Seriously.

All study, work and training and no rest make Sofia to a depressed, tired girl.

Maja 19 år! (igår)

image337
Ja må hon leva,
Ja må hon leva,
Ja må hon leva uti hundrade år
Javisst ska hon leva,
javisst ska hon leva
 javisst ska hon leva  uti hundrade år!
Hurra hurra hurra.

Maja fyllde igår 19 år. Till henne skulle jag åka och äta middag 17.30. Jag hade lovat att komma och allt gick enligt mina planer. Tills den sprack kl. 12.40 på dagen. Jag var på Plantagen i stan då mamma ringer och berättar att de var idag jag skulle servera mat, kaffe och fika, på den dära bjudningen hemma hos en kvinna i Sunnersta och inte imorn. PANIK PANIK PANIK! Jag skulle vara där kl.12 och klockan drog sig fortare än någonsin till 13.00 då gästerna skulle komma.
Med lite rusande panik hämtade pappa mig och skjutsade mig med blixtfart till Sunnersta och jag blev en timme och 30 minuter försenad. Iochmed detta blev jag då också försenad till Majas bjudning! Och presenten till henne var inte ens klar!
Men vad säger man? Bättre sent än aldrig och jag kom kl.21 hem till henne.
Hon verkade i alla fall bli glad för presenten jag gjorde till henne. Har inte kunnat berätta vad jag har fifflat med då man aldrig vet vem som läser min blogg (syftar på en viss person).
Men jag gjorde en liten "kollage-bok" med foton från Portugal, som blev lite stressigt och snabbt gjord på slutet, eftersom jag alltid stressar och inte hinner med allt! Här kommer några blad ur boken....


Projekt: AKTIV DÖDSHJÄLP.

Jag, Elin och MImmi skriver om Aktiv Dödshjälp.
I höstas tog vi några roliga och fula kort angående vårat projekt.
Idag tittade vi igenom dom.

Observera att dessa är alltså fejk och inga riktiga!
(Finns ju de som tror att de är på riktigt eftersom det är så bra modeller och bra fotograf)



Shuffle please.

Red Hot Chilli Peppers - All Around The World

That's music!

Det är inte som det ser ut.

image314
Flickan kan! Mohaha

In your dreams.

Imorse när jag satt och väntade på bussen sitter ett par bredvid mig. En full gubbe kommer fram och börjar snacka lite med mig och med dom. Jag försöker
undvika honom och titta bort men jag serimage311
i ögonvrån att han sneglar på mig. Så
säger han till paret bredvid: "Bara så att
ni vet, men hon där, hon ska jag gifta
mig med, vare sig hon vill eller inte"


Och jag kan berätta att det existerar bara i
hans äckliga drömmar.
Usch man länner sig så på något sätt
underlägsen och i mindre värde när han
säger: "...vare sig hon vill eller inte"
Som om kvinnan inte har någon rätt att
bestämma (vilken hon inte hade/har i
vissa delar av världen)
 
SJUKT!

Scassy var namnet.


 Det här är en av mina katter. Han heter Scassy. Jag har egentligen inte tid att blogga, för jag är så stressad över allt annat. Kanske därför de senate blogginläggen har varit så värdelösa, och även detta inlägg.

Hjärnbrist.

image302

Imorse åkte Christoffer till England och i brist på annat lägger jag upp en lite häftig bild när jag var där.

Matchen igår gick med vinst med 2-0. Det var riktigt kul och spela och jag känner att jag själv gjorde en bra insats. Speciellt när min gamla tränare var och tittade. Varje gång han kommer tittar på måste jag alltid anstränga mig till tusen och kämpa till döds för att verkligen visa vad jag går för. Visserligen går det ofta bra när man är så konctentrerad och har den stora viljan men egentligen helt onödigt bara för att han är där. Men ni vet, man har sjuka ideér ibland.

Banga? Hell no!

Nu är jag sur. Jag tycker inte om folk som bestämmer en sak men sedan bestämmer något annat eller skiter i det! Det kallas med andra ord banga. Jag hatar ordet banga och dess innebörd och försöker så gott jag kan aldrig utsätta någon annan med att jag själv bangar. Vilket jag lyckas väldigt bra med.

Om en timme är det samling till matchen då vi ska möta Iron. Jag är såklart nervös, speciellt när jag vet att Majabaja ska vara med. Jag vet att hon kommer kötta ner mig ifall vi kommer på samma kant, så jag måste se till att jag inte gör det. Haha. 
Tänk att för stunden kommer vi att vara fiender. Men det känns bra att veta att så fort domaren har blåst av matchen så är vi Britta och Kerstin igen.

image301
Bilden är från 06 efter en kväll med Håkan Hellström.

Love him!
Love her!
Love us!














Lika som bär.

Bara för att jag är en nörd och gillar att blogga så måste jag visa bilden när jag har klippt ihop Soran Ismail och min bror Michael för att visa hur lika dom är.
image298
Man kan inte förneka att dom är lika!

Telefonnummer tack?

Allt oftare pratar jag med headset när jag är ute någonstans. T.ex. idag när jag fick reda på att min käre vän berättade att den där asheta killen på Back On Track-affären äntligen frågat om hennes nr. Ni som känner vet mig hur glad jag alltid är och när jag får höra såna här nyheter blir jag ju gladare än gladast (även fast det inte gäller mig), men grejen är att folk runtom tittar så konstigt på en för de tror att man går runt och talar för sig själv. De vänder sig om och tittar på en som om man verklígen var dum i huvudet. Inte för att jag bryr mig såå mycket om andra men det är komiskt att man kan dra åt många blickar.

Bra början.

En ny vecka har startat och den har börjat oerhört bra. (Troligen p.g.a. att jag har vilat ut den här helgen.)
Nu ser jag fram emot en ny tuff helg med plugg kombinerat med mycket träning. På onsdag är det derby mellan SSK - IRON. Träningsmatch bara men det ska bli lite speciellt att möta Iron efter att man spelat i den klubben hela sin uppväxt.image297

När jag tittade på Parlamentet igår så var den nye 
deltagaren Soran Ismael med. Måste bara säga att
det var en riktigt rolig kille. Det var många gånger
som skrattet ljöd över hela vardagsrummet efter
att Soran kläckt ur sig störtsköna kommentarer.
Hela programmet var ju bra iofs men Soran knäckte.
Vart får man all humor ifrån??
Hmm, han är ganska lik min bror faktiskt.

Nu måste jag springa som vanligt!
Träning som gäller!









Barnsligt kul!


Hinder är det du ser när du tar bort ögonen från målet!

Matchen idag gick med VINST! Efter förlängning med 10 minuter kvar lyckas man avgöra matchen till 3-2 och vi är vidare i Upplandscupen! Feels great!



Som vanligt är jag stressad eftersom jag nyss kommit hem och jag kan inte bestämma mig om jag ska på korridorsfesten i flogsta eller ej.
Så jag måste springa trots att bloggnörden skulle vilja få sitta en stund till. 
Men icke - idag är flickan upptagen. Igen.

Scrubs säger du.


Idag har jag hämtat upp alla bilder jag har framkallat från Portugal.  Det är
jättemånga foton som är riktigt vackra och jag är väldigt nöjd över dem.
Såklart såg jag flera foton som var helt onödiga och undrar hur jag kunde
framkalla just den bilden. Hur som helst, nu kan jag i alla fall börja på
Majas födelsedagspresent!

Nu har även min studentmössa kommit! Roligt men jag är dock inte nöjd. Jag är missnöjd med texten jag valde att det skulle stå på mössan och sen passar jag inte i den heller.
Men jag får hoppas på att klänningen blir bättre som mamma syr åt mig. Den ser ju fin ut på mösntret så man får väl hoppas att den ser minst lika fin ut på mig.

image293Apropå mitt tråkiga inlägg kan jag lika gärna fortsätta med att nu har jag tänkt mysa ner mig i soffan med en filt invirad med en kopp te i handen och se ett eller två Scrubs-avsnitt på tvn. Imorn ska jag upp tidigt för att spela fotbollsmatch mot Enköping. En lugn och ensam fredagskväll! Har varit rätt skön än så länge.







Men jag måste bara säga att Scrubs är verkligen något man alltid kan ägna tid åt. Love it!

Tidsoptimist, javisst.

Ända sedan jag skaffade körkort så har jag verkligen blivit en tidsoptimist när det gäller att ta bilen. Okej, jag är väl en tidsoptimist över huvudtaget, men det har blivit värre sedan jag fick körkortet. Stressar gör jag också jämt. Det går inte en dag utan att jag lyckas ta det lite lugnt. T.ex. igår när jag och Julia hade bestämt oss att vi skulle handla på affären innan den stänger. Och ja, när klockan är 19.54 inser vi att vi måste springa allt vad vi orkar för att hinna få våra godsaker innan det är försent. Men såklart så hann vi!

Julia och jag började annars spåna på våran lilla trip vi ska göra i sommar som startar den 16 juni.. Vi ska genom att lifta ta oss ner i Sverige och vidare ner till Danmark, Tyskland, Nederländerna. Troligtvis stannar vi hos Henrik som bor där för tillfället. Sen får vi se vart vi tar oss. Det värsta var att vi kom inte fram hur vi ska bo/sova under nätterna. Mitt i city?  Mitt i en skog? Helt galet!
När man pratar om detta med andra bryr dom sig bara om ordet lifta. Lifta? Ska ni lifta? Det är ju livsfarligt! Ni är ju dumma i huvudet. .... Kom igen!
Jag och Julia gör ändå till det bästa, även om vi måste planera lite mera innan vi far.
image288

Wordplay.

Just nu funkar inte min skrivare och såklart är jag i stort behov att skriva ut ett arbete. [Jomenvisst Britta!] Jag har en redovisning imorn som jag skulle vilja förbereda mig för. Sämst.
Ja, det mesta just nu går verkligen upp och ner. När det ena är bra är det andra dåligt. Trots det försöker jag ändå hålla humöret uppe, på alla sätt och vis.

Jag känner också verkligen för att skriva, men det kommer inget! Jag bjuder istället på en fin låt


Skumt läge.

image286
Dagen idag har varit helskum.
Hela dagen i skolan har varit helt konstig verkligen.
Första lektionen som blev så dyster efter nyheten om
att E-L hade gått bort. Aptiten som alltid brukar finnas
när man sitter och äter i matan, Magvärken som jag
brukar ha kändes konstigare. Människorna som brukar
vara normala freakade ut totalt idag...
Men det blev bättre när man kom hem.

Har insett att de orange conversen inte finns till i Sverige. Får se om jag orkar lägga ner tid på att fixa ett par sådana skor eller om jag ska nöja mig med någon annan färg bara.

Äsch jag ger mig för idag.

Hate.

Jag är världens hemskaste människa och. Jag hatar mig själv och jag är sämst.

Converse Linus, CONVERSE!

Tro det eller ej, men igår blev det krök igen. Jag som sagt åt mig själv att ta det lilla lugna...
Men varför egentligen? Jag är tjejen som gör det jag känner för att göra, lite spontant och let's go i det hela. Och jag vill ju aldrig missa nåt. Jag vill alltid vara med! Jag vill alltid ha roligt. 
Precis som igår: en timme innan bestäms det att Carro, Daniel, Fredrik och Magnus kommer hem till mig och dricker/umgås lite och sedan utgång. Spontant och lite impulsivt! (Jag stressade som vanligt) Synd bara att sprit är så ohälsosamt. Det är ju inte så bra att kombinera det med fotboll t.ex.


 Äsch! Man lever ju bara en gång!

Jag har iaf kommit fram till att det ska bli oranga converse skor som jag ska ha. Men problemet är den att jag finner inga. Inte ens på en endaste sida på internet heller. Om någon vet var de finns så skulle jag bli väldigt glad om ni berättar det för mig!


Jag kollade igen mina gamla blogginlägg tidigare. Hittade youtubeklippet med "Linus på linjen" som jag diggar så grymt mycket. Så därför slänger jag upp det klippet igen för det är så roligt!



Synd att det inte längre går på tv:n. Men erkänn att Linus på linjen är rolig?

Baby, you are gorgeus!

Okej. Jag har kommit på mig själv att jag har festat ganska mycket den sista tiden. Alldeles för mycket.
Igår festade jag igen, och det det bestämde jag mig för en timme innan det var dags att börja kröka. Och jag måste bara berätta; att efter 2 groggar, 2 shots och en halv öl (under relativt kort tid) lyckades det snurra till rejält i skallen på mig och jag väntade i en timme på att spy. Dennis var med mig hela tiden och vägrade låta mig åka hem. Vilket jag kanske ska tacka honom för. Efter att inte ha lyckats spy upp något blev jag ändå fin i bongen igen och vi gick in på krogen och dansade. Och jag hade jättekul!
Va konstigt det kan bli ibland...

Innan jag åker till praktiken nu måste jag bara lägga upp de nya (o)vackra bilderna från Portugal.
Och eftersom jag har bråttom som vanligt slänger jag upp de lite fort och klatschigt!



 Kul att det finns folk som tycker det är snyggt med en skjortknapp öppen. Haha

Sofia in tha house.

image260
Haha, i mitt tidigare inlägg skrev jag "Säg hej till min guldfisk" till en bild som innehöll en Clownfisk. Förklaringen måste vara att jag skrev inlägget 05.58 idag innan bussen till stan gick. Too tired to recognize. Men också helt onormal att sitta uppe framför datorn 6 på morgonen.

Nu när jag äntligen är hemma lyckades jag få mamma att nästan bli galen på mig. Jag hade så mycket funderingar och tankar i skallen som jag behövde tömma på, och mamma blev mitt offer. Min mun gick i ett så fort jag kom innanför dörren. I was talking about my future: 
♣ Studentskivan den 11 maj med biljettpris på 370 feta äckliga spänn, studenten och studenklänningen som måste bli gjord.
♣ Resan ner till Henrik i Nederländerna på en liten visit med Caroline och Matilda.
♣ Min och Julias planerade trip. [Vi två ska lifta oss ner i Sverige, och om vi känner för det liftar vi oss utanför Sveas gränser. Jag vet att det är crazy - men det är sånt jag lever för.]
♣ Brorsan och Dennis som åker till Japan ett år och som ska hälsas på.
♣ Lumpen är också ett hett alternativ som jag verkligen vill göra.
♣ Australienresan jag funderar på

Det är rätt snurrigt i min skalle nu med allt detta. PLUS allt annat som finns runtomkring en. T.ex. Majas födelsedagspresent som jag planerar. Sen ska projektarbetet vara klart om några veckor, jag måste fixa något till jobb om jag ska kunna göra allt jag planerar att göra härnäst. Nä nu ska jag sluta pladdra en massa skit som snurrar i huvudet. Jag kommer bli galen själv snart.

Vill inte!

Vill inte praktisera! Vill inte praktisera! Vill inte praktisera!  Vill inte praktisera! Men jovisst, jag ska försöka se dagen positivt ändå.
Jag gillar min header men den coola Panoramabilden. Tagen av Joe i Portugal. Lovet it! Förresten har jag fått ännu fler bilder från Portugal nu, MÅSTE visa dom sen.

Jag vet inte ens vad jag vill komma fram till. Jo, att den här dagen ska vara över. Och torsdagen också, och fredagen!

I'll be back.

Säg hej till min guldfisk
image259

Finally.

Äntligen vill bloggen vara sig själv igen och äntligen kan jag lätta mina tankar och hjärta igen! Woho!
Till att börja med måste jag bara säga att jag har insett vilken bra person jag är! Jag är bruden med självförtroendet, med den underbara personligheten, otroliga charmen och det lilla extra! Jag är så himla bra! Jag älskar mig själv! (Är det inte så man säger; att man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan)
Det snurrar ganska mycket i skallen nu (Inte pga av alkohol) men jag har i alla fall kommit fram till detta, och jag har riktigt bra skäl till det också!

Anyway.. Jag ska bara nämna kort om mig och min baby Carro

I fredags var jag ut med en stor skara människor. Innan så träffas jag och Caroline hemma hos mig hemma hos mig, vi sminkar oss, dricker, tramsar och har oss. Som vi alltid gör. Grejen är att jag har så grymt roligt! Ibland har jag roligare än själva höjdpunkten på kvällen. Och i fredags insåg att jag att vi två tillsammans är bäst, och att jag verkligen kan berätta vad som helst för den bruden. T.o.m. sånt som man kanske ska hålla för sig själv. (Fast det är sådant som folk egentligen vill veta) Men trots sånt diggar vi varann. Hon gjorde hemgången från Portugal mycket bättre än jag förväntat måste jag säga. Curlygirl, jag älskar dig!

Bara för att jag var onykter i fredags och att det var så roligt:


-Va den där tröjan GRÖN?! Jag trodde den var vit?
- Eeh, Brennan, den är GUL..



Återkommer!