Paus.

Jag tar en paus från allt donande.
Jag håller på med mitt rum, fixar och möblerar om. Men jag får ju aldrig till det! Det blir aldrig lika snyggt som den dagen då Julia och Ester hade gjort om hela mitt rum på min födelsedag. Bah, ångrar mig att jag en gång ändrade det efter.

Ikväll trodde jag skulle på min sista skiva, dessvärre måste jag på en till imorn. Och ja, dessvärre, (dessvärre till ännu en fest? ja, brennan säger dessvärre) Jag har kommit underfund med att skivor inte är det roligaste. Det är precis som en vanlig krogkväll på vilken vardag som helst då olika sortser människor är samlade. Och oftast (om det inte är ens egen skiva) så känner man bara några stycken.
Men ikväll vet jag att det är många jag känner, dessutom är det väldigt bra och härliga människor som ska ut, så jag e taggad!! Bl.a blir det Carro, Johan, Adam, Patrik Lind, Chirstoffer, Patrik och några till. Sen på skivan möts man ju upp av min skönaböna Maja. Coz she is the reason I'm coming tonight!

Oj! Nu ringer äggklockan för pajerna jag håller på göra i all röra inför sutdenten.

5 DAGAR KVAR!

Student 08.


Inför systemkameran som kommer (hoppas jag) lekte jag fotograf idag och passade på att fota grejerna som ska bäras den 5 juni ungefär hela dagen. Ja, klänningen är ju inte heeelt färdig men ändå ^^ Det var naaajs.

Ikväll kommer C förbi och jag hoppas han inte är allt för trött och seg eftersom jag just nu är uppe i varv med mitt och mammas donande inför studenten!
En annan rolig och god nyhet är att jag förhoppningsvis kommer få åka med Carro hem mot Björklinge till våra mottagning efter allt firande i Uppsala i en cab. Hörde lite rykten om att det var många som var efter den där bilen som Carro och hennes familja har hyrt in för just den stora dagen på torsdag.

6 DAGAR KVAR!


Livet har sina goda stunder.

En god stund kommer ske på torsdag (hoppas jag i alla fall om inget år snett)

Jag hade en god stund idag med faktiskt då jag och min Carro käkade glass i solen vid ån idag på stan. MYYS! Det lär blir några gånger till innan hon åker till USA och gör mig avundsjuk i ett helt år!
Gosh I'm going to miss her a lot. And I mean A LOT. And when i say a lot, I really really really mean a lot! More than words can say. 


For now on, it's time for me to fix things up to my studentparty. Like cleaning, baking, fixing, you name it. 

See ya!

Panic.

Idag är det exakt en vecka kvar till studenten och idag haar jag och mamma bakat en massa toscakakor i samband med min solning. (Sprang ut på gräsplätten och solade så fort jag hade tiden emellan bakningen) Jag är helt slut efterbakningen p.g.a av några felsteg och ändå är det SÅÅÅÅÅ MYCKET TILL SOM SKA LAGAS OCH BAKAS och jag tror seriöst att jag kommer dö av all panik som sakt börjar krypa i nerverna på en.

Måste bara lämna lite snabb info om gårdagen butiskpartaj på Lustgården som jag, Carro, Matilda och Sofia var på.
Den inleddes med presentation av en helmassa saker som Lustgården hade ja, oljor och andra smaskiga och ritkigt roliga saker. Det bjöds på dricka och olika tilltugg. En mycket rolig och värd kväll.

På lördag ska jag nog gå på min allra sista skiva på Göteborgs nation. Jag ser verkligen fram emot den här kvällen trots att jag som vanligt har problem vilka skor jag ska ha. (Jag vägrar att ha de högklackade skorna jag hade på de senaste skivorna) Jag har liksom gett upp att vara kvinna på det sättet. Jag skiter om det är coctailtema, jag tror jag ska spåra lite och köra förra fredagens tema "Ursäkta, jag har kommit fel"

800 grader..


.. nästan SÅ varmt är det i solen nästan! Phju jag dör av svett.

Sen avgudar jag C:s studentmössa. Den är så himla grym! Dessutom har de myyycket snyggare text och färg på texten.  [Hata ABC-gruppen]
Jag skulle också vilja ha en sådan mössa, men sån kunde inte vi beställa. Fast jag tror ändå att jag hade tagit en vanlig i alla fall. Skulle nog inte vara så modig just i beställningsögonblicket att sticka ut med en sån mössa. Jag sticker kanske redan ut med min gröna klänning?

Jag är älskad!!


Aight man!

Jag måste berättta om råååläskiga grejen som hände mig imorse. (I still think it was a dream coz it was so scary)
Till att börja med att säga så har jag en såndär töntig fobi för spindlar. Och hemma hos C så fins det såklart många och stora mysiga spindlar som brukar dyka upp lite här och var tack vare all ved de släpar in, sägs det.
Imorse då när jag låg halvvaken hörde jag en mygga surra nånstans i närheten av mitt öra. Jag ligger med huvudet åt sidan men börja långsamt vrida huvudet så att jag har ansiktet mot taket (detta gör jag för att jag kanske kan se myggan och döda den och dess pinande ljud.)
Då, ser jag en spindel sitta uppe i taket, den sitter också precis framför mitt ansikte. Och vad tror ni händer? 
Jag hann inte ens tänka något innan spindeln tar några steg och sedan HELT PLÖTSLIGT faller ner rakt emot mig i ansiktet. Tack vare mina snabbar reflexer flyger jag upp och sätter mig upp i sängen lik som en hund som är på sin vakt. Och på huvudkuden springer den satans spindeln runt. Innan den försvinner hinner C kasta ut spindeln ur huset. Min puls var uppe i 130 och jag blev hlet klarvaken. Jag låg bara och tänkte på hur det hade gått om inte den där myggan hade stört mig, eller om jag inte hade vridit ansiktet mot taket och sett spindeln? Den hade landat rakt i ansiktet på mig! Blotta tanken får mig att rysa.
Så tack vare en sketen mygga vid rätt tillfälle kom och irriterade mig, och tack vare att jag skulle försöka döda den undkom jag en äcklig spindel.
Min puls har fortfarande inte gått ner.

Sjuk.

Jag börjar detta inlägg med att berätta att jag är  s j u k. Vilket är mycket deprimerande. Idag har vi fotbollsmatch mot Tärnsjö och nu kan jag ju inte vara med. Hursomhelst, man kan ju inte få allting som det brukar sägas.
Jag tänkte då summera min helg vliket har varit rätt mys.


Chill' and Grill
I fredags grillade vi hemma hos Fredrik. Det var jag, Christoffer, Julia, Matilda, Daniel, Caroline, Maria, Marika, Josse och Elin. Det var riktigt trevligt de jag pratade med i alla fall. Vi begav oss till Williams som blev en aning sämre (jag var lite tjurskallig p.g.a vissa saker)






Blomplockning
Dagen efter spenderades med Christoffer och de mest aktuella var våran blomplockning! Vi gick ute i skogen utanför mig och plockade en stor bukett liljekonvaljer till våra mammor i morsdag present. Dom luktar ju så gott!
Det som var lite synd att Christoffer glömde blommorna här när han åkte hem idag.




Skillad katt

Igår när jag strosade runtom i huset stötte jag på min katt Vitas som nyss hoppat in genomfönstret. I käften hade han en död liten ekorre hängandes! Jag fick lite smått panik men lyckades få ut honom och den stackars lilla döda ekorren. Det var väldigt väldigt hemskt. Katter ska ju inte ta ekorrar som byte! Men jag måste säga
att det var skillat gjort att lyckas ta en ekorre.


En Busschaffuör.

På min gård bor det en 40 årig man med sin familj som kommer från Iran, Irak nånting ni vet. Då och då åker vi buss tillsammans in till stan eller hemåt. Okej, inget speciellt med det och jag tänker ju inte mer på det. Förutom en dag när jag började fundera över vad han jobbade med (jag funderar mycket, ok?).  Jag funderade på om han kanske var busschaffuör? Det var det enda yrket som jag tänkte på innan tankarna for vidare på annat.
På vägen hem från stan, efter skolan, när jag ska gå på bussen så gissa vem som var busschaffisen?
Jo, HAN, snubben som bor på min gata som jag samma dag tidigare på morgonen funderat över om han var busshafför. HAN VAR BUSSCHAFFUÖR!

Bra läskigt!

Jump baby.

Jag ska också börja hoppa hopprep!
Inspirationen fick jag från ena av mina favoritlåtar Yvs Larock - Rise up. I musikvideon hoppar de ju som galningar och freakar ut. Det gillade jag! Okej, jag kommer ju absolut inte kunna bli som människorna i musikvideon, men det ser så kul ut ju. 

Och jechua vad den här låten är bra, den tar mig tillbaka till en viss underbar tid. mmm... Moments and partaj!


Think About It.

image413Ja, på drygt 5 km sprang jag på tiden 26,25 med håll hela vägen p.g.a att jag, dumhuvudet, åt en stor portion mat innan och festat dagen innan. Och dessutom inte ha tränat något inför det och inte sovit tillräckligt inför loppet.
Jag vet inte riktigt om jag ska vara nöjd eller inte? Jag vet egentligen inte hur fort man ska springa drygt 5 km på?
Men Mikaela tyckte att det var bra trots att hon sprang på 24.30. Så jag tror jag ska vara en aning nöjd! 

Sen var det ju ganska roligt att fotbollslaget tog emot mig och Mikaela vid mållinjen och lämnade banan och kasse med grejer åt oss. (Iofs gjorde de det åt alla, men det var ju oss dom hejade på!)

Men det är komiskt att varje gång jag springer (speciellt igår) så tänker man "jag ska ALDRIG  hela mitt liv göra om det häääär, åååh, vill bara komma i måål..."
Jag stannar aldrig och går under löpningar jag gör utan hela tiden springer och man känner att man håller på att döda sig själv.
Men när man kommit i mål då och inte springer mer? Ja, då känner man sig ju riktigt stolt och känne att man kanske kunde orkat sprungit nån kilometer till?

Sen var det ju jätteroligt för Mikalea att vinna på sitt nummer och gå upp till Peter Siepen och ta emot sitt pris; yogamatta och två dvd-filmer om yoga och pilates. Peter Siepen är ju bra töntig ^^

Operation.

Idag torsdagen den 22 maj har jag och klassen varit på studiebesök på Akademiska sjukhuset och sett hur en operation går till. Och jag kan inte rekommendera att partaja kvällen innan och sova så lite som 4 timmar och sedan kolla på hur de grävt ett ca 1 dm djupt hål i en människas rygg och se hela ryggraden, blod lite här och var, och hur kirurgerna hackar sig fram och sedan skruvar i skruvar i människans kropp.
Jag kommer inte ihåg vad det var för operation men han hade fått någon slags ryggfraktur och skulle typ stadga någonting med skruvar.
Men jag måste säga att det var häftigt att få se i alla fall!

Och nu efter att ha tagit några timmars tupplur så är det väl dags att tagga till ikväll till ruset. Hoppas verkligen att det går bra och att jag inte spårar med min onyttiga och ohälsosamma uppladdning.

Wish me luck!

Det luktar Rykten

En av mina lärare verkar veta allt vad som försiggår mellan elever och saker och ting ni vet.
Hon vet vilka personer som hänger och vilka som är tillsammans och vilka det är slut emellan. Hon håller koll på allt. Ja, man blir då förvånad att hon kan veta så mycket. A men ni vet, rykte sprider sig ju. (Alltid)

Förresten så visste hon tydligen att det jag jag som ställt en tom glasflaska på trottoaren i Bälinge(!) igår och såklart var det ju inte glada miner från henne. Men är inte konstigt att hon visste det när det finns såkallade golare lite här och var som smyger runt som t.ex. Patrik..?


Vårruset på G.

image411

Okej! Heeeeelt plötsligt från ingenstans höll jag på säga, fick jag ett erbjudande att springa Vårruset! Jag trodde aldrig jag skulle var med i en sådant lopp igen, men när Mikaela har ett plats över och vill ha sällskap kan man ju bara inte säga nej! Woho, kom ju lite plötsligt, men det är ju spontant det ska vara. Jag hoppas att det ska gå bra trots att det blir utgång på BJ ikväll (med ett sjukt bra gäng att umgås med) och sova några få timmar hos min Kaka och sedan upp för att titta på en operation på sjukhuset kl.09.00 med min klass.
Det ska nog gå bra! Ruset börjar kl.19.00. Kom och heja!

image412

Wow säger jag bara.

Idag har jag fått höra, ni vet, såna hära otroligt smaskiga skvaller! Sånt som man absolut inte trodde eller visste hade hänt eller inträffat. Sånt som man blir så chockad av och bara vill höra mer. Så tyvärr kan jag ju inte berätta vad de handlade om. Men det spelar ingen roll, men visst är det kul att snacka skit och skvaller ibland?

image410

Do you remember?

Två små maskerade gangsters som smög omkring på Lissabons gator med snus, kaviar och messmör som vapen.
image408

Haha, ja eftersom jag sitter och väntar på att få åka iväg till fotbollsmatchen mot Fanna och inte har något vettigare att göra så måste jag visa den här bilden från Lissabon, första kvällen. Runt tiotiden smög vi runt i väntan på att få attackera en grön liten skoda med våra hemliga vapen: snus, kaviar och messmör.
(Detta skulle senare lämnas över till människor som saknade sveriges godheter)

Någon som vill utmana Brennan i fyra-i-rad?

Mästaren i fyra-i-rad. Ja, det är vad man kan kalla mig!

Det är så (som jag nämnt förut i bloggen) att C vinner i alla spel, tävlingar och utmaningar han och jag har mot varann, vad det än är så vinner han jämt! Biljard, fotboll, alla sorters brottningsmatcher, styrketävlingar, bowling, data- och tvspel, m.m
Men igår när han och jag skulle spela ett spel vi inte spelat förr: fyra-i-rad, fick han storstryk! Av 15 ggr vann han EN gång och resten vann jag. Och jag skrattade och hade så roligt (det hade han visserligen oxå, men han var nor riktigt frustrerad att han inte kunde vinna mot mig)

Någon som vill utmana?
 Säg då till!
image406
För övrigt var jag på fest hos Sophie igår. Det var ganska segt att tagga till eftersom hela dagen belv helt omplanerad än tänkt. Men när man kom dit blev allt bättre. Det var trevligt umgänge, god rabarberpaj och pocorn och ni vet sånt.
Fyllechaffis blev man när vi skulle åka in och såklart passar alla på att åka med om det finns plats, så bilen blev fullsatt och det blev som vanligt högljutt i bilen (trots att det var endast en person som var full).
Nä men det är roligt det där. Folk med alkohol i sig kan ju inte hålla käft när man sitter i bilen och åker.


Fingerpose.

Efter att jag fått några kommentarer om mina bilder där jag alltid gör något med mina fingrar fick mig att tänka efter att jag har nog en del bilder på när jag gör någon pose med fingrarna. Nu har jag tittat igenom alla mina bilder och tagit fram dessa. Oj,oj,oj måste jag bara säga. Det var ju inte några om man säger så.  Men jag lägger bara upp några stycken slumpvis.



Nu är det plugg som gäller! Heja heja heja!


My hair, give it back thanks!

VART TOG DET DÄR LÅNGA HÅRET VÄGEN??

image387image389

Christer i P3.

Idag tror jag Christer i P3 hade lite problem. Han håller i sitt program mellan 14.02-16.00 och på torsdagar (idag) håller han i relationsrådet då man kan ringa in och fråga saker ang. relationer t.ex. hur ska jag göra slut, går det att bota svartsjuka m.m.

När jag satt i bilen lyssnade idag så ringde en man in till P3 och skulle berätta om SITT relationsproblem.
Han berättade att i de ca 10 senaste förhållanden han haft, hade de alltid tagit slut efter ca 2 månader. Det gick aldrig längre än innan han blev dumpad på olika sätt.. Antingen så stack de bara och inte hörde av sig, eller så hade de en dålig förklaring att de inte passade eller att de träffat någon ny.
Jag tyckte det lät jättekonstigt och detsamma tyckte Christer, ett annorlunda problem. Och diskussionen mellan dom vara ganska länge. Och Christer kom med olika frågor och försökte hitta ett antal olika lösningar. "Kanske du är för ivrig i dina relationer? Tar du initiativ så att inte förhållandet blir tråkigt? Eller visar du kanske inte tillräcklig kärlek?"
Då svarar snubben iskallt.
- Nej, jag gör allt för att förhållandet ska vara bra...... Men det kanske är för att jag slår dom.

......

..Va?
Ja, Christer blev inte glad då han förstod att den här mannen bara drivit om allt.
De började prata i munnen på varandra och sen slog Christer på en låt i stället för att det inte skulle bli allt för pinsamt.. 
Och jag håller med. Det var inte roligt för fem öre. Wasted time.

Daft Punk.

Ja blev riktigt imponerad av den här:

Sofia Brennans mamma.

image385
Min mamma gick runt och fotade lite under middagen.. Hon kommer fram till dessa grabbar innan hon fotar och säger:
"Hej! Det är jag som är Sofia Brennans mamma.. Känner ni henne?"
Grabbarna tittar lite på varann och fnissar lite när de ger henne ett "nej"
"Öööh.. Okej, men jag tar ett foto ändå..!"
Skynda skynda därifrån!!

Grattis Madde.

När jag klickade runt på Facebook för kanske några veckor sedan hittade jag bilder på Madde och Johannes i bröllopskläder. Till min förvåning hade de gift sig! Okej jag visste att de ksulle gifta sig men inte när ( Fast det är inte så konstigt att jag inte fått reda på det eftersom jag har knappt någon kontakt med henne längre och att giftermålet skedde i Tyskland)

Men jag måste bara visa då de var väldigt vackra!

 
   

"Någon som behöver kärlek så finns det hjärta här hos mig" Citat av Sofia


-

Nu har jag samlat ihop fotona från söndagens partaj! Låt oss nu titta!

Här är vi på väg till förkrök
 
Posing!  
Mingelbilder!    
       
"Klassens.." delas ut:          Nu får det räcka.


MVG javisst.

Woho! Känns skönt att man är tillbaka igen med nytt liv i bloggen igen. Det känns ju inte mindre fel att lyckas sätta ett MVG på projektet. Härligt jobbat mina tjejer! Men förvånad är jag faktiskt.

Än en gång måste jag stressa då jag ska åka till min käre C ikväll. Jag ska överraska honom med nybakta muffins. Det luktar så gott i köket just nu! MUMS! 

Och jag har nyss fått hem ännu flera bilder från vår härliga studentskiva. Men dock hinner jag inte lägga upp dom nu. Tomorow is an opportunity!

Bye for now!


O3Bs skiva

Jag har redan varit på min andra skiva. Den första var i torsdags. Det var Högbergsskolans skiva på People. Kan inte säga att det var någon höjdare, snarare en "djupare" om man kan säga så. Jag  kände ju knappast någon därute, förutom mina egna vänner plus några till. Sen gillar jag inte alla människors attityd på dansgolvet. Tierpare är skit (förutom typ en).

Hursomhelst.
Våran skiva var mycket bättre, men det var inte bland de roligaste kvällarna i mitt liv. Har varit med om så mycket bättre. Men jag gillade läget hela kvällen! 
Under middagen (som inte direkt var någon god mat som skulle vara värd 375 spänn) delades allas "klassens ..."

Jag blev:
KLASSENS SNOWFLAKE

Såhär löd motiveringen:
Du tjatar om snö året om, till och med nu när våren kom.
Medans vi andra längtar till solen skulle du nog helst dra till nordpolen.
Dessutom passar det in på dig på andra sätt, du är glad och skön och far runt som en sprätt!

image344
Hmm, kan ju bero på att jag gillar snowboard! Fast nu vill jag faktiskt ha sommaren här. Jag har nästan gett upp hoppet för vintrarna nu när det ändå inte kommer någon snö.

Kvällen slutade bra, förutom att det fattades lite pengar i min portmonä. Mamma och hennes vännina Eva var med hela kvällen - I like!

Studentinbjudan.

Äntligen är jag färdig med mina studentinbjudningar som jag stressat så över! Och efter allt dittan och dattan och andra besvär har de nu äntligen blivit klara.

Resultat:

Det här är insidan av papperet. (Det ska vara vikt på mitten)
image348

Det här är utsidan. Bak- och framsida!
image349

Jag är stolt

Ridiculous.

Men det här är ju löljigt! Om mindre än en hel månad tar jag studenten. Och jag har så sjuuukt mkt att göra så att jag bara bryter ihop och springer in i väggen hela tiden. Hur mycket jag än försöker göra så blir bördan aldrig tyngre! Och bloggen hinner jag knappast med (förutom idag).
Men jag är glad att det finns de människor som ändå lyser upp små stunder av vardagen. Idag var det M som lyckades. Hon har skrivit en låt om mig. Hon skickade texten över msn och lovat att sjunga den för mig när vi ses i skolan.

Den lyder såhär:

Punkar fia,

Vad gör du nu,

Sitter du och bloggar,

Eller spelar du boll?

Punkar fia, du bor uti buschen,

Punkar fia ska du bli vuxen?


Du partar för mycket,

Du pratar för mycket,

Men du är en riktig kompis.

Puuuuuuuunkar fia,

Puuuuuuuunkar fia.

image343

Det var som om det var igår,

du permaneta ditt hår,

Det blev risigt sen,

Men jag tror inte du gör om det igen.


Puuuuuunkar fia,

Vad gör du nu?

Sitter du och bloggar?

Eller spelar du boll?

Punkar fia, du är helt galen,

Punkar fia, du passar in på festivalen.


Du är ett sexfreak,

Men det hör inte hit,

För det min vän,

Får du själv ordna sen,

Efter min sång.


Puuunkar fia,

Vad gör du nu?

Sitter du och bloggar?

Eller spelar du boll?

Puunkar fia, du har ingen koll,

Puuuunkar fia, men du e rock'n'roll                                                                                                  [crazy pic, I know]

Puuuunkar fia, puunkar fia,

Skänk mig en tia, så är du snäll.


Time to relax.

image340

Om en liten stund åker jag, mamma, syster, Thörnrosa och Anita ut till Öregrund. Det ska bara bli mys och avkoppling - precis det SofiaKristina behöver efter allt stressande. Och då tilläger jag att bloggen får vila lite eftersom den bara då blir en börda.
But I'll be back.     Soon.