Ingen Rubrik.

Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig själv.
image191

Brennan's Back in Town.

Jag är tillbaka.
Jag är tillbaka från en av mina de bästa veckorna jag varit med om (tror jag). Vet inte ens hur jag ska kunna beskriva hur det har varit. Vädret har varit toppen. Helt molnfritt varje dag, backarna var härliga, maten var utsökt, och hotellägärna det bästa, umgänget var mer än fantastiskt!
Framför allt var det jag, Sofia och Sophie som hängde plus Patrik Lind, Patrik Mård, Patrik Tufvesson, Anton och Kalle. Därtill blev det även Robin, Fredrik och Martin och många andra.
Tyvärr skadade Oscar sig och bröt armbågen efter andra åkdagen. Han färdades med helikopter till sjukhuset där de opererade honom och fick ligga där resten av veckan med illamående och kräkningar tyska människor och tysk teve. Det kommer ta ca ett halvår för armen att återställa sig. Han har maximal otur då han bröt armen uppe i axeln för ca 6-7 veckor sedan.


Dessvärre krockade Sophie ihop med Kalle och hon fick sig en riktig smäll i hennes arm att vi var rädda att hon fått en spricka eller något. Men efter röntgen så var det en hård smäll hon fick. Käkade smärtstillande och en gel att smörja in hennes axel. Jag lekte sjuksköterska och lindade om anxeln på morgornarna!

På kvällarna ägnade vi åt först med kvällsaktiviteter som lekar och tävlingar, men efter det så samlade vårt lilla gäng ihop oss och spelade kortspel, käkade godis, gick ut och spelade fotboll utanför hotellet, busade med de andra rummen och hade det allmänt mysigt!

Tyvärr så fanns det personer också som förstörde saker också, men man kan inte få allt säg!

Det var månha upplevelser man fick var med om, tråkiga som roliga och minnena förvarars inom mig och bland alla foton som tagits. Tack alla underbara människor (speciellt Renny och Anette) för den underbara sportlovsveckan.

Fråga om det är något. Några foton kommer säkerligen laddas upp, och fler kan ni se på min bilddagbok
http://sofiakristinaa.bilddagboken.se/

Ps. Under veckan skapade jag gaaangzzta-pozen. När vi filmade i backen, satte jag armarna i kors och försökte se lite cool ut. Det blev rätt coolt när man såg filmen.. Men dock hoppar jag i väg med brädan och hukar mig ner för att få upp farten - vilket ser JÄTTETÖNTIGT ut! Lägger upp en bild på hur min nyskapta pose för Alperna ser ut.


Alperna here i come.

Min Alla-hjärtans-dag blev väldigt fin. Maten som Chrstoffer tillagade var god och mina kakor och min present till Chrsitoffer var lyckad (i all fall armbandet). Hela kvällen var jätemysig då vi tittade på film och sen somnade jag i hans famn. Vi låg kvar i sängen ett bra tag innan vi gick upp imorse. Gissa vem som mötte upp oss i köket gastade och butter? Jo, Per, Christoffer pappa.
"Öööh, titta hur det seer ut här, du bara latar dej och gör aldrig nånsting här hemma. Ingen har dammsugit och bla bal bla.."  Palla lyssna!

Nu är jag i alla fall hemma och om 2 timmar åker jag! Ska bli dunder verkligen! Jag är så taggad så det finns inte. Hursomhelst ska jag gå nu men jag vill gärna visa lite foton från gårdagskvällen:


image189      
image186

Glad alla hjärtans dag.

Dagen är här. Morgonen började bra då jag vaknade upp med min älskling brevid mig. Med hans enkla övertalning stannade jag hemma från min enda lektion idag, och jag gick och gjorde ordning frukost på sängen åt honom!
På ett fat bredvid lade jag mina hjärtformade kakor som jag och Julia bakade häromdagen. Detta blev mycket uppskattat!
image182
Måste berätta att igår när jag och Ida satt bilen, plockar hon fram en almanacka som hon själv har gjort, TIlL MIG! På varje bild till varje årstid är det på henne och mig vid olika tillfällen. (Vi har gjort en heel deel under våra år som vi känt varandra och då kan man inte vara utan en kamera så att man inte glömmer bort minnena från våra äventyr)
Jättevacker - Tack Ida!
Jag ska hänga upp den vå väggen idag innan jag hoppar på linje 821 till Tierp där en romantisk middag väntar.
(okej jag vet inte om den är romantisk, men den borde vara det eftersom det är en romantisk dag och jag har ju en realtivt romantisk kille så...? Eller ja, när han väl vill vara romantisk så att säga!)

Hoppas att ni alla får en underbart mysig Alla-hjärtans-dag, och om jag inte återkommer något mer innan kl.15.00 imorn så betyder det att jag har satt mig på bussen tillsammans med mina snuttiga vänner på väg ner till A L P E R N A! Jag är redan laddad som tusan och packningen är snart färdig!

Sköt om er! PUSS ♥

Dagen före Valentinesday.

Ja, ikväll kom Ida och lämnade sin packning till Alperna hemma hos mig. Bussen avgår ju från macken som ligger typ 2 minuter gångavstånd från mitt hus. När vi stod där och samtalde lägger sig mamma och och säger:
"Men vet du Sofia, Håkan, din gamle körlärare ska med."
  Åh, vilken lycka! Den mannen är så snäll och jag tycker om honom så mycket! Det beror förståss på att han hjälpte mig att ta ett stort steg i livet: Att ta mitt körkort.
Men jag kan inte hjälpa det. Jag gillar Håkan!

Btw, här kommer två foton från hjärt-kaks-bakningen igår
image180

image181

Haha. Jag är STOLT!
(ni vet, det som är mitt nya motto)
Glöm inte att berömma er själva,  and be proud!

Happy face.

Det senaste dagarna har verkligen varit toppen!
Träningarna har gått sisådör men jag har ju haft så himla roligt (det e viktigast)
Igår så ringde min fina lilla vän Julia och ville att jag skulle komma och baka alla-hjärtans-dag bak men henne. Såklart tog jag bilen ut till henne och vi baka tre olika sorters kakor som vi gjorde till hjärtform. Det tråkiga var att vi åt så mycket smet att vi nästan fick ont i våra magar. Men kvällen var verkligen värt det.
Dessutom har jag hämtat ut mitt armband som min lille pojk ska få imorn. Det var så himla fint!
Ännu en till bra sak är att de ringde från sjukhuset och ville att jag skulle sommarjobba på avd 170 (hjärnskadade) nu när jag går ut och blir utbildad undersökterska! Det är inte dåligt man tjänar för att var så ung.

Det är liksom HAPPY FACE!

Ikväll ska jag, Ida och Sofia inhandla en massa gott till våran trip till Alperna på fredag! 2 ynka dagar kvar!
Det går inte vara på dåligt humör. Speciellt inte när man vet att när man kommer hem ikväll väntar en herre inne på mitt rum. Vi som inte träffats på hmm.. 5 dagar!!

Det är VERKLIGEN HAPPY FACE!

(Bilder på våra vackra kakor och på armbandet kommer med tiden...)


Stolt.

image179
Idag är jag STOLT.
Främst för att jag har tvättat bilen alldeles själv, och rensade förrådet med mamma (halvvägs bara). Dock ska bilen städas inuti också men jag hann inte det idag, tar nog det imorgon.
när jag stog där stolt för mig själv kände jag mig verklien stolt. Stolt över att jag har så bra vänner, en underbar pojkvän och ett bra liv liksom. Utblidning och mat för dagen och ni vet allt sånt.
Förresten jag har även pluggat idag och det är jag också stolt över! Stolt kan jag också vara över att få åka till Alperna på fredag! Stolt över att jag e bra på snowboard. Ja nu kom jag ju på att jag gjorde assist på matchen igår till 2-0 målet vi gjorde. Det är jag också stolt över!

Så här kan man ju fortsätta hur länge som helst. Och vet ni vad? Det är ju jättebra! Man ska vara positiv. Vilket jag VERKLIGEN är nu (jag brukar vara det annars också men ändå) Det stärker självförtoendet och ens självsäkerhet. Stärker det positiva inom sig och att man orkar mer.
Mycket positivt här! Jag ska fortsätta var stolt idag.

♦ BE PROUD OVER YOURSELF!

Inneboende.

Är det någon som vill ha en inneboende hos sig i några veckor?
Jag är en skötsam person med en positiv inställning och oftast ett glatt humör och yada, yada, yada..
Jag orkar nämligen inte bo hemma längre!

Friends forever.

Igår hjälpte Tobbe mig att byta däck, han fyllde på lite bromsvätska och spolarvätska, provade bilen och sladdade lite. Tack vän!

På kvällen käkade jag och Matilda asiatisk mat på Java, sedan bowlade vi med Ida och Fredrik. Mycket trevligt! Tack vänner!

Senare på kvällen när man inte blev på det bästa humöret, när någon gjorde mig ledsen, så plötsligt får jag ett gulligt sms från Caroline. Precis som att hon visste att det var nåt fel. Hon höjde mitt humör och kort därefter ringer hon och vi har ett långt samtal med varierande ämnen. Det samtalet värmde. Tack vännen!

Vid tolv fick jag nattbesök. Det blev mycket seriösa samtal med en blandning av lite kärlek, i slutet blev det ännu mera kärlek och omtanke. Jag somnade till slut med en ganska lycklig själ vid 04.00. Tack älskling


Grattis bror.

Min käre storebror M har kärat ner sig i Japan och dess kultur sen han började gymnasiet, eller kanske ännu tidigare. Ni vet, började läsa japanska, titta på anime serier och sånt. Gissa vad som hände - jag började också gilla Japan.
M har varit i Japan en gång för några år sedan i tre veckor och det var en fröjd att se alla foton och lyssna på allt han hade upplevt och såklart roligt att få se sakerna han hade köpt när han kom hem. Nån dag ska jag också åka dit har jag tänkt mig. Men det blir nog om några decennier.
Nu är det så att M läser civilingenjör på UU, men sökte om att få plugga ett extra år i Japan i Tokyo. Det var ganska många som sökte, men idag fick han reda på att han var en av de två som fick åka! GRATTIS ÄLSKADE BROR!
Jag såg verkligen hur det lyste om honom av lycka, då blev jag också lycklig, men ändå avundsjuk... Jag vill också åka!

                      

Mamma och jag diskuterade om vi skulle hälsa på honom! Han är ju borta ett år. Men det ska jag i alla fall försöka göra. Nån som följer med?

Keep smiling.

Trots att jag trodde den här dagen skulle bli en flopp blev det faktiskt en.... flipp(?)
Skolan började bra, jag arbetate hårt men belöningen gavs i matan då niclas och patrik fick mig ovanligt nog att gapflabba över hela salen.
  Även träningen idag gick suveränt, hade riktigt roligt i bilen med Tessan och Sara. När vi skulle åka ifrån träningen efter att ha duschat står det en parkerad bil bredvid som var okänd för oss och utanför står det ett par skor utanför. Det fanns ingen som satt fram utan bara en person i baksätet. Man ser att han tittar på oss och plötslig kastar han upp handflatan på rutan när vi precis ska sätta oss i bilen, och så gjorde han några konstiga rörelser. Vi blev asrädda och jag satte gasen i botten för att komma så långt ifrån honom som möjligt. (Typ)

Annars så är mitt knä riktigt felknullat efter många smällar: 


Jag vet att jag tycker synd om mig själv! Men tiitta på hur det där ser ut! Det är en del av mig. uschblä

Dessutom fick jag reda på idag att en viss person tycker att jag va duktig på att simma och att han tyckte de va pinsamt att inte han var bättre än mig. Vi träffades nämligen i simhallen en snabbis. Men jag kan då inte tro att jag är bättre än honom. Inte den killen  - no way.
Men jag tar det som en komplimang i alla fall! Jag är en tjej som tar åt mig om ni inte visste det. Okej jag tar ingen skit men jag tar emot annat!

Imorn ska Tobbe hjälpa hjälpa mig att byta bildäck på bilen (Audin) eftersom mina såkallade föräldrar är så sega på att göra det! Dessutom är jag ledig så jag har redan skrivit en lista som jag ska hinna göra imorn. T.ex plugga, städa, tvätta, laga mat och sånt.

Långt inlägg idag, hm jag börjar få in den där bloggkänslan när man bar avill skriva. Positive!

Träning slash Festa.

Ikväll är det träning. Den ser jag fram emot just nu. Ska bli skönt att få röra på kroppen och få bort alla adnra tankar som kretsar kring däruppe i knoppen som bara får en att få ångest eller andra dumma och konstiga känslor.
Att träna är nästan som att vara ute och festa. Då känner man ju samma sak. Man glömmer bort alla jobbiga saker eller kanske bra saker. Man glömmer i alla fall allt för en liten stund och det är ju så skönt!
Jag vet att det kan vara det där lilla att ta tag i saken och komma iväg på träning. Dock är det ju inte så svårt om man ska på fest, men tänk på att träning är NYTTIGARE!

Ekebys grusplan, Skuttunge, Here I Come! 

VAD BETYDER FRIENDLY FIRE?

Haha. Det finns så många nördar på min skola. Många sitter och spelar dataspel som t.ex. Liero, CS och andra dåliga spel. Idag sitter några noobs och spelar CS, eftersom det är sådana spel som det finns en inställning som heter "friendly fire". En tönt sitter och skrattar:image172
"HAHA, VAD BETYDER FRIENDLY FIRE? HAHA"
Och han ska klassas som dataspelsnörd och inte vet vad det betyder?

Asså grejen är att jag som inte är någon dataspelsnörd (jag lovar) kan faktiskt lira sånna spel som cs fast liknande. Alltså skjutspel där man dödar andra -jag vet vad "friendly fire" betyder! JAG LIKSOM! 
Spelet är mycket roligt, men jag har VERKLIGEN inte sinne för hur man kan hamna i ett sådant spelberoende att man sitter i skolan och spelar!
Och killen som sitter i skolan och spelar vet inte ens vad "friendly fire" är. Mohaha!



Okej, jag är faktiskt dödstrött för jag har suttit här i två timmar och bara sökt massa dålig fakta om projektet. Då blir man trött på människorna här bredvid. Speciellt i datatorgen på Lundellska skolan, och speciellt när det bara är folk från andra länder här. De bara pratar på sitt språk. Om man är tillräckligt trött kan man tro att man själv är från ett annat land och att jag sitter i någon skola i nåt arabland - jag lovar.

Långhelg.

Idag har jag en lektion som slutar 12 sen har jag helg. Jag är ledig imorn! JIPPI!

Och på söndag blir det årets första fotbollsmatch. det är en träningsmatch mot UIF på Stenhagen (borta vid Maxi) Kl. 12.00.
Men innan det ska jag bowla på fredagkväll. Det ska också bli kul. Sen ser min helg ganska dö ut. Inga andra planer. Men det kanske är bra att ha ganska lugn helg som en slags uppladdning för kommande helg då det blir avresa til ALPERNA!

Innan börjar med mitt prjektarbete vill jag gratta 18-åriga Emelie till lille pojken hon fick. Casper ska den tydligen heta. (besök hennes blogg:
http://www.metrobloggen.se/ungamamman)

Nu ska jag jobba.


Djup suck.

Nu blev allting skit igen. Men jag lovar det är bättre imorn. Det här är bara tillfälligt! Jag har bara en lektion imorn, och på torsdag, och dessutom ledig på fredag. Ojoj. Hur kan man då vara på dåligt humör? När det finns saker att glädjas åt!? Man kan se mig som han på bilden just nu.
image171
Bah. Nu vill jag sätta mig på bussen och åka till Österrike. Det är ju bara 10 dagar kvar idag så jag står nog ut. Jag vill egentligen mysa lite med en viss person först innan jag far. Det får jag nog också vänta på några dagar. TYVÄRR.

Hej då. Nu ska jag läsa andras bloggar.

Racing.

Söndagen igår var den bästa söndagen jag haft på länge.
Den blev så lyckad! Matilda, Julia och Ester kom som förväntat och vi begav oss till pulkabacken.  Okej - i backen var det inte så kul så vi gjorde det vi alla längtat efter: Bob-åkningen efter bil.

Jag har nog aldrig haft så kul på länge. Vi knöt fast ett rep mellan bilen och boben, sen körde vi. Vi körde och körde och sen begav vi ut på de lite större vägarna med fler risker - och så roligt! It really was a Haleluja-moment!!

Nu i efterhand så känner man sig helt mörbultad. Det blev ju lite roliga vurppor och tyvärr ganska få bra kort:

           


Ojdå! Klockan e mycket! Natttiiii...

PULKAKVÄLL!!

Idag är det pulka och bob som gäller! DET SNÖAR JU SÅ FANTASTISKT MYCKET *!
Det blir allra först pulkaåkning i Björklige gropen! När det har blivit mörkt vänder vi oss till nästa uppdrag: Bob efter bil! (Brädan följer förståss också med)
Det blir Jag, Ester, Julia och Matilda som ska utföra dagens "ärende"

Det blir liksom favorit i repris. Fast den här gången blir det inte med Tobbe, Ahmed, Larre och Emelie.
image166
Fotot är från förra årets Bob-kväll
Very nice!

Fight for you rights.

Fotrfarande är det hundratales EMO:s som besöker min Bilddagbok! Vad är det som intresserar dom?

image164
Kvällen igår med Matilda var MYS. Men jag kom på att det enda vi hara gjort sen vi kom hem till henne var att äta.
Jag simmade 2000 m (80 längder) som beräknat och jag blev stolt över mig själv.
På vägen hem inhandlade vi tacos och käkade som grisar hemma hos henne. Vi var verkligen vrålhungriga. Till filmen vi såg käkade vi godis och somnade gott. När vi vaknade åt vi mera godis och sedan frukost, och sen begav jag mig hemåt.

Tyson - hennes galna hund följde med på en liten promenad ut till vägen, ahn slet och drog och bet i kopplet så det gick av! Han är ju trots än valp (TYP)
Som ersättning tog vi mitt skärp till koppel. Gick utmärkt!

Halelujah it's firday.

image161
Ikväll ska jag till M och käka mat och annat gott och titta på film. Såklart ska jag också godkänna hennes nya rum som jag själv hjälpt till att inreda utan att ens sett det.
Eftersom hennes favorit är Chad Michael Murray så ska vi kolla på filmen "A Cinderella Story" där han medverkar. En ganska gullig film men en aning fjortisvarning. Men det passar ju mig och M! Eller i alla fall mig.

Igår blev träningen inställd så jag tog på mig ansvaret att gå ut att springa(!) Jag är mycket stolt över mig själv och jag har även fått beröm av Caroline för min insats. (besök hennes:
http://www.kiwipippin.blogg.se)
  På tal om träning så ska jag och M simma tillsammans på Nautilus innan vi beger oss hem. Jag har bestämt att det blir 2000 m simning idag (jag tävlar med mamma utan att hon vet om det, och det är bäst så :), synd att M inte pallar trycket och kommer basta istället. (Och den kvinnan kallar sig tävlingsmänniska) 

Men nu ska jag kila och ha en bra helg innan en ny vecka kommer.

Löjligt.

När jag väl vänder på min vilja och vill ha sommar - då kommer den förbaskade snön. Förargligt.

Förresten så e de typ nåt virus som min systerdyster hade fåt vid sin mun. Eller någon annat såntdär.

Men imorse när jag stod på busshålplatsen i Björklinge så stod det en flicka som jag vet har en pojkvän. (Också förlovade) Pojkvännen bor i Björklinge och hon bor på annan plats. Hon har varit hos honom och nu skulle hon iväg till skolan. Jag stod fantiserade för mig själv på hur hon känner just då när hon stod där framför mig; kanske haft en mysig kväll och nu var hon tvungen att åka till skolan och lämna sin käraste. Precis så som det känns för mig när jag åker från Christoffer.
Helt plötsligt så åker hennes pojkvän förbi busshållplatsen med sin bil. Han tittar på henne och rör inte en min, själv ser jag inte om hon tittar på honom eftersom hon stod med ryggen framför mig. Efter ett tag vänder hon sig om och tittar efter bilen.
...
Varför stannade han inte? Eller varför hejade dom inte ens..?
Jag kände direkt att någonting var fel, och på bussen sätter hon sig på andra sidan av mig, så jag kan se henne från sidan. Jag sneglade lite försiktigt på henne och jag såg att hon var ledsen och att en tår rann ner för hennes kind.
Jag kunde inte låta bli att se på henne och fundera på det. Jag blir själv så himla ledsen när jag ser någon annan sådär. Det kändes nästan i mitt hjärta, för jag vet hur jobbigt det kan vara ibland. Jaja, jag hoppas att det blir bra till slut.