London, here I come.

Okej, imorn kl.11.45 går flyget. Jag e laddad men också nervös! Men det ska nog gå bra hoppas jag på.
Ikväll bär det till någon kina-restaurang och som sällskap har jag Caroline, Emelie och Matilda. Vi som ska till kläppen över nyår. Ja, det blir som en liten uppladdning. Haha.
Och det blir ju verkligen bra innan imorn.
Tjoho, nu känns mycket toppen!

Tack och hej ses om några dagar skulle jag tro.

Värvning.

Idag känner jag att jag har gjort en god gärning. Jag har värvat två klasskamrater med på Alperna-resan! De lyckliga är Patrik och Sophie! Snacka om man blev riktigt råtaggad nu för att åka dit i februari v.8.

På lördag åker jag till England med mina kära skolkompisar och idag hade jag värsta lyxen: Medan jag låg i sängen packade min älskade vän Julia resväskan åt mig. Hon höll upp kläder, och jag svarade ja eller nej om jag ville ha det med, och så packade. Guldstjärna till henne*´

Just nu känns livet rätt skönt asså, med allt roligt som händer framöver, och julen och vintern är på väg. JA man ska allt vara glad över livet och inte klaga!

Nationella: ÖVER.

Idag hade jag min muntliga redovisning i Svenska nationella. Gick bra DOCK att jag inte höll minst 4 min! #'=%(¤!
Bah!
Varför måste man ha minst 4 min för? Och vad händer om man pratar för länge eller för kort? Usch, min dag blev ett snepp sämre när jag fick höra att de va 30 sekunder för kort. Iofs är dagen idag för övrig rätt sämst. Ni vet, ingen sån där "humördag." Speciellt inte när man måste gå och städa på ett gammalt ruckel där det springer råttor omkring. But a girl got to do what a girl got to do som min pojkvän brukar säga. I utbyte till man.

Nej, jag pallar helt seriöst inte skriva nå mer. 
Hej

Jag är snäll.

Tro inte att jag gillar såna där blodfilmer. Men Jonna skulle bara hjälpa mig fixa hur man ladet upp ett youtubefilm!

Kan likagärna berätta att jag spelat allianscup och vi kom vidare(!) Men då kan ju jag inte vara med eftersom jag är i ENGLAND.

Ha det gött, imorn ska jag redovia mitt muntliga nationella. Det är jobbigt att vara nervo.
Godnatt


Sjukt Bra Lördag.

Lördagen igår var toppen!
Stadium Winter Jam var ju i full gång och jag och Carro checkade dom fräna skid- och snowboardåkarna. Vi fick vara med i en massa tvälingar plocka på oss massa saker, träffa folk och bara ha allmänt kul. Dessutom bjöd dom på motorcross-hopp.. Eller ja, vad det nu heter..
Vi tog tåget hem vid 9 och kom lagom in till Uppsala när Sverige - Spanienmatchen skulle spelas. Tyvärr ville Caroline åka hem så jag tog min nya telefon och ringde pappa Paul. Han kom ner till stan och vi gick till ett fullproppat Oh Learys' för att se fotbollsmatchen tillsammans med andra åskådare. Trevligt att man träffade lite igenkända ansikten där också.
Hela kvällen hade varit heelt prefekt ifall DVD-filmen som jag vann i Stockholm inehöll en DVD-skiva också! (När jag kom hem upptäckte jag att fodralet var tomt) och att Sverige hade spöat Spanien.

Men allting kan ju faktiskt inte vara helt perfekt. Jag är nöjd i alla fall. Jag har sjukt kul och längtar till nästa år!



Ciao (Bella)

Blodbad och studentmössprovning.

Idag hände det en liten olycka som jag ska försöka förklara:
När vi idag skulle prova studentmössor [Jippie!] satt jag och min klass och väntade på att få komma in i samlingssalen. Innan, var det en annan klass därinne som provade mössorna. Ida (som går i den klassen) ville att jag skulle följa med henne in och gå med hennes klass istället.
Jag satt då på en bänk mellan mina små vänner Patrik och Niclas. Då när Ida skulle ta min hand och dra mig med henne, höll Patrik och Niclas fast mig på båda sidor. Då började Ida och Niclas småfajtas lite och jag satt där mitt i röran. Plötsligt får jag en hård smäll på näsan. Det var så hård att det värkte och tårkanalerna producerade mycket vätska, men samtidigt satt jag och asgarvade. (Jag vet, jag är knäpp)
Jag såg inte om det var ida eller Niclas, men min slutsats är att det var Niclas som råkade dra armbågen rakt bakåt mitt i nyllet på mig.
Hoppsan Hejsan var det här, och så fick jag rusa in på toaletten innan jag skulle blodat ner hela skolan. Min näsa är helt retard, jag vet. Den börjar nästan blöda bara någon nyper mig i den.

Nu ska jag åka på myspys hos min Thörnrosa, och där ska jag ladda med mackor och Idol inför morgondagen: STADIUM WINTER JAM 2007

Torsdagseftermiddag.

Malin tog en sån störtskön bild på Årsfesten. Det är inte jag på bilden som är det störtsköna utan han i bakgrunden till höger! Nämligen Gustav som sitter med min kamera och fotar sig själv:
image66

Och såhär blev fotot han tog med min kamera:

image67

Erkänn KUL

Matkort!

För tillfället hatar jag min skola. 
 I våran matsal måste man visa ut ett speicellt matkort som bevisar att man är elev på skolan. Annars får man ingen mat!
Men det har faktiskt varit så att under hela ettna och tvåan så tittade de på matkorten i kanske bara en vecka (om man glömt fick man skriva upp sig på en lista)
Sen man började trean i höst har det inte heller varit nåt snack om matkort. Så de flesta treor har lagt ifrån sig sina nånstans.
Nu till det värsta: Från och med vecka 46, ska det bli matkortskontroll. Har man inget matkort, får man ingen mat. Det går att köpa matkuponger i receptionen för 10 kr. Eller ett nytt matkort för 100 kr.

AGRO!

Som tur är har jag kvar mitt lilla matkort sen ettan, men eftersom mina clasmates har tappat bort sina, har jag inga att käka med. De ska inte behöva få betala ett nytt matkort för att få mat i skolan! Det har vi ju redan betalat skatt för!! [Hata nya rektorn och ekonomichefen] Så istället så håller just nu *nämner inga namn* att förfalska ett nytt matkort.  Smart!

Årets Årsfest.

Årets Årfest i Skuttungeby är över. Helt ärligt önskade jag att den hade fortsatt ett dygn till.  Jag hade hejdrundrande kul. Eller ja nästan hela tiden. Jag blev väldigt besviken att jag inte vann något pris. Men när Roffe förklarade att bli nominerad två gånger, och till årets mest värdefulla spelar efter bara ett år, så skulle jag vara nöjd. Då var jag nöjd resten av kvällen!
Sen var jag ju med mina underbara vänner. Utan dom hade inte kvällen blivit så bra. Tack Caroline och Sofia.

Ni är bäst

Det blev mycket fotande därför vill jag dela med mig av kvällen med några fler fräscha foton:




Tack för en rolig kväll mina damer och herrar!

Nya nyheter om den kommande snön!

image52

Är det inte underbara nyheter?

Det snöar ju ute nu och jag blir så glad!
Imorn är det Årsfest i Skuttunge, och uppladdningen till det stora partyt blir Idol, kanske en promenix i det mysiga snöfallet (tyvärr ensam) lite chips och godis!

Ah, vilken härlig fredag!


ENGLAND, here I come!

På den första onsdagslektionen hade jag Nursing Care med min mysiga lilla grupp: Jonna, Lala, Lina, Julia och Hajira. Till våran förvåning berättade läraren Kristina att vi tjejer och klass O3D ska få åka till England, London om 2 veckor!! Vi ska tydligen få vara där i ca 5 dagar. Vi ska gå på typ ett studiebesök per dag, resten är vi fria att göra nästan vad vi vill! Och det bästa: Allting är betalt: Resan, Boendet, och nästan all mat.

Det är ju riktigt najs asså! Och härmed vill jag lägga upp en lite cool bild för att skapa lite stämning inför Englandsresan:
image49


Bye !

Humörhöjande.

Asså jag måste bara lägga upp den här för jag älskar den här så grymt mycket:

image47

Trött på ungdomar.

Jag är trött på ungdomar.
Det var tydligen fest i uthyreslokalen här på gården.
När jag kommit hem från stan runt 12-tiden i lördags möttes jag av ungdomar både till och från lokalen. Det låg en cykel slängd mitt på gatan som tillhörde en av våra grannar. De skrek och drack ur sina flaskor, kastade snöbollar av den lilla snö som fanns kvar och jag skyndade mig in så fort jag kunde till min lya. När jag tittade ut genom fönstret stod en idiot och försökte dra av locket på en postlåda, efter ett misslyckat försök står han och sparkar ett bra tag på postlådan innan han ger upp och går.
  Morgonen därpå när jag är på väg till min träning ser man på gården ölburkar och sönderslagna flaskor här och där.
Jag blir så arg. Jag är så trött på alla idioter till ungdomar som inte kan sköta sig. Jag skäms över att vara ungdom. Kalla mig gammalmodig men jag orkar inte med dom som inte kan mogna till sig någon gång!

Gnäll inte!

Jag tycker det Jocke Lundquist sa på mötet igår på Livets Ord var så himla bra! Speciellt när han berättade om hur man hör 70-åriga männiksor klagar på saker och ting. Visst det är jobbigt jovisst, men de är faktiskt gamla så man kan väl stå ut. Titta på dig istället då som däemotr är 17 år. Ni klagar ni oxå! Ja varför klagar ni? Vad har ni att klaga på? En gamling har ju ledvärk och muskelvär och dittan och dattan att klaga på. Deras liv är förbi. Men vi, vi är ju faktiskt 17 år och har HELA livet framför er. Är det inte underbart?
 
Så nu har jag bestämt mig förr att inte klaga! (Okej, så gott det går!) Jag har ju det ganska bra: Jag har en familj, tak över huvudet, mat för dagen, en underbar pojkvän, körkort och bil så jag kan ta mig varsomhelst, en skola jag kan utbilda mig i bla bla mycket mer. Så nu är det dags att ta fram den positiva Sofia inom mig!!

Hej världen! Nu ska jag träna!

Lillfirande

Igår åkte jag och min älskling til Uppsala för att bjuda mig på lite biljard, middag och bio. Det var för min födelsedag han ville fira eftersom det aldrig blivit av innan. Men det var riktigt mysigt och så. Under våra 9 månader tillsammans har vi nog inte ens gått ut och ätit på någon riktigt fin restaurang tror jag - men det blev av idag och det va såå mysigt!
Vi åt på New India och personalen där var helsuverän!! Ett ställe att tipsa om. Plus god mat förståss ^^
Filmen vi såg efter middagen var "Mr Woodcock". Jag tyckte den var okej, den fick mig att skratta lite då och då men lite väl amerikansk kanske.

På vägen hem till Cristoffer blev jag helt plötsligt heelspeedad och började pladdra på om saker jag varit med och som vanligt gapfabbade jag mig igenom mina historier. Och mitt i allt så hände någonting underbart: DET BÖRJADE SNÖA! Mitt hopp är alltså inte ute än! Hurra!

Vill tacka Gud och min käre Karl för en underbar dag och kväll. Jag har haft det så trevligt, och mysigt och härligt och roligt!
PS. Får inte glömma att jag vann över Christoffer på biljarden (äntligen!) DS.

Vinter är på väg!

Jag tror och hoppas innerligt att en viss Robin hade fel med att snön skulle komma i januari! Eftersom när jag fick mitt medlemsmail från boardstore fick jag en aning goda nyheter.
Se och häpna:

image44


Fattar ni? Snön kanske kommer ändå! Är det inte underbart?



Tjoho, det snöar just nu!! Är det sant eller? JA DET ÄR SANT!