Amsterdam gott follk.

Just nu sitter jag uppe i en mysig lägehnet mitt i Amsterdam, lyssnar på hög musik, käkar mat och laddar inför ikväll efter att ha shoppat nästan hela dagen. Gott folk, jag lever och har jätteroligt. Mer behövs inte säga just nu. Men imorn är det hemåt som gäller. Hörs igen när jag är hemma.
Ps. Jag hatar att skriva på bärbara datorer.
Ciao.

Bye for now....


Glad midsommar allihopa.
Och förresten, Hej då.
Vi drar nu. Peace.
PS.
P.g.a. Turkiets riktiga, härliga kämparvilja och glöd är de faktiskt ett lag att heja på i EM. Heja Turkiet! D.S



This is me.

Det här inlägget har jag ägnat om mig själv. Jag känner just nu att berätta lite om mitt liv och om hur jag är och det kanske passar perfekt nu när jag är uta på farliga äventyr med Julia.

Lets begin.

Okej. (Vi tar lite snabbgenomgång såhär i början) Den 3 septemer blev flickan född. Hon växte upp utanför Uppsala i byarna Bälinge, Björklinge och Skuttunge (Just nu är jag bosatt i Björklinge, med vissa undantag i Tierp, för det är där hennes pojkvän Christoffer bor)
När hon började i 4e klass började hon i sångklass i Uppsala Musikklasser. Och det är det inte alla som kommer in på!! (Stolt).

Hon har spelat fotboll ända sedan hon var ca 8 år, och spelar gör hon fortfarande. Hon spelade i SK Iron fram tills hon blev 17 år. Då bytte hon till Irons största rivaler: Skuttunge Sk där hon fortfarande lirar. Sofias position har varierat med tiden. Hon har spelat allt från forward till mittfällt, till back och till målvakt. Som en allroundspelare. Förra året var hon målvakt. I år har jag positionen som back. Och jag gillar att rulla runt på olika platser. Jag kan inte stå kvar på samma fläck alltför länge. Och det gäller i allt - inte bara fotboll.




När jag var ungefär 12 år började jag att testa snowboarden (Efter att ha åkt skidor sen några år tillbaka). Man tyckte att åka bräda såg så häftigt och coolt ut. Klart att Brennan också skulle börja åka det! Och precis som det ser ut att åka snowboard kändes det oxå: Härlighet och frihet. Så min snowboard och jag är allt goda vänner idag och kommer nog vara det till mitt livs slut. 
Ja, snowboarden är ett av mina absoluta favoritintressen. Och det är väl för att jag gillar äventyr.  Jag bara älskar ordet äventyr. Allt som har med det att göra gillar jag. ÄVENTYR liksom.

När jag åkte till Portugal (som ingen borde missat att jag varit vid det här tillfället) prövade jag på surfing. Woho vilket äventyr! Det säger allt.
Och efter den resan har flickan fått nya utsiktplaner för hennes framtid. Nu gäller det att resa så mycket som hon kan, se världen, upptäcka och äventyra.

Vad gillar flickan mer än just äventyra, spela fotboll? Jo; hon gillar att bjuda på sig själv (okej, ibland kan det blir för mycket) men då gillar hon också folk som bjuder på sig själva! Jag gillar folk med självförtroende! Hon tycker om när folk kan vara sig själva i  hennes närhet och ta för sig, Jag gillar att vara mig själv och inte behöva sträva efter att vara störst bäst och vackrast eller att vara i centrum.
Jag gillar mig själv helt enkelt. 
Jag gillar freeridemänniskor. Och gillar speciellt människor som är som   jag, eller ännu bättre.

Annat hon gillar är att umgås, dansa, (shake it och spåra ur) bada, tjäna pengar, sova tills hon blir pigg, SKRATTA (mycket viktigt). Hon gillar mat (nu får ni som inte känner tro att jag är en tjockis som gillar att sitta still och häva i mig massor av mat) Men ni ska veta att jag är inte blyg för att visa att jag gillar det som kommer i matväg. Och eftersom hon tränar en hel del så går hon inte upp i vikt.
Fick t.ex reda på för några veckor sedan att min ex-klasskompis mamma tyckte att jag var så smal att hon inte trodde att jag åt ordentlig. Haha, om hon bara visste!
Jag tycker om att tänka mycket och dagdrömma. Ibland kan det bli för mycket.

Jag tycker också om att fira jul. Det är den mysigaste tiden på året. 
Jag tycker om att sjunga och spela lite piano och gitarr ibland när jag har tid. Det finns mycket saker jag gillar! Aja, shit the same.

Om jag ska beskriva mig själv? Ja, jag är en väldigt spontan och impulsiv brud med en bra(?) personlighet. Jag är glad och sprallig, gillar att ha kul. Jag är ofta stressad eftersom jag alltid har en massa projekt på g, jag har rätt svårt att prioritera saker och ting eftersom jag vill göra allt som jag får erbjudande till. Jag har svårt att banga. Gillar istället uttrycket: "Lets do it, Let's go!"
Jag tror jag har någon sorts förmåga att lyckas imponera och förvåna folk med olika diverse saker. Sådant som folk inte trodde jag skulle kunna, eller lyckas med eller misslyckas med!


Jag lever med mina allra bästa ordspråk jag känner till:

- Det blir vad man gör det till


- Hinder är det du ser när du tar bort ögonen från målet


- Man lever bara till fullo om man går över gränserna ibland


- Att leva dina drömmar är det största äventyret



Saker folk kanske inte visste:
◊  Mitt örhänge (korset som jag alltid har hängande i min vänstra örsnibb) har jag hittat under vårat badkar när jag och mamma städade där under. Vi vet inte vart den kommer ifrån.               BILD --->
◊  Jag har en stark tro på Gud.
◊ Jag har den berömda förmågan att tala innan jag tänker, vilket kan få  andra att antingen skratta åt mig eller bli sårade utan att jag menat det.
Ett exempel på något riktigt korkat sagt: "Det är konstigt, ju mer jag dricker desto fullare blir jag" Och förklaringen till vad jag egentligen menade kan jag ta en annan gång.
◊ Jag har en gång i mitt liv under en dag tillsammans med en kompis ENDAST levt på frukt


Vad tycker hon inte om för något?  Det är inte mycket hon inte gillar kan man nästan säga eftersom jag är så mångsidig. Men jag tycker inte om folk som klagar, bråkar och som bangar. Jag gillar när man kan ta saker och ting med en klackspark istället.
Men jag tycket inte om att jobba för det är så otroooligt tråkigt. Jag vet inte hur jag ska klara av livet då så mycket tid går åt att jobba. Jag är inte ett dugg intresserad av mode, jag gillar främst att trivas med kläderna jag bär på, men förståss med lite smak. 
Jag tycker inte om hårdrock.

Saker som jag inte gjort men vill uppnå inom en snar framtid:

- åka wakeboard
- hoppa bungyjump
- hoppa fallskärm
-
snorkla
...och såklart mycket mer.


Såhär känner du igen Brennan:
- Har alltid ett kors hängande i ena örat. Eller olika örhängen.
- Har oftast baggyjeans på sig
- Har brunt axellångt hår
- Skrattar mycket som hörs på en lång väg
- Strövar runt med ljusorangea converse/flipflop

Musiksmak?
Äsch, den tar vi en annan gång va.

Idag, den 22 juni sitter jag hemma och väntar inför imorgondagen, då jag och Julia ska resa och deppar lite över att Holland förlorade mot Ryssland samtidigt som jag inser att det här var ett väldigt spårat inlägg. Men vem bryr sig? Det är ju min blogg och mitt liv.

Tjingeling!

Sverige?

Matchen idag var verkligen urtrist att se. Men tack dock var jag med Maja m. fler på Red Room för att heja Svergie fram till vinst. Jag hade satt på mig sverige tröja och allt. Innan matchen ens var slut stack vi till People. En lugn kväll för mig men mycket rolig måste jag säga. 

Därinne mötte jag min gamla danslärare. Han som jag dansade för när jag gick i sisådär 3an till 5an kanske? Marcus heter han och han bodde då i Björklinge han med.
Han börjar med att säga: "Visst kommer du från Björklinge?"
- Ja, jag har dansat för dig när jag var mindre.
- Jaaaa, just det! Jag fick ju skjuts hem av typ er nån kväll efter ett danspass eller hur var det?
- Ja, du åkte med min mamma, mig och Camilla Ericsson.
Marcus tänker efter lite och säger sedan:
- Men huh? Det var ju någon riktigt knubbig tjej med i bilen....? Och så gör han chester med händerna föratt visa hur fet hon var...
- Eeh, ah det var jag, säger jag och ler.

Jag tar inte åt mig för vad folk tyckte om mig när jag var liten, så jag sa att det var lugnt. Men han började tokskämmas, be om ursäkt och att han inte visste att det var jag som var så tjock förut, sedan började jag få ett antal komplimanger för hur jag ser ut idag.

Nu är klockan 01.40 och jag tänker bege mig till sängen. Jag har fått lite problem jag måste filosofera över. T.ex. att mitt pass går ut den 27 juni 08! 

Innan jag går och lägger mig vill jag vända mig till några personer:
Kalle: Det var jättekul att träffa dig idag! (As usual) 
Klass 03b: Det var jättekul att se flickan som börjar på D dansa på dansgolvet. Hon som gick med oss i ettan och som var kär i Patrik och var jätteskum. Hon var inte fin idag heller!
Christoffer: Vill säga att jag älskar dig mer än livet, ring mig imorgon. 


Lady.

Idag fick jag för mig att checka in Lady Marmalades musikvideo på youtbue. Måste säga att jag tycker att den är riktigt frän. Med alla deras utsmyckningar och klädsel och allt vad det är. Jag tycker verkligen om den videon! Kan inte ta ögonen ifrån den.
Christina Augilera var mest bäst, helt klart.  Hon är cool

Tråk.

Jag har verkligen dötrist just nu. Det är inte så mycket jag kan göra i dagens läge. Därför ägnar jag mig åt sånt här!
 

1. Är du snygg? Alltid

2. Är du fet? Nej
3. Är du smal? Ja

4. Är du en sportfåne? Det kan du ge dig på
5. Är du rolig? Inte så värst
6. Är du sjuk? Ibland
7. Är du feg? Beror på
8. Är du charmig? Oh yes babe
9. Är du 15 år? 15? E du dum eller?

10. Är du rik? Verkligen inte
11. Är du fattig? Nej
12. Är du smart? Nej
13. Är du shoppingsugen? Just nu, Nej

14. Är du retsugen? Det är kul, Ja!

15. Är du saknad av någon? Jag tror det i alla fall, jag var det igår kväll vet jag.


1. Skulle du vilja vara längre? Nej, jag är nöjd
2. Skulle du vilja väga mer? Nej
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? Nej varför då? För att han är känd?
4. Skulle du dricka dig full nu? Nej


1. Kan du vifta på öronen? Haha nej
2. Kan du slicka dig på näsan? Ja det kan jag!
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Ja
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Ja
5. Kan du vara på en fest utan att gå på toa? Ja
6. Kan dina vänner lita på dig? Ja
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? Nej, men andra ställen tack
8. Kan du suga? Kan du?


1. Tycker du om någon just nu? Oh ja!

2. Sol eller måne? Sunshine!
3. Vinter eller höst? Vinter ffs!
4. Soligt eller regnigt? Sol
5. Pierca tungan eller näsan? Tungan
6. Vara seriös eller rolig? 50/50
7. Brinna upp eller drunkna? Drunkna
8. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Föräldrar va


1. Hur mycket är klockan just nu? 14.58
2. Fullständigt namn? Sofia Kristina Margareta Brennan

3. Vart vill du bo? Varierande platser
4. Hur många barn vill du ha? 4 - 6

5. Vill du gifta dig? Ja
6. Är du kär? Ja
7. Favoritårstid? Winter
8. Vilka slags killar faller du för? Vet inte riktigt
9. Vad kollar du på först hos en kille? Jag vet faktiskt inte
10.Hur lång är du? 170 cm?
11.Sminkar du dig? Ibland, när jag känner för det
12.Hatar du någon just nu? Nej


Falsk värld? Människor

Gång på gång hör man om människor som är falska.
Inom den fronten känner jag mig som ett barn som inte förstår någonting. Visst kan jag anse om jag tycker att en männsika är falsk, men mer är jag inte insatt. Vet ni varför? Jo för att jag inte använder mig av falskhet, jag är mig själv.
  Det verkar som om många männsikor lider av sånt. Iofs kanske jag har sådant runtom mig men utan att veta om det. För jag har ju dom där vännerna som inte gör sådant och inte jag heller. Jag är mig själv och står för det jag tycker och behöver inte använda mig av en falsk bild för att folk ska tycka om mig.
Det är nog DÄRFÖR det är så många som gillar mig - för jag är mig själv!


Ja behöver inte vara i centrum, inte vara snyggast, eller bäst. Jag har ett perfekt liv i alla fall.

1 2 3 4 5 6 7.

Det är typ en vecka kvar. Mindre
Till vadå?
Jo! Tills jag och min Julia drar!
Hon och jag ska på en liten "roadtrip".... som vi säger. Mest för att folkt inte ska bli så oroliga.
Men jag ska allt berätta hela storyn när vi är tillbaka. VI beräknas åka den 23 juni. Hemkomst finns inget satt datum. Men jag måste vara hemma innan den 5 juli. För då gifter sig Lisa, min kusin på slottet i Uppsala.



Dagens tack.

Dagens..

.. klädsel: J&J-jeans, röd t-shirt, tjocktröja, skinnjacka, ryggsäck, converseskor.
.. frisyr: Uppsatt och diadem
.. låt: Wild Dances - Ruslana

.. vill ha: Mer pengar
.. saknad: Mamma
.. roligaste: Har jag skrattat idag?
.. tråkigaste: Jobba.
.. kramar: Christoffer
.. pussar: -"-
.. köp: Inget! Har ju inga pengar.

EM 2008

Vilka fotbollsmatcher det bjuds på i EM det här året! Jag blir nästan chockad hur dåligt det gått för Frankrike, Italien och att Kroatien vann över Tyskland. Och hur Turkiet har lyckats överraska med först ett underläge men vänder i de sista minuterarna till vinst!

Igår spelade Turkiet mot Tjeckien. Tjeckien ledde med 2-0. Och Turkiet lyckas precis mot slutet överta hela spelet och avsluta matchen med 2-3!

Jag som vanligt hejade på det förlorade laget blev väldigt irriterad på Christoffer och hans pappa som efter matchen satt och skrattade åt Tjeckiens målvakt Petr Čech för hans såkallade "hjälm" han bär på.

Nu var det så att han fick ett knä i huvudet under en match en gång i tiden som resulterade till en skallfraktur och har opererats för detta. Han bär den där hjälmen för att skydda huvudet mot kraftiga stötar mot huvudet - vilket jag tycker är jättebra! Och dessutom tycker jag det är starkt av honom att ha den på sig eftersom alla andra ska ju vara så snygga på planen när de spelar. Här har vi någon som skiter i det och spelar fotboll istället. Bra fotboll dessutom! Målvakt är riktigt skillat att vara. Han ser jag upp till i alla fall! Keep up the good work Petr Čech

Innan jag avslutar vill jag visa hur Sveriges grupp ser ut. Och glöm inte att heja fram Sverige till en SEGER på onsdag!


The Bravery - Unconditional

 När jag funnit riktigt bra låtar kan jag bara inte låta bli att dela med mig av musiken. Den här låten heter Unconditional med The Bravery. Har lyssnat på den ända sen kanske februari. Har haft den som ringsignal sedan des också. Och den passar bra som det!

Jag Älskar Dig.



När motvind blåser och regnet piskar,
Luta dig tillbaka och hör när jag viskar:
För mig är du solsken, värme och glöd.
Jag älskar Dig föralltid, till min död.


Ibland behöver man lägga upp någonting och skriva någonting vackert om sin käraste. Och just nu är det för mig läge att göra det eftersom jag tycker att han har varit så extra snäll och gullig. (Visserligen är han ju det hela tiden, men ändå!) Och så vill jag tacka dig min älskade Christoffer för att du finns i mitt liv.  


Dåligt.

Jag blir så arg! Såååå arg!
Fick reda på häromdagen att en kille gjort slut med sin tjej (efter att ha varit tillsammans ca 2 år) dagen innan studenten!
Hur känslokall och mer hjärtlös kan man vara?
Han måste ha förstört hennes student. Min student var nog ett av det roligaste dagarna i mitt liv. Då ska man vara glad och lycklig. Men hon måste ju hela tiden i huvudet ha haft att hon inte mer kommer få vara med honom som hon älskade så högt på jorden. 
Kunde han bara inte väntat en dag till så att studenten kunde bli lika roligt för henne som för alla andra? 
Åååhh!! 


Welfare.

För ungefär 2 år sedan ÄLSKADE jag den här trailern. Iofs älskar jag den fortfarande. Jag vet inte vad det är men låten är så fantastiskt bra, jag ryser när jag hör den och får den dära spirande härliga känslan när man står längst upp på toppen av ett snötäckt berg och har en lång och rolig väg ner mot dalen. Nä nu vill jag ta och komma bort va.


Ormfeber.

Thörnrosa var ju här igår för att se på matchen med mig. Som de flesta nog vet så FÖRLORADE Sverige i sista sekund med 1-2 som många tippat på. Nu är det en match kvar mot Ryssland som gäller. Ryssland och Sverige har lika mycket poäng, så det gäller verkligen att vinna mot dom, annars är det HEJ DÅ. Så kom igen nu grabbar!
 Efter det otroligt tråkiga slutet ville Thörnrosa gärna se ormen som vi har hemma här. Med lite panik i början blev det lite lugnare och hon började komma bra överens med vår lille orm. 
Bildbevis:



 

:)


Stockholm var det ja.

Igår blev det en heldag i Sthlm med Maja. WONDERFUL I must say.
Vi var där i syfte för att se Håkan på Gröna Lund kl.20.00 Så innan gick Maja och jag runt på stan och blev av med pengar för att få det vi så gärna ville ha. Maja köpte en urgullig klänning från Pepe Jeans. Och gissa vad jag köpte?

Jo! Ett par converse!!!!!!

Kolla! Oreangea också! Vad tycker ni??
500 kr fattigare blev jag men det gör inget för nu har jag dock fått ett par så oreangea skor som det närmast går att få tag på. Och jag är nöjd! 

Resten av dagen gick sin gång och jag och Maja pladdrade om allt mellan himmel och jord, fikade, käkade glass och korv och njöt i solen. Sedan kom våran stora idol: Håkan.
Det var en hejdundrande konsert och det är helt otroligt hur kul det är att se honom uppträda. Med så bra låtar och ett sådant fantastiskt framförande kan det inte bli bättre. Han e så himla bra!
Ja, dagen har varit hur bra som helst, bättre än jag trodde faktiskt. Den har varit mysig och härlig, skön och rolig hela dagen igenom! Thanks Maja for a wonderful day.

Måste lägga upp den här låten igen. Lyssna och njut liksom.

BLOGG!

Jag tycker det är kul att kika runt på andras bloggar när jag har tiden över. MEN jag vill inte läsa om MODE, KLÄDER, SMYCKEN, SKOR, DET SOM ÄR INNE ELLER UTE, SNYGGT ELLER FULT, ELLER OM KÄNDISAR!
Har du bloggen om just INTE det som jag just nu skrev upp, ge mig en anledning att läsa den då.

Jag är tjejen som inte är intresserad av mode


Vart tog pengarna vägen?

VART TOG PENGARNA VÄGEN?
Jag vet inte vad som hände, jag har snålat och snålat och snålat. Och när man student är slösar man kanske allr mest pengar. Mamma har hjälpt mig med skyskrapehöga summor pengar och ändå har jag bara 200 kr kvar på mitt konto! Vad är det som är fel? Mina studentpjuks gick på 50 spänn! Jag har snålat ju? Varför tog de slut för?

Imorn är det Håkan som gäller. Jag och Maja. Ja, mer pengar kommer slängas bort och jag måste typ ta från mina sparpengar. Det svider i hela kroppen när jag överför 1000 kronor därifrån.  De pengarna skulle ju sparas till resan mot Japan senare. Och hur blir det med converseskorna jag så länge väntat på? Samtidigt som jag hoppas på att hitta ett par skor i Sthlm imorn så hoppas jag ändå inte p.g.a min pengabrist. Nej men jag vill faktiskt ha ett par converse!
Okej, ja jag fick lite pengar på studenten, men dom är gömda på ett säkert förvar så att jag inte kan komma åt dom. De pengarna ska ju gå till den kameran som just nu känns som den aldrig kommer bli köpt.

Jag jobbade i alla fall idag, men pengarna får man ju inte direkt i handen. Dessutom så kan jag ju inte jobba alldeles för mycket för det orkar inte min kropp just nu. Den går ju för fullt på nästan alldeles för mång Ipren och Alvedon och Ibumetin. Ja, vissa vet varför. Och jag kan säga att det känns mycket bättre idag än vad de gjorde igår och i förrgår och i måndags! Nätterna är fortfarande jobbiga. Två nätter i rad har jag varit tvungen att gå upp fyra på morgonen och härdat den outhärdliga smärtan.

Allt har gått ganska bra idag till det här inlägget. Jag slogs precis över panik. Heeeelt plötsligt fick jag helt plötsligt panik över allt. Det blev intet bättre att ringa till vissa personer eftersom det känns som alla är depp nu.
Shit, jag måste planera lite nu när jag är ensammen då. Jag måste sluta skriva nu överhuvudtaget innan det här inlägget spårar, som det visserligen redan har gjort. Och så har jag suttit här alldeles för länge för nu känns det som hela rummet lutar och att stolen är sne och att ögonen börjar bli fyrkantiga. Usch.



Innan jag ger mig vill jag lägga all energi och tanke, kärlek på Caroline och hennes familj. TÄNKER PÅ ER! ♥

/ Hej

Truly Love.

Det var en gång ett kärlekspar där kvinnan fick en tom ask i present av sin man. Men i själva verket var den långt ifrån tom. "Jag har packat ner min kärlek till dig, den finns i asken", sade mannen när han såg sin kvinnas förvånade blick. "Nu kan du alltid bära med dig den, vart du än går."

Studentfreak.


Pictures of me.


 




Studentbilder.

 

Nu tänker jag lägga upp lite studentbilder. Det finns fortfarande massor som jag inte har fått än. But I can't wait anymore.
Here some of them comes:



Mamma och Moster Gerd med skylten innan vi springer ut.


Jag och min favorit Caroline


Mimmi, jag, Caroline och Stephanie


Jag och Bambi
(Vecka 28 i sommar!)

 
Gosh! So much people!


And here we have the STUDENT!


Jag och vackra Ester


Systrar och en dotter


På flaket, med klassen, och här har vi mig och favorittjejerna


Hemma på mottagningen. Jag och mössan


Min familj.

Min kärlek.
    

UNT.

För vi har tagit studenten, och för att den här bilden var med i UNT.

Håkan kråkan och groggy Brennan.

Snacka om att vara riktigt groggy idag! Och spänningar på vissa ställen.
Tack Christoffer och mamma för att ni varit med mig hela dagen!


Det är dags igen för Håkan att komma till grönan snart.
Här är hans nya låt "För en lång lång tid"


Student tjabbel.

Nu ska jag ta en snabbresumé av studentdagen den 5 juni 2008.

Dagen började halv 8 på morgonen då jag steg upp för att greja och fixa. Tog bussen in vid 9. Redan där vid busshållplatsen fick jag beröm av klänning som mamma har sytt.   Det var ett gäng a-lagare kan man säga då jag kände att jag fick extra mycket blickar av en av kvinnorna där. Precis innan vi går på bussen råkar vi få ögonkontakt och då säger hon: "Vilken fin klänning du har". Jag tackade artigt och blev jätteglad inombords.
Resan fortsatte till slottet och foto togs med klassen, och champagnefrukosten ägde rum. Det var livat och skojigt och alla var glada och lyckliga. Betygen delades ut och vi skrev i varandras mössor. Vissa började bli lite rund om fötterna och nu var det dags för avslutningen. Och den finns det nog inte så mycket att säga förutom att jag är så otroligt stolt över min fine vän Mimmi som fick e guld-pulsklocka eftersom hon blev årets undersköterska! GRATTIS!

Kvart över två höjde vi mössorna efter att vi sjungit "De blomstertid nu kommer" och med nervositeten uppe till tusen höll vi varandras händer när vi sprang nerför alla trappot i slottet. Ut genom dörren möttes vi av tusentals människor och skyltar med olika små ansikten på. I allt vimmel efter att sett tre eller fyra skyltar med olika  "SOFIA" på hittade jag min skylt, familj och vänner.  Ta emot kramar, blommor, nalledjur och kärlek. Sen var det dags att dra iväg med flaket.

Resan på flaket med klassen var höjdpunkten på hela dagen. Vi skrek och stojade och hade så otroligt roligt. Känslan går knappt att beskriva.

Dags för mottagning hemma där jag nu möttes av en full drös av släkt, vänner, mar och presenter. Underbart! Och under kvällen möttes jag av ännu flera gäster samtidigt som de andra skulle åka hem. Emellan åt jag mycket litet eftersom jag då och då skulle öpnna presenter från alla. Mitt i allt läser Gerd upp sin vackra dikt/ ramsa/ text (finns i mitt tidigare inlägg) Och klockan gick mot kvällen, snällaste Ida tar tag i mig och sminkar mig, fixar håret och gör mig otroligt vacker för utgången på BJ. 

Nu var det tid för att lämna alla vänner då jag och Christoffer tar varandra i handen och hoppar ner i en skitsnygg cab tillsammans med Caroline och Håkan som väntade på parkeringen. Avsläppta utanför Stadsparken försfestar vi bland många många andra studenter innan vi går in på BJ. Och där spenderas resten av kvällen med otroligt härligt och sköna människor! (ingen nämnd ingen glömd ni vet) 
Måste sticka med att jag tror jag börjar bli en populär brud att sjungga låtar om. Ni minns väl Mimmis störtsköna låt "Punkarfia"? Ikväll möttes jag av Therése som bjöd på en sång om mig. Det ska jag säga er som aldrig fått en låt skriven om er att det känns riktigt härligt att folk vill sjunga om mig! Den känslan går nog inte heller riktigt att beskriva. En låt är ganska svårt att skriva och den blir ju mera personlig när man sjunger om en speciellt person. I det här fallet var det ju lilla jag. Och jag är såå stolt över mina två låtar om är tillägnade åt MIG. Gå in på
http://www.kregert.webblogg.se om ni vill se låten Therése sjöng för mig.

Sen tog alla Tierpare och jag tåget hem till Tierp och i Christoffers säng somnade man sött. (Eller ganska sliten och odräglig)

Och foton KOMMER!

Tack-inlägg.

Detta är ett tack-inlägg till allt och alla underbara somförgylld min dag till tusen. Det är en dag som jag sent kommer glömma. Önskade nästan att den kunde gå i repris! Den gick alldeles för fort.

Men nu är det så att jag vill tacka min klass för dessa tre gågna år med er. Det har varit dunder och brak nästan rakt igenom.
Jag vill tacka alla som kom och gjorde min mottagning till en underbar fest. Jag hoppas alla hade förståelse att jag inte hade så mycket tid över att umgås, utan rusade runt överallt och att det var svårt att få en lugn stund den dagen. Det var ganska mycket att hålla reda på och göra, ta emot gäster, säga hej då till gäster, tacka alla och försöka förklara hur glad och tacksam man är, öppna presenter, ta emot telefonsamtal, vara trevlig (och samtidigt se snygg ut). Och sedan göra sig iordning för kvällen som närmade sig. Ni alla ska ha ett stort tack!!

Jag vill också tacka Eva för inlägget på family.se till mig! Hur gulligt som helst! Man blir verkligen glad av sådant. Att folk tänker på en.



Jag vill också tacka min kära moster Gerd för den fina texten du skrivit och läste upp för mig under mottagningen. Den sitter just nu uppe på min vägg. Såhär lyder den:


Idag kan vi se att Sofia är nöjd

Hon har tagit studenten - Vad fröjd.
Ett måste - Ja det ska vi fira
Vår kära SofiaKristina


Det var som igår
Du kunde e j gå.
Mamma och pappa fick ledigt ett ta'
Och det passa så bra att vi lilla fia fick ta
Oh, vilken glädje att "låna" en flicka som du
Till grabbarnas förtjusning få mysa och leka
Och jag för nån dag "din" mamma gick heta.

Så vacker du är i den klänning du bär.
Bevisar en kärlek så stor
som i ditt hjärta bor.

Alla sömmar hon sytt, vad din mor har betytt
Av kärlek, så rik och så stor.
Vi  önskar dej lycka och glädje i livet och tackar på förhand festen du givit.

Sen ska Ida också ha ett tack för att hon gjorde typ en sånhär makeover på mig. Hon sminkade mig, och det blev hur bra som helst, mycket bättre än när jag sminkar mig själv! That's impresses me! Hn lockade äver mitt hår, som jag HELLER aldrig skulle kunna göra.

Den jag vill tacka alldeles speciellt är min underbara älskade mamma för allt du gjort. Såklart speciellt för all mat du stod och gjorde tillochmed halv 3 och halv 6 på nätterna! Och inte minst den otroligt vackra klänning DU sytt åt mig! JAg är jättenöjd med den och den kunde inte blivit vackrare. Tack för att du fixade en helfestlig dag för mig. Alla björkar, ballonger, bord och stolar, disk, lagt ut pengar och allt. Den skulle aldrig bli så bra utan DIG! Tack för din kärlek och omtanke. Och jag glömmer inte allt annat du gjort för mig, stöttat mig genom jobbiga tider, hjälpt mig i skolan och jobbiga arbeten (som jag nu aldrig behöver göra igen! WOHO!!), och ställt upp på så mycket för mig.

DU är absolut den BÄSTA MÄNNISKA SOM FINNS PÅ JORDEN
 Ingen kan ta den plats du har i mitt hjärta.



Yeaöh.

En sak kan jag inte förstå. Och det är att den 5 juni, min student, är faktiskt över. Jag förstår det inte. Hur kunde den gå så fort? Den gick för fort.



Mer bilder kommer...

KAMP!

Hej då skrapan! Hej då skola!
Och HEJ DÅ Katte - Skrapankampen! Idag var det sista gången jag fick vara med och heja fram Skrapan till ännu en seger. 11:e året irad!
Och jag ångrar mig såååå mycket att jag inte gav mig med att vara med i fotbollen! Åh vad jag och Caroline ångrade oss! Eller att jag inte satsade på 1000 meter!? Ibland är man bra dum *bankar mig själv i bordet*
Foton från kampen kommer senare.

Istället visar jag några foton från Majas skiva i lördags som slog igenom!
These two are sooo cute! Well, these too!
How about these two? So cute! Lol, no comments!  Me and Putte

Jaja, det var det. Inget speciellt annars!
Nu har min moster Gerd och hennes karl anlänt. VI har nyligen suttit och fikat lite gott och pratat lite smått (oj, det där rimmade ju) Och nu gäller det uppladdning inför imorgon! Jag tror jag hunnit fixa allt förutom kameran som ska laddas och packas ned! Och innan jag avslutar vill jag säga ett STORT grattis till ALLA studenter i Uppsala som går ut imorgon!

EN ENDASTE DAG (ELLER NATT KAN MAN NÄSTAN SÄGA) KVAR!


Tisdag.

Ojojoj vilken dag!

Det började på bussen på väg till skolan då jag som vanligt satt och läste metro, och då och då tog upp min vattenflaska ur väskan för att dricka lite vatten (otrolige varm dag ju!) Bussen kör in mot en busshållplats, föraren lämnar sitt säte och trevar fram mot mig (alla i bussen tystnar): "Du får inte dricka något på bussen, inte äta något heller, t.ex. glass eller något för det blir kladdigt och smutsigt på bussen bla bla bla.."
Jag bad om ursäkt och log och bussen körde vidare. 

Efter skolan begav jag och mamma oss till sjukhuset för det "förberedande samtalet". 14.30 stod det på kallelsen men fick som vanligt vänta i ca 25 minuter innan någon kallade in oss. Under tiden spelade jag och mamma chack. I början sa mamma emot min förfrågan (hon sa ungefär såhär: "Nej, inte jag, jag är har ingen hjärna för sånt där") men gav med sig senare. Och förunderligt nog så tog hon över nästan hela spelplanen för mig! Jag blev nästan utklassad kändes det som! (Och jag som trodde jag var bra eftersom jag vann över Caroline i skolan häromdagen, men det var väl antagligen för att hon var urusel:P) Vi hann ändå inte spela färdigt då vi äntligen fick träffa läkarna.

Sen också har jag druckit flera liiiiter vatten idag, och kissat lika mycket skulle jag tro(!) Detta mest för att kunna orka spela matchen vi hade ikväll. Vi förlorade. Skavsåren växer på fötterna när man springeri så tjocka fotbollsskor när det är så hett ute. Mina fötter är då INTE vackra. Desutom lyckadeds jag ovanligt nog få ett jättevackert blåmärke på ben och arm precis nu till studenten. Jippie! Men vad hade jag att förvänta? Jag har ju så otroligt lätt att få blåmärke.

Jag har också hunnit läsa igenom några gamla inlägg från min blogg. Oj vad det är kul att läsa, man glömmer ju bort så fort vad man skrivit. Jag tycker att bloggen blivit bara tråkigare och tråkigare känns det som. Tråkigast känns det som den är nu eftersom nu känner allting bara komma på måfå eller nåt. Aja, det blir väl lite ändring efter sutdenten. Det är faktiskt fullt schå och stress nu så nu har man ont i magen och lite här och var. Imorn kommer några släktingar! Så det börjar verkligen närma sig nu.

Nu är det dags att måla naglarna innan jag beger mig mot min snarklåda. Ska bara läsa lite andra bloggar först! :)

2 DAGAR KVAR!

Do you know?

Igår när jag och Hajira hade åkt till skolan för att inse att det inte var någon lektion kom Olle ändå till lektionen för att se om det var några trogna elever som hade kommit i alla fall. Det började med att han bjöd oss faktiskt på en varsin glass, sedan satte vi oss ner och pratade om livet och våran framtid (och nästan om hans sluttid, han ska ju gå i pension nu) det var faktiskt hur trevligt som helst. Lärare kan vara bra snälla och ha känslor fast det kanske inte är alltid det syns.

Snart har jag min ALLRA SISTA lektion. För imorn sker den stora kampen mellan Skrapan och Katte. Jag är dock inte så sugen att gå på den konstigt nog trots att det brukar vara en av skolans höjdpunkter.

Ännu en mamma.



Vill säga ett STORT grattis till min käre målvaktsvän Malin för lille pojken Casper som kom i lördags!! (Ja, han heter likadant som Emelies pojk) Och Malin var det också vääldigt längesen jag träffade, men visst, hon bor ute långt på landet, jobbar och har en nu en liten ängel att sköta. Och eftersom hon inte spelar fotboll längre så blir det knappt att man ses. Men nu ska jag ta tag i det hela och åka ut till henne! Och det får bli efter studenten. Det är så mycket nu. Klänningen som mamma syr är äntligen färdigt (TACK MAMMA ♥) och på onsdagkväll blir det fotografering. 
Ja, nu är det mycket som händer. Inte så konstigt. Men nu måste jag springa igen. Hmm, det känns att jag bara kastar ihop ett impulsivt inlägg nuförtiden. Men jag är ju tvungen att berätta om goda nyheter. 
Än en gång: Grattis Malin :)   


Mamma för en dag.

Innan jag förklarar rubriken till inlägget måste jag säga att kvällen igår var riktigt bra. Förfesten hos Johan var en lagom och bra uppladdning för utgången. Lite för lång kö att stå i när man hade blijett in till nationen (speciellt när man är så kissnödig så man håller på att kissa på sig vilken sekund som helst) Väl inne träffade man gamla godingar, andra härliga polare och även lite nya fräscha människor (som man typ inte visste att de existerade)
När kalaset gick mot sitt slut åkte vi (Jag, C och Patrik med sällskap av Josef och Therese Kregert, trevligt sällskap måste jag påpeka) till Tierp med 02.20 bussen, och jag har aldrig varit med om en längre resa till Tierp som igår. När kolckan var 03.20 var vi bara i Björklinge(!) Så ungefär vid 4-tiden var vi hemma. Dock var det ett stort misstag att följa med. Var tvungen att åka hem skittidigt för att fotboll skulle spelas idag. Snacka om att vara trött och sliten! Vi förlorade med 4-1. Mina fötter är svullna efter en sådan varm dag att spela i! Jag har blåsor på varje tå, fram, bak och på sidan.

Runt 6 tiden träffade jag äntligen lilla mamma Emelie. Oj vad jag har saknat henne! Det känns verkligen att man missat ungefär 4 månader med henne. Men det var jättekul att träffas och hoppas att vi kan komma in på samma ruta som förr. Casper, lille pojken var urgullig, och jag fick nästan vara mamma! Jag fick hålla honom, leka med honom och skjutsa honom med vagnen. Det var verkligen en underbar känsla. Men det komer nog ta några år innan jag får egna. Har så mycket annat jag vill hinna göra och uppfylla mina drömmar.

Och nu är jag bajstrött.