på att november är slut.

Tyvärr känner jag mig som e zombie idag. Allting e dötrist och tråkigt.  Min telefon har dessutom blivit sjuk och måste in på sjukhuset. När det nu blir av.

Adios.

Vila tryggt.

Vila tryggt som ett barn vid mitt bröst
Jag ska ge all min kraft och min tröst
Jag kan känna ditt bultande hjärta
Jag kan höra dess skälvande röst

Jag ska vagga din oro till lugn

För dina ögon bär skuggan av sorger
Alltför stora för någon så ung

Låt mig torka din tårade kind
Jag ska stå där vid trygghetens grind
Tills du vågar att åter gå igenom


JACKA!

Jag är ständigt ute efter en ny snowboard jacka! Jag har bestämt mig att det måste tyvärr bli en grå, för att outfiten liksom ska passa. Men jag hittar ingen! Den ska vara helgrå utan några mönster eller annat tillagt. Bara en helt vanlig GRÅ!
Ack och ve, jag finner ingen.

Skaffa ett liv.

Igår när jag och Niclas gick på stan letade vi presenter till våra respektive. Jag funderade på att; om Niclas skulle vara min kille, vad skulle han då önska sig? Så jag frågade honom: "Om du skulle fylla år snart, vad skulle du då önska dig?"
- .. Jag skulle önska mig bärs.
Eftersom Christoffer tränar så mycket, vill han hålla sig i toppform och avstår från att kröka och dricka bärs, så svarade jag: - Men om du tränade så mycket att du avstod från att dricka öl?
- .. Då skulle jag skaffa mig ett liv.

Varför jag skriver ner det här är för att jag och Niclas fick ett riktigt gott skratt efter våran conversation och det är ju faktiskt sant, min pojkvän tränar liiite för mycket tycker jag. Och jag tycker det är synd... Om mig.

Jag kan likagärna tillägga att midagen igår blev lyckad. Rutan var med mig hela kvällen då Julia och Ester tränade. Maten som serverades när de kom hem blev korvstroganoff med ris. [min favorit] Tjejerna tyckte det var jättegott och vi tittade på skönheten och odjuret! Den filmen är bra mysig!



I'm back aigan.
Och jag är hemma hos Prytz igen. Det blev lite ändrade planer så jag slapp åka hem, och återvände till Prytz place istället. Mycket mysigare !
  Och nu vill jag tala om att jag kan få hämta ut mitt körkort nu! JIPPIE! Men eftersom brevet är hemma i Björklinge, så kan jag jag som snabbast möjligast hämta det på fredag. Skoj.

Äch, jag blev tom på tankar igen. Jag går nu jag.

Prytz hem.

Idag ska jag till Prytz, skönt att slippa vara hemma. BLÄ
  I alla fall så finns det ett problem. Tjejerna kommer hem efter 9! Och jag kommer hemtill dom vid 5 kanske!
Men jag har ju såklart en briljant ide - jag pluggar och sedan ska jag laga en fin middag till de när de kommer hem från den hårda tärningen på Friskis&Svettis!

Låter det inte som en bra ide!?

Tråk-dag

Idag ska jag jobba igen. Kommer vara hemma till 10 ikväll. Men det är ju inte så sent, speciellt inte när man har sovmorgon imorn. Jag måste bara fixa lite mat som jag kan äta på min lunch-rast. Undrar om det finns något bra att köpa på cafeét. Eller så blir det 100 mackor som jag får köpa.

Jaja, jag har inget att tillägga idag. 
Jag är: ↓

Bye

Pallar inte.

Idag är jag trött.
Hela helgen har jag varit och farit hit och dit. Det har vart fotbollsavslutning, bowling, restaurang, det har vart krogen, det har vart en trip till Katrineholm med spelning och sånt shit, det har vart mys med Christoffer, det har vart träningstart med nya tränare, det har vart myspys med Thörnrosa och sen pizzatajm med henne och Oscar, och det har vart bilkörning, och nu snart är det dags att ta sig en trip till Tierp ikväll med bil!

Måste tanka först.


Körkortet avklarat.

JAG HAR TAGIT KÖRKORT!

Jag kan inte fatta att det är sant - men det är det. Min ångest är ÖVER. Jag har nått en ny milstolpe. Och har tagit ett stort steg nu! Och glad som jag är så ska jag nu för första gången ta bilen till tierp på den nya motorvägen med Christoffer. Vi ska titta på hans lillebror spela hockey.
  Innan ska jag fira med glass! Jag är så lyckligt och jag säger det en gång till:

Jag har tagit körkort!

Sista dagen innan uppkörning!

OKEJ! Idag är det onsdag, och imorn är det torsdag. På torsdag kl. 09.00 ska jag göra mitt förarprov!

Så här har jag tänkt ladda tills imorn:
1. Ta en tupplur nu på eftermiddagen
2. Käka glass och choklad och titta på fotbollsmatchen Sverige - Nordirland 20.00 ikväll
3. Gå och lägga mig för att sova
4. Vakna igen för att mysa med Christoffer som kommer senare efter hans hockey
5. Sova gott med min älskling brevid mig
6. Vakna och äta en stor rejäl frukost!

Sen återstår det att se! Jag villså gärna kunna släppa min ångest av allt detta!
Önska mig lycka till !!


Sista körlektionen.

Idag har jag min sista körlektion och det känns ändå som om jag inte kan någonting. Eller jo, lite kanske men jag hatarnär man kommer i en jobbig situation. Föraraprövarna i Uppsala är ju så idiotiska och kuggar för att man inte tänkte som han.

Baah. Jag är i alla fall rätt nervös. Alla i skolan verkar vara på det dåliga humöret, och jag trivs inte i omgivningen just nu. Men jag skiter väl i det. Det bästa sättet är att stoppa ett par snäckor i öronen och höja volymen och lyssna på musiken som strömmar ut. Bäst just nu är Oh laura - Release me. Den är så bra!

Im back aigan
Nu har jag ett STORT leende på läpparna. Körlektionen gick bra! Och min lärare säger att jag är grymt duktig på att köra bil. Jag är nervös till tusen.
Men det roligaste av allt var när jag fick ett brev hem om information om resan till ALPERNA! Resan som kommer att ske på sportlovet, och jag längtar som ett barn längtar efter jultomten! Gah!

Sist vill jag visa min vackre t-shirt vi fick i skolan idag: Student 2008
image30

Gåd nait! Sii ju tumoraau!

Jag hittar ingen jacka.

Jag vill ha en ny snowboardjacka. Men jag finner ingen! Ingen som passar till mina brallor i alla fall:

image28


Jag vill inte ha en rosa eller brun jacka! Men vad annat passar till byxorna? Och förresten måste jackorna vara så sjukt dyra. Jag har ju inte råd knappt.

Förövrigt kommer Christoffer hem till mig ikväll. Jag har inte träffat honom på typ en vecka. Och innan det träffade jag inte honom på en vecka till! Skandal enligt mig. Så ikväll blir det MYS.

Annars kan jag bara tillägga att jag vann över Josefin i schack idag i skolan och att jag börjar bli nervös inför uppkörningen på torsdag!

Hej!

RÅTTATOUILLE.

Jag har två katter: Scussy & Vitas
De gillar att fånga råttor. Men de äter inte upp dom. Utan lägger dom utanför vår ytterdörr!
  Nu var det så att min syster var ute på en höstpromenad. När hon var hemma igen hittade hon ovanligt nog en råtta utanför dörren. Det häftiga var att hon lyckades ta en sådan GRYM bild på offret.

image25

Fräään! Erkänn cool :)

Världens bästa regel:


§1
Livet är fantastiskt och fyllt med möjligheter

§2 Om du skulle tro tänka eller känna något annat så gäller §1



Bra va!?
Kolla vilka tråkigheter:

- Idag lördag har jag bara jobbat,
- Ska jobba imorn,
- Kan inte träffa christoffer på aaslänge,
- Uppkörning på torsdag som jag inte har något hopp om,
- Inget att se fram emot (just nu) 
- Kan inte unna mig något utan pengar som jag måste spara, 
- Allt e trist och tråkigt!!

Men då ska man ta sig en titt däruppe på regeln!

Så jag ska ÄNDÅ försöka se morgondagen med ett leende!! 

Bra va!? God natt


Hej då farmor.

Min farmor Yvonne dog i söndags natt, och under mina 18 år så träffades jag inte ens henne irl.
Minns inte om jag hört hennes röst på telefonen. Bara läst brev hon har skrivit till oss.
  Det är en lång väg till Australien där halva min släkt bor och jag vill så gärna åka dit. Innan farfar också dör. Men jag tror inte jag hinner det. Jag har inga pengar till det och min pappa kan knappast åka.
  Det känns ju som om man inte hade en farmor över huvud taget. Hade ju nästa 0% i kontakt. Men när mamma skickade sms:et med den hemska nyheten på lektionen kändes det som något tungt lade sig på mitt hjärta, en sten eller nåt. Några tårar rann ner för min kind och jag har inte orkat ringa pappa, kommer inte orka det heller. Det är ingen ide, det finns inget att säga. Eller jag har inget att säga.
  Jag ångrar en sak bara, jag borde tagit mig i kragen och skrivit något brev till farmor och farfar eftersom pappa eller någon annan inte gjorde det. Synd att man alltid tänker i efterhand.

Ja det är dystert. Jobbigt med fler saker i hjärnan, när den redan är proppad med annat.

image24

Hej då farmor ♥

Trosjakt.

Lördagskvällen blev inte som förväntat. Desperata samtal från Oscar och Sofia som ville att jag skulle komma till Bälinge lyckades övertala mig. Därmed har jag fastställt att jag ÄR väldigt lätt att övertala.

Nog om det, back to Bälinge.
Kl. 23.00 anlände jag till Peters place, där fanns Lepran, Oscar, Sofia, Peter och Tomas.
Det spelades skön musik och när jag slängt mig på soffan trycker Tomas upp en öl i handen på mig. SOFT!
Och mer soft skulle det bli; bastu och jacuzzi! 6 pers klämde ihop sig och vi lekte "Sanning eller Konsekvens" och "Jag har Aldrig.." 

KUL!KUL!KUL!

Nu till det roliga:
När alla hade bytt om och hittat en sovplats att sova på, letade jag efter mina trosor. Jag irrade omkring lite onykter men gav upp till slut och drog på mig ett par mjukisbyxor att sova i.
Morgonen därpå (idag) fick jag hjälp av Lepran och Oscar på jakt efter mina spårlöst försvunna trosor. Efter en haltvimmes letande gav jag upp och jag förstod inte att ett par trosor kan försvinna när jag bara haft dom på två ställen!! Och nu skulle beviset komma att jag är en riktig knäpp virrpanna: Jag hittade mina trosor längst ner i mitt ena byxben! Har alltså sovit och letat med trosorna i mjukisbyxorna.
Därmed lyckades jag få alla ett gott skratt!

Hej.

Som en bro över mörka vatten.

Det känns som jag har ramlat ner från bron i det mörka vattnet. Men kämpar på att komma upp på bron igen.
Uppkörningen närmar sig och jag känner mer och mer oro. Speciellt när Jessica inte klarade det för att hon hade gjort: "En dålig planering inför körfältsbyte" BAJS.
Det som jag ser fram emot just nu är julen och nyårskiftet. Då ska jag upp till Kläppen med ett gäng och åka snowboard ♥ Och vad är det som finns där? JO - Sveriges Bästa Snowpark!

Bildbevis från 2006:
image24


Då gäller det att ha pengar. Hur får man det då? - Jo, Jobba! Och det ska jag göra ikväll! 
Jipiho, ska ta hand om min lille vän som behöver 100% tillsyn. Undrar om vi ska gå på en promenad idag kanske? Eller spela spel? Kanske titta på tv?
Om det fanns snö skulle vi kunna ha snöbollskrig...

Gaah! SNÖ KOM NU!

Depp.

Deppig dag.
Funderar över hur man kan göra som jag gjorde igår; Efter att ha hoppat i sängs kl. 21.45 och sedan när klockan är 22.25 bestämmer jag mig att åka till Christoffer, och bussen går 22.30. SKYYYNDAAA!
Kasta det viktigaste i väskan och kuta till bussen..
  Jag hann!  40 min på buss och sedan framme. Hektiskt, men vad gör man inte när man är kär?

Men som sagt känns den här dagen deppig. Okej, den är på bättringsväg. Jag snackar snowboard med Robin - Heet diskussion på g här. Men det räcker ändå inte, eftersom snön inte är här i alla fall

Jag ska kanske fortsätta deppa. Nån som har tips på bättre humör? Someone? Please?


Jag vill också köra brumbrum!

Idag fick jag reda på den goda nyheten att min goe vän Julia, har tagit körkort idag!!
Må jag också ha lyckan att ta mitt! Har uppkörning den 18 okt. Om två och en halv vecka (!) Önskade att jag kunde köra upp tidigare men icke, i Uppsala är det lång väntetid. Väääääääntetid!

Palla vänta.
Godnatt!



Oj, ville bara tillägga att dom där är såååå himla underbara!