Sunny!

Än en gång måste jag säga att jag hatar den där förbaskade snoozeknappen. Varför ska det vara så svårt att bara GÅ UPP? Snacka om att inte ha någon pli på sig själv när man bara trycker om och om igen på den där snoozeknappen, och sen är halva dagen borta typ.
Idag snoozade jag bara en gång och jag är ändå irriterad på mig själv att jag ändå inte kunde gått upp dom där 10 minutrarna tidigare. Men det ska ändå inte få störa mig, idag ska jag till stan med Hajira. Sen får vi se vart Brennan vänder.

Den här blir jag glad av, liksom många andra låtar
Good day!

-

Hajira 21 år! Och jag fick rosor!


Ja, idag har det verkligen varit en dålig dag. s ä m s t.
Och jag kan inte hjälpa det. Men jag tror att det löser sig imorgon. Det gör det oftast.
Keep Fighting! Don't Give Up! (Lite peppning till mig själv, det är en bra hjälp när man är nere)

Skuttunge Sk for life.

Idag vann vi vår sista seriematch med 1-0 mot Rex. Det kändes väldigt skönt efter ett ganska ostadigt spel.


Bilden är tagen innan matchen.
Men att det kan vara så kul att springa som en yr höna på planen efter en rund boll som man sedan ska försöka sparka in i en bur, det låter ju helskumt, speciellt också eftersom det ä jobbigt. Men det är verkligen hur kul som helst! Synd att konditionen inte räcker till ibland. Men nu är sässongen slut och det sista som är kvar är årsfesten och vår avslutning. Det ser jag fram emot!
  
Sofia kämpar tappert, jag myser med Dante, Elin tar igen sig efter smällen

Var nöjd med..

.. allt som livet ger! Och allting som du kring dig ser. Glöm bort bekymmer sorger och besvär!

Varje gång jag sätter mig för att skriva blir jag alltid alldeles tom i knoppen trots att jag tänkt flera gånger under dagen att "det där ska jag skriva om" sen så är det *poff* borta och jag har ingen aning om vad jag tänkte i det tillfället.

Men just nu märker jag att veckorna flyger iväg innan man ens märkt det. Plötsligt var det helg igen, och snart helt plötsligt är det en ny vecka.
Jag har min sista fotbollsmatch idag och jag är liiiiiiiite otaggad, men det kan bero på att gårdagen belv ett ståhej, och med inte så mycket sömn i en oskön säng så kan det lätt bli så. Har märkt att de flesta morna när jag vaknar har jag så ont i ryggen. Men det går över efter en stund. Men det måste vara för den där förbaskade 90-sängen! Men hur var det nu? Inte klaga. Nej då, jag överlever såklart. I'm a survivor!

Kors i govlet!

Mitt älskade örhänge som jag alltid brukar ha i mitt vänstra öra (korset ni vet som känner mig) har varit borta ett tag, jag har letat överallt och jag började nästan tro att jag måste ha tappat det föralltid. Men kors i taket! Korset låg på golvet. Mitt älskade örhänge är tillbaka. Mamma hittade det under köksbordet. Tack och lov att den inte åkte in i dammsugaren!
Nu kan jag vara mig själv igen..

Sitter på jobbet än en gång, klockan är 03.50 och det är ganska segt faktiskt. Cesar och jag har käkat glass (mumsigt värre) och sen har Susanna och jag tittat på en Saftmaja som hon ska köpa! Det ni, värsta grejen alltså! Det händer så otroligt mycket just nu.

Har sett på mitt schema också att jag ska jobba cirkum varje helg fram till November. Och jag har själv valt det! Och det betyder ju att mer cash rullar in. Yeeeeej.
Jag läntar redan tills jag kommer hem från Norge, för då är ju inte mina äventyr slut. Det har knappt börjat!

Nog om mina onödiga nästan högpåverkade-natt-inlägg. (Kan lätt bli så med så oregelbundna och dåliga sömnrutiner och tider)

Klart slut.

Nattuggla.

Oj, hoppsan då var man på jobbet igen.
Ja, det kan bli lite svängningar ibland på schemat.
Hursomhelst har jag haft en skitbra och skön helg.
Jag har dessutom fått några dyrbara minuter med att så samtala med Caroline i telefonen! Åh va underbart det var att höra hennes röst igen. Kändes som om hon var precis i närheten men ändå så var hon så många mil bort.
Sen så vill jag bara säga att jag inte gillar min 90-säng. Den är inte så bra. Men varför klagar jag för? Jag har ju det så bra annars. Jag borde hålla käft. Ja, det ska jag göra. Sofia Brennan ska hålla käft för hon har det ju så bra. Käft på dig.

P.O.
(Peeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaceee Ouuuuuuuuuuuuuuuuut) 


Hallå ny vecka.

Nu är helgen slut och det är början på en ny vecka. Välkommen!
Jag är ju ledig den här veckan och ska endast umgås och ha roligt med vänner och dylikt! Mums säger jag!

Apropa ingenting men snacka om arg man kan se ut

Katt- och ormhem sökes.

På mitt jobb stryker sig en katt utanför som vi ibland ger lite mat till. Tydligen har man kommit fram till att hon är hemlös och dräktig (alltså på smällen) och ska få ungar snart.
Nu vädjar personalen att den här lilla söta svart-vita katten måste få ett hem snarast. Så om du vill ha en katt så säg till.
Inte vill vi att den här katten ska gå till spillo! Hur ska ungarna klara vintern!?

Vi har även en majsorm (plus terrarium) som vill få ett nytt hem! Lättskött och trevlig! Så hör av dig!

I need a miracle.



Den här låten får mig att bara vilja springa ut på ett dansgolv fullt med folk och bara dansa.
Norway, Hemsedal, Here I Come

Hair!



Okej, jag har färgat håret. Rött!
Sen blev det lite sminkning på det också.

   

Rastlös.

Det var längesen jag var SÅHÄR rastlös! Jag gör typ ingenting och det finns knappt något jag vill göra. Och det här är en dag som inte brukar existera i mitt liv. En hel dag liksom utan att göra typ något. Och dessa dagar längtar jag till ibland när jag har så mycket, men när den väl är här känns livet allt för tråkigt.
Och det värsta är: Att man går och småäter så fort man inte har något att göra. Det är ju livsfarligt! Speciellt när jag gått upp drygt två kilo på bara några veckor. Sjukt.

Men jag tog en promenad för mig själv med ljuv musik i öronen. Det var helt underbart! Det är SÅ jag kan koppla av. Jag testade att lägga mig ner på marken, tittade rakt upp i den gråa himlen, och jag kunde inte låta blir att bara skratta. Fattar ni inte hur härligt livet kan vara? Mitt liv är helt perfekt.


HEJ NORGE!

JAAAAA! Jag är så lycklig så att jag kan spricka! Jag har fått jobb i Norge!

Det är helt sjukt! Jag går runt och ler varje sekund, blir helt varm i ansiktet och går runt och skrattar. Jag ska åka till Norge, jobba på en restaurang/pub som diskare/servitris/medhjälpare i Hemsedal. Från december-maj!
Det är helt underbart, helt sjukt, helt otroligt, helt overkligt.
Jag är så extalgisk så jag inte vet vad jag ska ta mig till. Och jag är redan skiiit-nervös!

Just nu är Ester här och vi har varit ute och övningskört. Måste säga att hon var riktigt riktigt duktig. (Kanske för att hon hade en sån bra körlärare, jag var bäst på att förklara hur bilen fungerade etc.) Jag är bäst på allt just nu eftersom jag är så himla bra som fixat en dröm som jag vill uppfylla. Så snart blir det HEJ DÅ Sverige och HEJ Norge.
Ikväll firar vi med vitlöksbaguetter, glass och annat som köket har att bjuda på. Det är ju framförallt lill-lördag!
Jag är lycklig!


I väntan på något nytt.

Varje dag flera gånger om springer jag förbi datorn, loggar in på min hotmail och kollar om jag fått något nytt från någon av alla jag skickade arbetsansökan till om säsongsjobb i fjällen. Ibland har det kommit något ibland inte. Men hoppet är ju inte ute än! Jag ska ju snart på en intervju i alla fall och det är jag riktigt glad för.
Idag ska jag göra något, nja inte precis galet, men jag ska göra något i alla fall som förändrar mig. Haha shit va spännande det låter. Mycket mera spännande än vad det egentligen är. Hursomhelst ska jag och Ester syssla med det ikväll.

Nu sitter jag på jobbet och har som vanligt smitit till en dator så fort det blir lite tid över för att checka, och inte kan jag låta bli att besöka min egen blogg. Till sist vill jag säga att det är oerhört tråkigt att klockan bara är 08.43 och det är riktigt riktigt långt kvar tills jag slutar.


Peace!

Babbel. Prat. Samtala. Snack. Tjabbel.

Jag förstår inte hur dum man kan vara ibland, att man säger alldeles för mycket som man tänkt att man absolut inte skulle säga till diverse personer. Men när man väl kommit igång och sagt en liten liten sak som kan leda till att man säger för mycker, så hinner man knappt inse att man helt plöstligt råkat avslöja allt, utan ens ha hunnit blinka. Och just då när man inser det ångrar man sig så mycket. Då man bara vill banka skallen i väggen och förbanna sig själv och ställa sig frågan, varför sa jag det för? Jag skulle ju hålla käften, vad håller jag på med?
Jag hatar den känslan för den går ju inte att ändra (som man inte kan göra med så mycket annat förstås, men ändå)


Obs. bilden har inget med inälgget att göra. Vill bara framför att hon som börjar på M och slutar på aja gillar sånt här.

Urk, ny vecka.

Blö. Jag börjar bli riktigt trött på att jobba nu. Riktigt trött! Och jag har hela livet kvar liksom. Hur ska det gå?
Jag har i alla fall taigt mig en tupplur där av halva tiden blev jag störd av alarmet på mobilen som jag ständigt snoozade på. HATA SNOOZEKNAPPEN!  Nu återstår det att se om jag verkligen orkar gå ner och städa ikväll igen.
Men visst om jag tänker på alla mina framtidsplaner jag har blir jag faktiskt lite mera motiverad för att åka ner dit. Dessutom får jag vara alldeles för mig själv med snäckor i öronen som ger mig den musik jag gillar mest. Då är det bara att vicka på höfterna och jag kan drömma mig bort medans jag drar med dammsugaren.

Man känner att det verkligen börjar bli kallt ute nu. Och vilken färg naturen börjar få! Alla dessa färgglada löv som sitter på träden och vissa på marken (enda nackdelen är att det blir inte lika lätt att ta sig fram med longboarden) men jag kan inte låta bli att le när jag ser detta.
Hur blir det då när första snön kommer? Åh vad jag verkligen verkligen verkligen vill ha en snörik vinter i år!

 
Minnesvärda. 4 sho

Intervju.

Tor det eller ej men jag ska på intervju om sässongsjobb i fjälla! Ett litet steg längre, och då känns det att man är nästan på väg.
Det var verkligen som grädden på bullen idag efter en bajs-gårdag.

Petit and Happy


Hata bussar - forever and ever.

JAG HATAR BUSSCHAFFUÖRER OCH BUSSAR OCH SOM HAR ALLT MED DET ATT GÖRA!

Igår skulle jag ta 00.15 bussen hem från Uppsala efter att jag hade varit med en kompis. Jag står och fryser skinkorna av mig och blir så glad när jag ser att den sena bussen rullar fram - och förbi mig!
Jag vinkade och slängde med armarna för att få honom att stanna, men han vill inte ens titta på mig. Ignorerar mig.
Visste den där jäkla idiotiska busschaffuören att nästa buss går 02.20? Tänkte han då på vad jag skule göra under den tiden? Tänk om jag hade varit en ensam själ och inte hade någon att gå in och värma mig hos? Tänkte han ens på att jag kanske skulle upp tidigt nästan morgon?

Men eftersom jag har en sådan snäll mamma så tog jag 111 och så hämtade mamma mig i Bälinge istället.

Nu när jag var på mitt så dåliga humör trodde jag inte det kunde bli lite sämre ändå, men visst kunde det bli det, självklart skulle jag tappa min två-dagars nya telefon i asfalten och de den fula skråmor (Och jag som varit sååå rädd om den!) PLUS att det inte fanns någon mjölk hemma heller!

Nej nu är det dags att ringa till UL! Och det blir INTE roligt för dom. 


BIG MISTAKE.

Jag har gjort ett stort misstag. Sådär jättestort. Enormt så att säga. Och det gjorde jag BARA för att vara snäll mot min syster trots att hon kanske inte ens var värd det. Men ängla-snäll som man är..!

Misstaget jag gjort är att jag bytte en dubbelsäng till en 90-säng!
Och då undrar ni, VA? Är hon dum på riktigt eller? Varför liksom?
Ja, jag skulle byta min dubbelsäng till min mormors gamla säng (inte dubbelsäng men den är tillräckligt bred och skön) så att mamma kunde ta dubbelsängen. Under bytet brister min syster ut att hon skulle ha mormors säng.
Och snäll som jag är säger jag; Okej, men ta den sängen då så tar jag den som är över. (Och den sängen som är över hade min bror förut, och nu är ju han i Japan)
Allt var frid och fröjd trots att jag helst skule vilja ha mormors sköna, tills jag får se vad min brob egentligen har sovit i för skräp. EN 90-SÄNG!

Och nu detta:
Jag är den människan som tar hem flest kompisar och nattgäster, ganska ofta dessutom. Väldigt ofta.
Min syster däremot tar hem kompisar kanske 1 gång/kvartal. Ja, det är sant. Hon har nästan aldrig nattgäster här.
Så i princip borde jag få ha mormors breda säng, för hur ska jag nu kunna försörja mina nattgäster? Det går helt enkelt inte! No more sleepovers!
Men nu har jag gjort mitt drag och jag kan inte ta tillbaka det.
Men jag ska säga att det är ganska surt att gå från en dubbelsäng till en 90-säng.


Knockout.

Igårkväll knockade jag en kille så han började blöda näsblod!
Killen var nämligen Kalle och det var absolut inte var meningen!
Vi stog ju bara på dansgolvet och slänge lite hit och dit med kroppen. Sen säger Kalle: Jag blöder näsblod.
 Så vi rusade in på toaletten för att stoppa blodflödet.
Hur kunde du börja blöda? Kom det bara? frågade jag.
- Nej, du knockade mig.
....
Ajdå, och det hade jag inte ens märkt.
Måste jag tillägga att Kalle och jag; vi är bra vi.


Annars så tyckte jag det var väldigt skumt hur jag kom in på Saluhallen. Jag stod på listan tillsammans med Jocke. Men efter att ha tappat bort dom vid Terassen kommer jag eftersläntrandes till Saluhallen. Vakten frågar om mitt leg som jag visar upp. Sedan frågar han mig: - Är du uppskriven på listan?
Eftersom Jocke redan gått in så visste jag inte vad jag skulle säga att jag var uppskriven eller inte, men jag sa med en väldigt osäker röst och blick:
- JAaaaAAaaa....?
Vakten tittar på mig och säger:
- .. Du är inte det va? och har en sån där blick som säger "hon försöker komma in trots att hon inte står med på listan eller har åldern inne"
Då ska jag förklara för honom att jag står tillsammans med Jocke men att han redan gått in: - Men jag står tillsammans med en kil..
- Tack du kan gå in.

JAHA. Tack då. Onödigt att fråga om man var uppskriven om de ändå inte tittade upp det där..??

Idag är jag sliten. SLITEN sen igår! Det var riktigt slitit att ha så kul!

Power.


Woho äntligen helg. Och den är redan fullspäckad med program. Och när jag säger fullspäckad så menar jag verkligen fullspäckad! Och ändå skulle jag vilja trycka in mer program på mitt schema. Men det hinner jag inte! Kan man ha så mycket att göra som jag har hela tiden? Energin, viljan, ideérna tar ju aldrig slut. Men det vill jag ju inte heller. Jag älskar att ha program framför mig, och ja, kanske lite för mycket ibland t.o.m. Men det är ju sån jag är. Som en hamster i ett springhjul eller vad det kallas. Och det får ni tampas med ni som känner mig.

What to do:
* Gå och kissa
* Flytta sängar
* Möblera om mitt rum för 5389052378503270 gången
* Göra iordning mig för kvällen
* Foreparty


Höst, jag hälsar dig välkommen till Sverige. Myyyyyys.
    

Why?

Varför kan inte folk som har comviq som operatör smsa mig?
Nej nu är jag arg.

Ny telefon.


Ja, jag har fixat en ny telefon. Nu ska det minsann gå att skicka sms och ringa till mig, och överhuvud taget använda telefonen!
Jag och mamma var inne i butiken över säkert en timme(!) Först visste jag inte hur jag ville ha det, sen krånglade jag med vilken telefon jag skulle ha. Jag ville ha en enkel, ihopvikbar, med mp3 och kamera. Och helst Sony Ericsson om det fanns.  Fanns det någon sådan telefon? Nej. (Doh!)
Det fanns knappt någon telefon som tilltalade mig utan jag frågade om de hade några äldre modeller. Killen tittade på mig och skrattade:
-Du är min första kund som frågar efter ÄLDRE modeller, annars kommer folk och frågar om telefoner som inte kommit ut i butik ännu. Men tyvärr har vi inte det. (Doh!)
Sen efter väljandet av telefon var det dags att ge sig in hur mycket det skulle kosta o.s.v. Och jag tror att killen sprängdes av frustration inuti eftersom det var svårt för mig och min mamma att förstå hur allt skulle gå till. Flytta abbonemang hit och dit, flytta nummer hit och dit och så rörigt det kunde bli. Och då är det ju inte lätt alla gånger!
Sen var det dags att lämna in den trasiga telefonen och fixa nummer och grejer.
SEN var vi klara. (Och ja, det tog så lång tid att vi inte hann gå och simma som vi hade tänkt)

Nu ska jag titta på Scrubs!

Har du...

HAR DU NÅGONSIN..?
Blivit kysst: Ja
Ätit sushi: Ja
Stått på scen: Ja
Blivit dumpad: Ja
Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej
Varit med om en bilolycka: Nej
Klättrat på berg: Det beror på vad man anser som berg


ANTINGEN ELLER
Kallt eller varmt: Varmt
Spets eller satin: Satin
Blått eller rött: Rött
Regn eller snö: SNÖ!
Ull eller bomull: Bomull
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: HÖST såklart
Historia eller vetenskap: Historia
Matte eller engelska: Matte

MOTSATTA KÖNET
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Beror på hur man ser det
Vet den om det: Ja?
Gillar någon annan dig just nu: Ja det finns det alltid någon som gör hoppas jag
Vad tittar du på hos en kvinna/man: Vet inte riktigt

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA
Har du haft ett seriöst samtal: Ja
Kramat någon: Ja
Kommit i bråk med dina föräldrar: Nej
Bråkat med en kompis: Nej

GILLAR DU ATT
Ge kramar: Ja
Ge massage: Oftast inte
Gå promenader i regnet: Ja

ÖVRIGT
Svär du för mycket: Svär inte alls
När duschade du senast: Idag
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Svarta
Vilken låt lyssnar du på just nu: Crossfire - Lady
Vad var det sista du sa: "Har du provat dom?"
Vad är bredvid dig just nu: Skräp
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Vitt
Vad var det sista du åt: Köttfärslimpa och potatis
Hur är vädret just nu: Nattsvart och lugnt
Vem pratade du sist med på telefon: Tove
Vad gör dig glad: Mina vänner, snowboard, party, surfing, äventyr, upplevelser, överraskningar och sånt som hör detta till

VART SKULLE DU VILJA ÅKA
För att shoppa: Där det är billigt och bra
För att festa: Där det är drag!
För att ha sommar: Australien
Vill du ha barn: Ja!

Alperna.

Det är galet mycket bloggning, vet ni varför? För jag tycker det är så roligt. Särskilt när man inte har något bättre för sig.
Sitter och kollar igenom alpernabilderna riktigt noga eftersom jag inte hunnit gjort det innan p.g.a. all stress. Men nu går jag minsann igenom dom. Och efter var eller varannan bild kan jag inte låta bli att antingen le eller skratta. Man tänker tillbaka och inser hur underbart man hade. Hur kul det va och hur underbart det var och med ett järngäng att hänga med så kan det inte bli bättre. Vi funkade toppen!  I miss it sooo much!! Och inget blir aldrig detsamma igen. Därför är foton ett så bra alternativ då man kan se dom igen och minnas tillbaka (Vilket jag är expert på att göra och känna efter och drömma mig bort)








     

    

Jag är bäst.

Åh, jag är så glad! Jag vaknade för en liten stund sen, käkat lite "fukost" och hälsat på mina katter och tänkt tillbaka till imorse, då precis innan jag slutade. Då när Anna berättade att hon och Catharina hade tittat på navet efter jobb åt mig på andra avdelningar som timanställd utifall jag inte skulle få något på den här avdelningen (170). Själva grejen är att jag blev så glad att de tänkte på mig! Kort därefter kommer Gunilla (Den avgående avdelningschefen) fram till mig och frågade hur det var att jobba under natten och om jag kanske kunde göra det igen?
Självklart! Det gick ju som på räls inatt. Sedan fortsätter hon:
- Ja, jag och Lillemor (Den nya avdelsningschefen) håller på och tittar på om det finns någon anställning åt dig här. Vi försöker ordna nåt. Vi vill inte mista dig Sofia..
Jag tycker du är duktig, du är pigg och glad.. Och ung förståss, vi behöver lite fräscha och pigga ansikten här..!
Snacka om att jag blev över förväntan glad. Tidigare under morongen hade Danka kommit fram med schemaläggningen och frågade om jag kunde jobba en annan natt med henne där det fattade folk, eftersom hon tyckte att vi fungerade bra.

Gah! Jag säger det igen och igen och igen; jag älskar mina arbetskamrater till tusen. Bättre går inte att få! Alla är så roliga och snälla på sitt sätt. En perfekt kombination på personalen. Förstår att vissa stannat på den här avdelningen nästan alldeles för lång tid.


God morgon.

Nu är klockan snart 06.00 och jag börjar faktiskt bli ganska trött nu. Jag fattar ändå inte hur snabbt tiden har gått. Jag har varit här i nio timmar (!) och det känns som kanske fyra. Helt seriöst! (Men så kommer det inte känns igen om jag jobbar natt fler gånger. Det går alltid fort allra första gången ju.)  
Bara en timme kvar innan jag får ta mig hemåt till mig mjuka, varma, gosiga och sköna säng. Åh va skönt det ska bli att sova!
God morgon gott folk!

Vaken!

Klockan är 03.31 och jag är fortfarande vaken! Woho! Dessvärre har Danka somnat. Men hon sover ju inte så djupt, sen är ju vi andra kvar som kan väcka henne om hon inte skulle vakna själv.
Det är ganska lugnt (förståss), ibland är det någon patient som ringer om något. Annars har jag bara löst korsord eller suttit här vid datorn. Om jag bara hade lite mer att pyssla med (ni vet, nödvändiga saker) så skulle det kanske inte vara något problem att jobba natt. Tror jag. (Ska inte säga så mycket egentligen)
Sak samma, shit the same, här sitter jag och babblar om inget. Men det är ju därför det är så kul att skriva blogg.
Jag bjuder på en bild som jag hittade bland bilderna som finns på den här datorn. Jag undrar vem av personalen som sparat den ja! Inte hälsosamt det där inte!

Hej morgon, här kommer jag!

Vaaad hände?

Heeelt plötsligt nu när jag sitter här på sjukhuset, inne på expeditionen, vändes allting uppochner. På sätt och vis. HELT PLÖTSLIGT.
Jag fattar ingenting. Ingenting har hänt så ingenting borde kännas konstigt. Men det gör det. På insidan. Jag fattar verkligen ingenting. Men det är väl så ibland. Humöret vill bråka lite med en, men det ska inte hindra mig!
Hej natt, här kommer jag!

Måndag. Höst. Regn. Haleluja.

Till att börja med vill jag säga att: JAG KAN JONGLERA MED 4 BOLLAR! 

Snart ska jag åka till jobbet för att jobba natt. Jag fattar inte hur det ska gå, fattar inte hur jag ska sova heller. Jag vet ingenting och när jag frågar de som har jobbat säger de bara: Det ordnar sig. Hmm, mycket lovande. Men då får de skylla sig själva om jag somnar pladask liksom.

Annars har jag idag sökt en drös sässongsjobb i Norges och Sveriges Fjällvärld. Det ksulle vara så kul om man kom iväg så jag hoppas innerligt att jag får något. Vinter är ju snart här! Och det är ju underbart!
Det är redan toppen att hösten rullar fram. Den här mysiga höstkänslan, doften ute i luften, kylan som får en att klä sig i varma mysiga kläder, halsdukar, mössa och vantar. Och bara att sitta inne med några tända ljus är också så mysigt.
Ja; jag älskar hösten och vintern!

Sayonara bror.

Hej då brorsan! Nu drog han iväg till Japan, just för ca 5 minuter sedan. För att vara borta ett år! Alla verkar försvinna från min omgivning....
Jag har ialla fall fått mitt första mail från Caroline som har naländit i USA nu. Och ni anar inte hur avundsjuk jag blir när hon berättar om allt, och om hur hon har det, känslorna. Vill bara göra samma sak! Men jag vet att den dagen också kommer. Ska ju börja fixa lite på hemmaplan först (som t.ex. pengar) sen blir väl första milstolpe fjällen eller asien..?

Senaste nytt: Jag fick en cykel igår av min familj! Vi har varit utan cykel i ca två år och jag lovar att det är irriterande när man bor i en ort som Björklinge men vänner på lite avstånd.
När de rullade fram cykeln kände man sig som 12 år igen, då när man ville ha den dära sportiga, lila flickcykeln med den senaste designen och 21-växlar.

Till sist måste jag lägga till att jag älskar mina arbetskamrater, nu ska vi jobba lite!
Sen vill jag bjuda på bästaste låten,
den ska man lyssna på om man är lite nere:


Lycklig.

Jag fattar ínte vad kroppen kan göra med en ibland.

Häromkvällen låg jag och läste igenom sms i min proppfulla mobil. Gamla som nya, och efter nästan varje sms drogs ett smile på mina läppar och jag mindes tillbaka till den tid då sms:et skickades och förundrades över hur lycklig och hur underbart livet kan vara! Hur omtyckt man egentligen är. Och visst har man sina dåliga dagar, men just nu så kan jag inte förstå att man kan må så pissdåligt. Livet är ju härligt!


Och idag tittade jag igenom en liten del av alla foton jag har på datorn, (vilket var ganska många ändå), och här hände samma sak som när jag tittade igenom smsen. Jag mindes tillbaka till tiden, och förundras över ännu en gång hur bra man verkligen har det! Och roligt!
Tänk bara så mycket man kan göra i livet för att det ska bli underbart? För mig behövs det ganska lite, för det ger ändå otroligt mycket! Det finns massor av val att göra, så många att man knappt kan välja! Och att det finns alltid någon som följer en vilken väg man än väljer gör det inte sämre. Vi är ju några miljarder på den här jorden.


När jag nu läst sms, tittat på bilder så inser jag bara mer och mer hur underbara vänner jag har. Har också funderat över hur jag är som person själv. Och jag kan väl inte vara världens sämsta person, för då skulle jag inte få alla komplimanger och smicker och framförallt inte ha så många vänner som jag har. Jag är antagligen rätt bra?
Och jag måste än en gång berätta att jag är helt enkelt lycklig med mitt liv, och det kommer jag troligtvis vara tills dagen jag dör.  Och tack till alla som positivt påverkat mitt nittonåriga liv, givit mig inspiration, nya krafter, nya upplevelser, nya val och vägar m.m. Ta åt dig.


Sofia nitton år.

Tack alla goa brudar som gjorde kvällen mycket trevlig igår!
Jag hade riktigt najs och är så glad att alla ni kunde komma. Och riktigt glad är jag för alla fina presenter! Kunde inte fått bättre! Puss på er!!

Här kommer lite bilder från min kamera:
      

 
    


Här kommer bilder på några av sakerna jag fick:
  
  
* De vackra blommorna fick jag av Maja och Sara!
* Min sexiga BjörnBorg-body fick jag av Matilda
* Det coola linnet var från Hajira
* Rosen var av Elin och Mimmi
* Sista bilden är det halsdukar, bio-kort, vantar, spaprodukter, shorts, mössor (och en badmössa)
* Sista bilden är två koppar från sweet Josefine - love them! love you!

Love ya all!


Nitton.

Vad gör du nu?
Just nu städar jag och fixar inför ikväll då mina allra bästa tjejer kommer! Ska bli skitkul och myys såklart..!

Dålig telefon.

Bli inte arga om ni inte får något svar när ni skickar sms till mig!
Det är något fel på min dåliga telefon för det är bara vissa sms som kommer fram.


I brist på annat:
SENASTE..

1. Telefonsamtalet du gjorde? Sophie snygging
2. Telefonsamtalet du fick? Kakan
3. Personen du var med? Caroline (och det var sista gången, på ett år)
4. Roligaste grejen som hänt? Jag fick en sommarbalsamin i födelsedagspresent!
5. Personen du smsade? Kakan
7. Du skrev till någon på msn? Surf-Rosalinda
9. Du tillbringade natten med? Bara mig själv faktiskt
10. Du kramade? BM!

Tavlan jag fick att Sofia och Caroline ♥


Ja, det var ju roligt. Nu snart ska jag åka till träningen. För att avundas alla andra spelare få sparka och springa efter bollen när jag står där på sidan med mina sträckta lårben och ett felvridet högerben. Jippi!

Bye my friend.

Ikväll var det sista gången jag såg henne innan hon åker. Hon som står där vid min sida, hon som alltid kommer när hon behövs som mest, hon som jag kan säga allt till, hon som jag verkligen trivs med. Ja, ni vet, precis som en bästa kompis är!
Och då lämnar hon mig för att åka till New York ett helt år. Men jag önskar henne all lycka man kan önska någon. Och hoppas att nästa år springer fram!



Caroline! Jag älskar dig och det vet du.

Fotboll.



Jag säger bara OJ vilket varmt välkomnande jag fick när jag kom tillbaka till laget efter många veckors uppehåll. Det kändes bättre än vad jag trodde och det blir bara bättre.
Trodde jag..
Nu sitter jag här med båda låren omlindade efter att ha sträckt det vänstra låret i lördags, och det högra i söndags. Plus att det är något annat fel på mitt högra ben. Helvridet.
Hmm, kanske tog i lite för hårt från början...