That's perfect.

Idag hoppade jag på ett stærre hopp æn jag någonsin hoppat på.
Det var varit soligt.
Jag åkte med den skøna danska pigan a.k.a Pernille.
Och jag har fått 6 månaders anstællning på avd.170 i 6 måndaer från den 1 april. Nice!

Och hær kommer lite bilder från det svenska besøket:


MIN ÆLSKADE BIL!
Jag tappade mina bilnycklar i backen dagen innan jag skulle åka hem till Sverige.
Den stod i två veckor mitt på en parkeringsplats vid skicentret.
    
   
 


Japp!
Såklart sitter jag på en annans dator: Pernilles eftersom hon nu somnat på soffan och eftersom min dator såklart inte fungerar. Något fel på den som vanligt.

Peace.

T R Y S I L.

Haha, you know what?
I'm going to TRYSIL!
Jag och Jonatan! Och Tove! Och två andra tjejer som jag inte vet vilka det ær ænnu.
Men wow liksom! Jag har aldrig varit dær så det blir spænnande att se.
Den 8 mars, søndagen åker vi och stannar fram till torsdagen den 12:e. Det ska bil SÅ NAJS!
RÅÅÅÅ-NAJS!

Jag har lært mig ett nytt ord: snorbroms.
Vet ni vad det ær?
Ett annat ord før mustach.

Hærliga Hemsedal.

Just nu sitter jag på jobbet på den lilla rast jag har.
Jag har redan hunnit vara hær en vecka tillsammans med mor min, systra, Thørnrosa, hennes mami Anita, Caroline och hennes småflickor Elin och Klara. Jag må sæga det, att 9 kvinnliga varelser i olika åldrar med olika uppfostran, syn på saker och ting i en och samma lilla byggnad kan vara vældigt krævande ibland. Men jag har haft fasligt kul, det var verkligen jobbigt nær de skulle åka. Speciellt min mami och Sofia. Det var mycket som de inte hann med, t.ex. att de inte fick træffa min brors dubbelgångare. Det var verkligen synd!

Men eftersom internet ær så jobbigt at tfå tag på kan jag inte lægga upp några bilder æn (alla ligger på min laptop). Men dom ær verkligen værda att ta en titt på nær jag lagt upp dom!

Stay tuned!


Bye Uppsala.




Tidlig morgon åker jag och mina vänner upp till Hemsedal igen.


Idag, snart ska jag springa till bussen för att jobba sista turen på 170. Jag älskar verkligen att jobba där. Jag trivs!

Jag har hunnit med massor av saker under dessa två veckor. Men ändå fanns det folk jag inte hann träffa, saker jag inte hann göra.
Nu ska jag tillbaka till Hemsedal med ett stort leende. Jag har saknat att få stå på brädan dessa två veckor. På tidsag är jag högst upp på berget igen! NICE!

Så jag vill säga tack och hej för dessa veckor.
Vi ses i vår igen.
PEACE OUT.


Jag gillar den.


Poppis.

Igår fredag, innan utgången, tog Jag farväl av alla som skulle åka till Alperna. Jag fick sådan abstinens när jag såg hur alla samlades och pratade om förra året och hur det skulel bli den här gånger m.m. Jag satte händerna för öronen ett tag. Förra årets resa var så underbar! Och jag antar att d kommer ha lika kul som förra året. Jag är så avundsjuk!
Men egentligen borde jag ju inte vara det, så bra som jag själv har det. Jag har ju det väldigt bra i Hemsedal också!
Men det är väl den där gemenskapen och människorna jag vill ha.



På kvällen försfestade jag hemma hos Adam tillsammans med Johan, Oscar, Linda och Lala! Utgången blev People.
Där på People träffade jag min saknade Julia! Hon som också är i Norge och jobbar tillsammans med sin pojkvän Robin. Fast dom håller till i Sandefjord. Det ligger ca 8 h bilresa från Hemsedal. Usch vad jag blir avundsjuk på henne också. (Mycket avundsjuka här..) Men att hon får bo och jobba tillsammans med sin karl, medans jag, jag får hela tiden sakna och sakna och längta till jag får se min prins..




Hursomhelst! People var det! Och det var en väldans röj där. Han som sjunger/rappar i Snook var Dj ikväll. Och jag måste säga att han var verkligen bra! Det var bra låtar hela tiden!
På tal om Dj:s måste jag berätta att när jag var på Blue Moon Bar i torsdags stod jag och pratade ett tag med bartendern som jobbade där. Och tydligen är han väldigt bra kompis med Dj Phaxx, en Dj som regerar i Hemsedal! JA, än en gång har jag kommit fram till att Världen Är Liten!
När det var dags att bege sig hemåt följde Julia med mig hem och imorse när vi vaknade mådde ingen av oss sådär riktigt bra, speciellt inte hon. Så jag fixade lite frukost på sängen åt henne och mig medans vi pratade om gårdagen och framtiden och lite sånt.

Idag är det Alla Hjärtans Dag. Då ska man väl ändå vara med sin käraste? Nej, inte jag, för Tomas ligger inne för tillfället. Ack och Ve vad jag tycker synd om mig själv........

Dagarna närmar sig Hemsedal..

Idag Fredag är det bara tre dagar kvar tills jag åker tillbaka. Veckorna har gått sjukt fort! Men det är inte så konstigt när man pysslar med så mycket på dagarna.

I Onsdags var jag ju hos Thörnrosan, vi lagade mat, kladdkaka, och snackade igenom hela kvällen och natten. Snacka om att vara trött när män steg upp 6 på morgonen därpå.
Igår Torsdagen efter jobbet (som gick väldigt bra att jobba) begav jag mig till Mimmi, på vägen träffade jag vår allas Hajira! Hon skulle åka till Canada i två veckor och träffa sin blivande(?) man. Ett kort möte men värdefullt. Hon är rolig.

Hos Mimmi lagade hon ännu en gång jättegod mat ur sin fantasihjärna. Och undertiden pladdrade vi på. Det är som man är på Teater när man lyssnar på hennes historier för hon gör så roliga gester med sin kropp att man ibland viker sig dubblet av skratt. Hon är kul!
Därefter sprang vi ner på bio. "The Unborn" blev filmvalet. Vet inte om jag ska säga att det var det bästa filmvalet men läskig var den.
EFTER DET, gick jag in på Blue Moon Bar för att träffa Anna och de andra arbetskamraterna. Men när jag kom hade folk följt med nåt ragg hem och andra skulle hem. Så det blev jag och Anna som styrde stället. (Elelr Anna var det väl mestadels) Tyvärr var jag tvungen att gå ganska tidigt eftersom bussarna till Björklinge inte går så speciellt ofta.

Ja det var det, det.

Idag ska jag ta farväl av alla som åker till Alperna idag kl.15. Sen ska jag ut ikväll och jag ska äntligen få träffa Johan och Bambi! Partey Partey!

Godnatt.

Idag har jag endast varit med Emelie och Casper. Hela dagen i princip. HELNAJS!
Sen kom "äggkillen" Patrik över för ett besök. Lite längre än vanligt. Vi hade något gemensamt som resulterade att vi berättade lite om våra liv. Det var också NAJS!
Men det jobbiga var att magvärken över nervositeten på vad Tomas samtal skulle sluta plågade mig.
Nu. Nu när det samtalet är över är magvärken över, men ska vi kalla den "depressionen" över att han nu inte ska med ligger över mig.



Och imorn ska jag jobba. Det har jag inte lust med längre. Får längta mig igenom dagen för efter jobbet ska jag träffa THÖRNROSA!!
Och på torsdag ska jag jobba igen. Det har jag inte heller så stor lust med. Längtar tills efter kl.16.00 den dagen också för på kvällen ska jag på bio med Mimmi! Har dock inte bestämt vilken film vi ska se.
Och på fredag, då blir det röj, för då är det utgång med gött folk!
Sen är det inte många dagar kvar tills jag åker. The time for SofiaKristina in Sweden is about to running out!

Nä, nu ska jag till min säng och försöka ta allt. Aa, nåt i den stilen...

Godnatt gott folk.

Don't You Just Love It?

Dagen idag har varit så oootroligt bra!
Först fixade jag lite grejer på banken
Sen köpte jag nya hörlurar
Sen köpe jag lite nya kläder och smycken (oj då sofia, var det inte shoppoingstopp?)
Sen träffade jag Viktoria och vi lunchade på Cupido
Sen träffade jag Kalle och vi lirade tvspel, åt, tittade på Family Guy och Scrubs.
Sen åkte jag hem med ett glatt humör!


Och vill ni veta vad jag ska göra imorn?
Ja, det börjar med dunderfrukost med Emelie och Casper hemma hos mig.
Sen blir det troligtivs lunch med Kakan och några till.  Inte helt klart.. Men det visar sig imorgon.
Nu är det mindre än en vecka innan jag åker tillbaka också. Tiden har gåt fort.
Så om du vill träffa mig innan SofiaKristina goes back to Hemsedal är det bäst att du hör av dig så du inte missar något!

Och imorgon får jag reda på om Tomas kan följa med upp till Hemsedal på måndag! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!
Den grabben är kärlek för mig. Han är mer än kärlek. Han är allt.

Söndagkväll.

När skrev jag sist?
Jo, kvällen då jag kom hem från Stockholm.
Här kommer lite update då.

Dagen efter Stockholmsbesöket, torsdagen, hade jag ett långt samtal med Caroline. Min saknade älskade vän Caroline!! Tänk att hon sitter på andra sidan jordklotet just nu. Hon berättade lite hur hon hade det, och jag lite hur jag hade det. Det var mycket prat om hur man såg ut i somras. VId studenten. Sådär fräsch, tränad och inte hade så många kilon på sig som man har nu(!)
Mot kvällningen åkte jag hem till familjen Prytz för att besöka Ester (hon som hoppat av chocken hon fick när hon såg mig i tisdags morse)
När jag kom dit myste vi lite med hembakat bröd och the tillsammans med Rutan och Noomi, sen tittade vi på film och mumsade på popcorn. Det blev "Raise Your Voice" med Hilary Duff i huvudrollen. En riktigt såndär dålig b-film, riktigt blaska. Jag kan inte hålla tyst när jag ser sådana dåliga filmen, man vill kommentera allt i filmen! Varenda rörelse eller mening de säger, vad som helst därför att det är såå dåligt. Men jag har insett att jag faktiskt, tro det eller ej, men jag gillar dom filmerna. Dom är sköna att titta på, fråga mig inte varför. Jag vet inte själv.

På fredagen efter att ha vaknat upp i Esters mysiga säng åkte jag hem till Mimmi för att avnjuta en god lunch med kyckling och ris, sen en PERFEKT kladdig kladdkaka. Mums! Alltid lika trevligt att träffa den tjejen och munnen gick i ett (speicellt på hennes, like always)


Efter några timmar gick jag ner för att möta Tomas! Den där killen som har ALLT och som är min!
Vi tog första bästa buss hem. Och ja, vi har bara varit med varandra i helgen! Från fredagen tills nu ikväll, söndag.
Vi har tittat på film, melodifestivalen, lagat mat tillsammans, haft snöbollskrig (som jag vann förståss). Jag har även fått en hel hög med kläder av Tomas också. Två jättestora påsar fulla med kläder. Så jag slängde ihop lite schyssta kläder, men av alla jeans han hade passade inga som tråkigt nog var.
Innan Tomas gav sig tillbaka till lumpen gick vi in på Hemköp, på vägen ut köpte han spontant en trisslott. Vi gick ut skrapade, vann 50 kr, gick in, hämtade ut två nya, gick ut och skrapade, vann 25 kr, gick in, hämtade ut en ny, gick ut och skrapade, vann 25 kr IGEN!, gick in, hämtade ut en ny, skrapade och förlorade.
Av 5 trisslotter vann vi på tre av dom. Synd att det inte blev en fyrsiffrig eller femsiffrig eller sexsiffrig vinst någon gång!!

Nu sitter jag i mitt rum, ensam och ledsen över att han åkt tillbaka. Och inte vet jag om jag får träffa honom igen innan jag åker tillbaka. Allt beror på om han får permission tidigare eller inte.
Imorgon ska jag i alla fall köpa nya hörlurar! Sen ska jag träffa Viktoria. Henne har jag inte träffat på år och dar. Vi ska luncha tillsammans och snacka massa skit och andra vitktiga saker förståss. Därefter ska jag träffa Kalle! Honom ska jag spöa i biljard, sen ska jag spöa honom i tvspel. Sen ska jag hem och sova ensam i min säng!
Torsdag blir det bio, utgång på fredag. Myskvällar här och där... Ja, det händer saker hela tiden när jag är hemma, det är fullt upp.
Men nu ska jag lägga mig innan klockan blir allt för mycket.
Vi ses!
Peace Folket.

12

Igår somnade jag kl. 12. idag vaknade jag kl.12. Jag har sovit i 12 timmar.
Det är inte likt mig. Men det kan bero på vad jag har gjort e senaste dagarna.

Igår var jag i Stockholm som beräknat.
Shiiiises va jag shoppade. Inte likt mig! (Jag har de senaste månaderna inte haft lust till att shoppa)
Om någon ens är intresserad av vad det blev så blev det 2 par skor, 2 mössor, 3 t-shirts, anti-kisglasögon a.k.a solglasögon, örhängen och lite ätbara ting.
Jag var där med min käre mor och min syster. Det var najs, men det blev ännu mera najsigare när jag fick träffa mr.T.
Först fick jag vänta ca en timme på honom efter att mor och syter åkt hem. Och det var en längre väntan än timmarna jag satt och väntade på tåget hem till Uppsala i måndags natt.
Hursomhaver, när jag såg honom blev jag som en liten flicka (tror att jag allitd är som en liten flicka när jag är i närheten av honom) men det kändes så konstigt att ses efter dryga månaden! Innan hade det känts som vi sågs igår, men när man stod där blev det helt annat. Vi gick först till Mcdonalds då jag satt och beskådade honom när han ot sin QP. Sen gick vi till ett fik och umgåsade. Det blev inte ett sådan dramatiskt slut eftersom vi ses faktiskt på fredag kväll igen!

Anna ringde också för eventuellt en träff, men hon hade fått något magvirus så det kanske inte blir någon date idag för oss om hon inte blir bättre. Men man vet aldrig!

PEACE!

Det tomma schemat börjar fyllas.


Första dagen hemma har varit asnaaajs.
När jag kom hem imorse tog jag mig en titt runt hemma innan jag hoppade i sängen och sov några timmar, fram till ca tretiden där någonstans,.
Har suttit vid datorn och teven lite granna. (Har beställt en jacka till mig och en jacka till JENNY!) Gjort några telefonsamtal har jag också hunnit med. Men det bästa av allt: Jag har varit med min lilla Emelie! Och så fort vi träffas så går käften igång på oss båda. Det var som vi sågs häromdagen, och det är så bra med henne. Att det spelar ingen roll hur stort uppehåll det har vart mellan oss så är vi precis som vanligt när vi ses. Det är schysst
Imorgon fyller hennes lille Casper 1 år! Grattis till den gutten! Imorgonn ska jag till Stockholm och shoppa lite och förhoppningsvis träffa min Tomas. 

Enough!

Feels alright to be home for a while.

Nu är jag hemma i lilla Björklinge igen. För två veckor.
Resan gick bra trots alla stopp och alla timmars väntan. Ja försörjde mig med Pisagenötter och vindruvor m.m och läste bok, tittade på några avsnitt av Scrubs, film, lyssnade på musik och på lite Hassan.
Imorse kl. 08.10 var jag framme i Uppsala. Den första man stöter på är lilla Ester som inte hade någon aning om att jag skulle komma hem. När hon får syn på mig hoppar hon till förskräckt och säger: "Är det du!?"

Ja, jag gick faktiskt och log för mig själv när jag klev ur tåget. Allt i Uppsala verkar vara i sin ordnig. Som vanligt. Vilket låter rätt tråkigt. Men trots efter det ljuva liv jag lever i Hemsedal är det roligt att få vara hemma ett tag för att träffa vännerna, familjen och sin käraste!

De senaste fotona som togs innan jag drog:

 
Tidigt morgon i Ulsåk och SofiaKristina at theTotten
 
Jag och Rox vänner (Rox var sjuk stackarn) och min nya student

/ Sensei

Om ni vill hålla er uppdaterade om vad som sker i Hemsedal trots att jag inte är där så checka in Bombens blogg. Jenny alltså.