Sthlm i mitt hjärta - eller inte.

GRYMT MYCKET FOLK I STHLM  IDAG! Jag trodde jag skulle dö (som vanligt)

Men jag hittade tre linnen i allt vimmel:

                         
                   Asfränt linne från        Nyårsklänningen!      Det söta Hello Kitty linnet!
            Carlings!                         Tycks?                                                     


                                      


Sorry, men måste baka tills Kb imorn och till Kläppen över nyår!
Så det här kanske blir det sista inlägget för 2007, har inte tid med data-blogg då heller.

Kan då säga att jag har haft ett helbra år!
Palla räkna upp alla bra och dåliga saker,
och en sak till: PALLA Nyårslöften!

Gott nytt år!


Ingen Rubrik.

Jag hatar rubriker, måste bara påpeka det.

Eftersom jag inte skrivit på ett tag borde man ju förstå att jag har haft en så bra jul att jag inte haft tid till något data-sittande, eller hur?
Min julklapp till Christoffer blev en succé! Två små radiostyrda helikoptrar som flyger runt och skjuter ner varann. Alla karlar som har sett den, prövat den har blivit helt lost i den. De har kört så mycket att helikoptrarna nästan är helt sönderslitna. Jag kallar det SUCCÉ! (sofia, du är bäst!)
Dock blev det ingen succé med julklappen till Christoffer farsa Per. Jag hade köpt 4 scyhssta wiskeyglas. Motgången var - han tycker ju inte om wiskey! Det roliga var att tidigare hade han fått av sin lille vän Anita; WISKEY (hon var då oxå ovetandes om hans icke-gillande-wiskey) Så allt blev mycket komiskt i alla fall till slut.



Annars har julen varit bra, ska till Sthlm imorn på mellandagsrean med Thörnrosa.
Jag letar dessutom febrilt efter en uuuuuuursnygg tröja med ett tryck över bröstet: SNÖ
Jag vet att man kan köpa den på Bibloiteksgatan i Sthlm, men gode tid, vad heter affären?

Juste! Dessutom ska jag till Kungsberget på fredag, och på lördag bär det av till det storslagna: KLÄPPEN.
Dåså Caroline, Matilda. Här ska det röjas!

Okej en till sak. Jag har fortfarande hållt min nykterist-stil. Och jag lovar att den kommer hållas. Till nyår!

HATA BUSSAR OCH DUMMA BUSSCHAFFUÖRER!

När jag nu ikväll 22.30 väntade på 821 som skulle ta mig från Björklinge till Tierp till min kärlek så STANNADE INTE BUSSEN! Chaffisen tittade bara rakt fram och körde bara förbi mig!
Jag är just nu på otroligt dåligt humör eftersom jag nu INTE ALLS åker till Tierp. Nästan buss går 00.30 och då orkar jag inte och bilen tänker jag inte ta för att det är för dyrt just nu.

&=%¤"?&(#!

TACK UPPLANDS LOKALTRAFIK! Tack för att ni förstörde min kväll och min dag imorn. (Okej den är förstörd ända tills Christoffer istället kommer hit imorn, när det nu blir)

Full like a kastrull.

Idag är det bakisdagen som gäller. Jag blev verkligen full som en kastrull igår och det är inte värt att berätta om den eftersom den blev så hemskt. Stackars Carro, hon lär det inte haft det så kul.
  Och eftersom det har hänt nu två helger i rad att jag blivit aspackad och allt det där, ni vet, så e de nog bäst om jag lägger spriten åt sidan och skippar den för resten av mitt liv! (okej jag vet att jag inte kommer kunna hålla det)

Eftersom jag blev full som en kastrull tkr jag den hör roliga filmen passar in.

Nu ska jag gå och vara mer bakfull - Till sängen!

UTGÅNG

Jag e galen, jag är knäpp, jag e rolig!

Hahaha, ikväll är det utgång! Det blir People och det ska röjas!
Det blir JAG och CAROLINE:

Först ska Carro och jag forstsätta våran bakning, med kola och godis och blandat med sprit kallar jag det: Förfest-julbakning.
Sen så har jag ju klippt håret. (Omg, it is so short) Känner mig som en pojke. Har aldrig haft så kort hår. Men min clasmates gillade det starkt! (Och även Christoffer förvånandsvärt nog)
Syrran fotade mig igår när jag var trött och hyper:
 
Men det kommer nog fräschare än de där luffarbilderna (dom e ju nästan läskiga) senare efter denna natt!

Jag lämnade även bort min första julklapp idag till Thörnrosa, hon fick ett riktigt sexigt nattlinne från mig. I hope she likes it!

Förresten så går jag gärna på den där grejen på möbeln, som Thereses hade tipsat Christoffer om, men jag fattade inte riiiktit va de va.. Dans?.. Christoffer förklarar som en sopkvast och han vill ändå inte gå säger han. Men kanske man kan muta honom eller nåt. (Brukar funka!...Ibland i alla fall)

Hej svejs alla loosers, ses på dansgolvet ikväll.

Min pappa är rolig.

Det finns en fisksort som heter "mandelfisk" och en dag skulle mamma tillaga något med just den fisken så hon hade bett pappa att köpa mandelfisk när han skulle förbi affärn.
Det roliga var nu det att pappa visste nog inte att det fanns en fisksort som hetter just mandelfisk. Så när han kom hem gav han mamma en påse mandlar och ett paket fisk!

HAHA, jag skrattade åt det.

Förresten ska jag göra, ja vad heter de nu igen då.. äh, jag ska i alla fall klippa mig. Jag som älskar långt hår ska för första gången i mitt liv klippa det kort. Jag är ju tvungen! Mitt hår kommer aldrig bli längre med det slitna hår som jag har! Det blir verkligen något nytt för mig! Jaja. Nu ska jag kila!! Dammsugas ska det här.

Julstädning och julklappsinsagning på G!

Idag har jag pluggat, städat rum och slagit in alla julklappar jag ska ge bort!
Julklappsninslagningen tog sin tid och eftersom jag blev så nöjd fotade jag dom (såklart)



I'm satisfyed!

Nu ska det bara på en liten karamellstång på varje och ett kort till vem jukklappen är till!


Rolig Historia

Carro skickade den här roliga historian igårkväll på msn:


Två väninnor var ute på en "tjejkväll", båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården.

När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den andra kvinnan hade ett par exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda. Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss sidenbandet och torkade sig med det. När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen.
Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig baksmälla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:

- Dessa utekvällar måste genast upphöra! Jag har börjat misstänka det värsta...

I natt så kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen...

- Det var väl ingenting! Svarade den andre mannen. Min fru kom hem med ett kort uppstucket i rumpan, där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig.


HAHAH! ROLIG VA?

Dåligt överasskning.

Igår kväll sa jag till Christoffer att jag inte orkade komma till honom, när han hade bett mig det. Han blev ganska ledsen och så fort jag lagt på skyndade jag mig hem till hohom innan han kommi hem från hockeyn, utan att han visste om det. Som en överasskning
Jag hade gömt bilen bakom ett hus och jag gömde mig när han kom hem. Allt gick enligt planerna. Det första han säger är:  -Var är Fia någonstans då?
- VAAA? Hur kunde du veta att jag var här? Mina skor syns ju inte ens.
- Nej men din halsduk låg framme på bänken.

Jag hade glömt gömma halsduken......

Jaja imorn blir det julklappsinslagning för hela slanten! Jag har köpt mina julklappar och imorn ska de slås in med papper och snöre!

Nu ska jag lyssna på julsånger. Må gott !

.

Jag har haft det så skönt ute i stugan med Thomas, Oscar , Thörnrosa och Carro i helgen. Dock lite packad blev jag men så kan det gå ibland. Synd att det mesta är bar atråkigheter framför mig nu den här helgen.
Jobba imorn 07.00 på en söndag = JIPPIE! (Eller inte..)
Det enda jag längtar tills imorn är på julkonserten i Skuttunge kyrkan, när Tove ska sjunga solo på andra versen i "Last Christmas" Jag får rysningar i hela kroppen! Så vackert en människa kan sjunga!
Så blire det trion på Elin, Jag och Amanda på "Jul, Jul"

Nu måste jag sova. Godnatt

image90

Ja, ville bara visa en bild på min mysiga katt. Han njuter av livet ser man minsann!

O helga helg.

Nåde mig för denna helg.

Bah.

Just nu känner jag att jag är riktigt trött på allt.

LUCIA.

I tisdags var jag på Luciakonserten i Domkyrkan, som görs årligen av Uppsala Musikklasser!
Otroligt vackert som vanligt, och i år var det sista året min systeryster var med! 
Det lilla tråkiga är att de hade bara med EN ny låt sist jag var med. (Sist för tre år sedan)
Men som sagt var det vackert i alla fall! Och jag har kommit fram till att det är status att ha gått på Uppsala Musikklasser! (Tummen upp för det)

Ikväll får jag nöja mig med att få vara med i luciatåget i Björklinge kyrka, dock inte lika glassigt som Uppsala Musikklasser, men nån måste ju komma och styra upp allt i Bjk Kyrkan. (...Eller inte(?))

Sist måste jag bara berätta om min gode vän Julia. Jag var hemma hos henne igår, och till min förvåning när jag kom dit såg jag att Julia hade färgat håret. Hon har haft färgat svart långt hår innan och eftersom det blev utväxt så skulle hon färga om håret.
Och genom hennes långa förklaring (som jag inte ritkgit hängde med på) så hade hon färgat om håret 4 ggr på 2 dagar(!) och ändå inte lyckats. Nu är utväxten (som är på ca 2 cm) RÖTT. Och resten nertill är svart. Och jag måste säga att det inte är snyggt. Jag skrattade hela kvällen jag var där ända tills jag somnade.
Det ännu roligare var att hon skulle på sin allra första dag på ett nytt försäljningsjobb dagen efter, och man kan väl inte se ut hur som hest när man ska vara försäljare, och måste se lite inbjudande ut. Vilket hon inte gjorde! HAHA

Såklart fotade jag henne (o)vackra hår och bild kommer här:


image88


Jag kan skratta så jag gråter.

Jag = Äcklig.

Nu ska jag berätta en riktigt äcklig sak för er.
Det är bäst att ni hämtar en spypåse att vara beredda med.
Okej, här kommer det:

För ungefär en vecka sen skulle jag äta en smörgås och nudlar.
När jag skulle ta första tuggan av mina nudlar hittade jag i skålen en stor klump HÅR. Det var ganska långt hår i en stor hårknut/bunt. STOR! Det var så ofrächt, och det såg ut att vara sådant hår som åkte ner i avloppet från duschen. Det var verkligen osmakligt och det var verkligen något som fick en att vilja kasta allt, eftersom man blev otroligt äcklad. Alla människor på jorden skulle ha slängt nudlarna.
 Men jag tänkte: att eftersom jag är en sådan okräsen person och låter inga skitsaker stoppa mig så försökte jag förstränga det hemska hårmonstret och tog bort det och åt upp nudlarna.
Visserligen var det inte lätt eftersom jag har aldrig blivit så äcklad i hela mitt matlusts liv.
Nudlarna smakade dessutom inte gott  och jag började må illa, men jag somnade snabbt och glömde snart bort det.

Igår tog jag ett nytt paket nudlar igen att äta. Hårmonstret kom upp i tankarna, men jag försökte återigen förtränga det.
Jag åt upp nudlarna och det var svårt att hålla sig ifrån tanken på hårmonstret.
Efter det gav jag upp, hårmonstret  ville inte släppa mig ifrån tankarna och jag började må jätteilla. Jag hade nudelsmak i munnen med ett hårmonster på tankarna.
Jag hade spykänslor och jag var tvungen att käka minttabletter för att få bort smaken men det höll i sig ända till jag skulle sova den kvällen! Jag tänkte på hårmonstret innan jag skulle somna! Jag kände mig spyfärdig!

Idag mår jag mycket bättre, men hårmonstret dyker fortfarande upp ibland, men jag har bestämt mig att jag kommer nog aldrig mera äta nudlar igen.

Men grejen är: VEM I HELA FRIDEN ÄTER UPP ETT PAKET NUDLAR DÄR DET LEGAT VÄRLDENS ÄCKLIGASTE HÅRBUNT SOM GJORDE ATT MAN TAPPAR MATLUSTEN. (ALLTSÅ DET ÄCKLIGASTE NI NÅGONSIN SETT) INTE ENS DEN SOM ÄR MEST OKRÄSEN SKULLE HA KÄKAT UPP NULDARNA.
Men jag åt dom. Och jag ångrar det

Ja, jag antar att det är fritt fram att kalla mig äcklig. För jag känner mig verkligen äcklig.

Linus på linjen ÄGER.

Hur många har sett Linus på Linjen? När jag var liten ÄLSKADE jag Linus på Linjen! Den var så himla rolig! Och det är ju tur att youtube har några klipp från de goda stunderna!
Det är ju så himla bra, det roar mig så lätt!

Så se och njut:



Visst är han bra!?

Överasskning för Christoffer: Slutfört.

Helgen är slut och det känns som om måndagen kommit, inte med nöje men med stolthet. Helgen behövdes inte vara längre. Jag har haft så roligt.

Jag kan börja med Luciacupen: Vi kom ej vidare, vilket var riktigt boring.

MEN därefter åkte jag då till Tiäärp för att fira Christoffer med hans family! Han fick smycken och en resa till London (där jag precis varit!) och en hink med en massa kall öl och cider i. Vi käkade mat och (bajs-)tårta. Vi tittade även på film och på massa foton från i somras. Det var KUL!

Söndagen var det min tur att fira Christoffer. Vi tog bussen in till Uppsala för att bowla. Gissa vem som vann?
...
Okej, Grattis till vinsten Chris! (Men jag blir så fetinglack på att han vinner ju i ALLT! Bowling, biljard, fotboll, brottning, golf, tv-spel och i data-spel.. Eller förresten alla sorters spel!)
Men det här var ju faktiskt hans dag, så jag är glad över hans skull att han vann... *eller inte*
Hemma hade mamma gjort iordning all mat och tänt alla ljus. (Tack mamma - blev jättemysigt)
Och så tittade vi på film. Och han tyckte filmen han fick var skitrolig!!
På slutet gav jag honom helkroppsmassage och han var såå nöjd!
Om han är nöjd blir jag nöjd !

Jag stannade hemma från skolan idag, pallade inte gå tyvärr. Jag måste ladda inför övningen i kyrkan ikväll. Jag ska ju vara med i luciatåget på torsdag den 13:e! Ska blir mysigt och roligt. Måste bara hitta en lucialinne först.
Nån som har ett att låna ut?

Idol-final!

Ikväll är det Idolfinal. Och kvällen ska jag tillbringa med min Thörnrosa! Sen blir det bums i sängen eftersom LUCIACUPEN spela imorn! Jippie! Jag är taggad till tusen (som jag oftast är)

Jag hittade fränaste vimmelbilden på mig och min vän Dennis. Jag blev så glad när jag träffade honom. Vi finns ju alltid där för varann hur lite kontakt vi än har nuförtiden! för saker och ting förändras ju nuförtiden. Men wtf. Jag ser framåt. FRAMÅT!

Woho vilket härligt liv!


image85

GRATTIS ÄLSKLING 18 ÅR.


Idag den 6 december fyller min käraste 18 år!  ♥
Jag har redan ringt och grattat honom, och dessutom berättade jag om för honom om hur kvällen igår på People var: HELFESTLIG!
 Jag körde nykterhetskväll eftersom jag erbjöd mig själv att vara fylleschaffis åt Carro, Stephanie, Johan och Adam. Och jag hade lika roligt för det! Nästan roligare utan sprit. Man upptäcker mer saker runtomkring som man annars inte ser. T.ex. alla äckliga varelser som står på dansgolvet och grovhånglar och har sin händer på varandras intima ställen. Blä! Sen upptäcker man roliga typer också som inte kan dansa haha.
Men som sagt hade jag roligt, dessutom fick jag träffa mina gamla goa kompisar Dennis och Krisse. (Woho!)

Imorse när jag vaknade kändes det dock som om jag hade druckit kvällen innan. Jag var trött och slut och mådde lite halvilla. Men nu kl.16.52 känns det Great! (Jag har faktiskt tagit mig en eftermiddagslur)

Nu ska jag flytta TV:n in i mitt rum, och gå handla ingredienser tills Christoffer kommer hit på söndag. Då han ska bli firad av MIG

image84
Ey, Jonna! Checka mina färger på hårsnoddarna runt handleden. rasta farrai or what!


Grattis igen älskling ♥

People.

Jaha ikväll ska jag ut på People för första gången (Gamla Se7en för er som inte vet, höhö). Det blir ett ganska stort gäng, vad jag tror i alla fall. Förfest hos Adam i Bälinge vet jag att det skulle komma folk! Kanske man träffar på min stora kusin Daniel på People sen då, han jobbar ju kvar där efter att Se7en har lagts ned.

Jag håller i alla fall städa mitt rum för fulla muggar! (Inför söndagen då när Christoffer ska komma) Jag är ganska stolt över hur jag donar och fixar just nu. Och imorn ska jag storhandla alldeles för mig själv bland boländerna; typ IKEA, Jula, Plantagen m.m. Men just nu längtar jag allra mest till på lördag då det är Luciacup i Diöshallen! Det ska bli riktigt kul må jag säga. Hopper INNERLIGT att vi går vidare den här gången oxå. Det tråkiga är att första matchen är typ 03.30 på söndag!
Men det är väl lika roligt att spela fotboll oavsett tid på dygnet?

  Observera att jag inte är målvakt längre!
 Här mötte vi Fanna i somras. Mycket varmt!
 Jag ser ut som en gammal kärring som spelar fotboll!

Avundsjuka

Okej. Nu är det så att jag har erkänt för mig själv för en gång skull att jag är avundsjuk på folk. På t.o.m dom som jag inte känner. Jag vet inte vad det är. Jag är helnöjd med mitt eget liv, men jag kan inte låta bli att tänka att alla andra ändå har det bättre än mig. Fast det kanske inte ens har det! Usch, jag dras med det här ofta och det e liksom fett jobbigt! Skäms över det gör jag också. Bah.
Men life goes on och jag hoppas att dne här dumma känslan försvinner snart. Nu är det snart JUL och allt!

Måste visa stilfullaste bilden jag hittat som the end för idag:

image77

Okej, en sak till: Jag måste bara berätta min geniala födelsedagsidé till Christoffer, han fyller ju år på torsdag (!)
Men i alla fall tänkte jag att vi skulle gå och bowla (vilket han inte vet om ännu) och sen tänkte jag att vi ksulle gå hem till mej och käka hans favoriträtt tacos (Som jag själv lagat. Ja, jag vet att jag e dålig på laga mat men jag vill att det ska vara lagad med kärlek och då får maten bli som den blir) Samtidigt ska vi titta på en film som jag ska ge honom efter bowlingen (som jag har valt, och det är min favoritfilm, heter "Nothing To Lose") Efterätt ska de också bli med galss och maränger och banan och grädda och sånt shit. Till sist ska han få helkroppsmassage av massören själv!!
B R A  V A? Snälla erkänn bra idé?

Och om man undrar ifall födelsedagsbarnet skulle se det här så: OROA INTE! Var lugna, Christoffer läser inte min blogg XD

God natt!!

Dåligt av er UNT!

Igår söndag var det första advent. Då ordnas årligen ett stort fyrverkeri vid Botaniska trädgården i Uppsala. Det är mycket vackert! Förra året var toppen!
Men i år var jag mycket besviken. Jag och Caroline skulle ta oss en tripp in till Uppsala för att samlas bland alla andra åskådare och titta på dom vackra fyrverkerierna. Jag tog bussen in och jag räknade ut att jag skulle vara framme vid trädgården några minuter över halv fem. Det skulle börja halv fem.
När jag klivit av bussen runt 20 över hör jag raketer smällas och och på himlen ser man fägrer och mönster.
Det fortsatte ända till jag kom fram till Botaniska trädgården. OCH DÅ VAR DET SLUT! Bra att man börjar före fastställd tid!
 Jaha, tack unt för att man tar sig in till stan från Björklinge för att titta på fyrverkerier halv fem men som är slut till halv fem. Då var det bara att ta bussen hem igen.

Innan jag fortsätter med mitt skolarbete vill jag bara få tala om att jag gillar när jag känner att jag blir som ett barn. Ibland. Haha, jag blir det när jag tittar på hockey. Jag har inte varit något riktigt hockeyfan. Men nu när man ser Christoffer spela, ÄLSKAR jag att titta. (På Christoffer förståss) Jag älskar att se när han glider ut på isen för att spöa motståndarlaget. Så fort han gör en assist eller mål eller något snyggt blir jag hellycklig och jag känner mej som ett barn. Så fort han får en tackling tycker jag jättesynd om honom och så fort han lämnar isen för ett byte blir jag jätteledsen. Precis som ett barn blir jag antingen jätteledsen eller jättelycklig! Humöret varierar drastiskt! Och jag gillar det!
Woho jag läntar till nästa match jag kan få se!

Back to reality

Nu är man hemkommen igen.
Det har tagits över säkert 500 foton, det har varit stor värk i fötterna efter alla promenader, det har varit en del tråkiga händelser men mestadels roliga! Mer än såhär tänker jag inte sammanfatta resan. I så fall får man fråga mig.
  Det var en perfekt tid att komma hem till eftersom det är 1 dec idag och imorn är det 1 advent(!) Det är ju bara att njuta att julen är på väg! Och ikväll ska det partajas lite och mysas lite, men först ska jag ner till Vegahallen för att titta på en pöjk som ska spela ishockey.

Innan jag säger godmiddag måste jag återigen bara vilja få ut min glädje av att Patrik och Sophie nu äntligen har anmält sig till Alperna!! Vi tre är så taggade som man kan bli och det diskuteras för fullt om resan. (Jag är glad)

Men till sist vill jag nämna min mentor Eva-lisa och sända en tanke til henne. Igår fick klassen reda på att hon har en mycket allvarlig sjukdom och kommer troligen inte tillbaka mer av det här läsåret. Mer fick vi inte reda på, och det ryser i hela mig när jag tänker på det. Jag hoppas att allt kommer bli bra och att hon tar väl hand om sig.

Ciao!