Ketchup-girl.

Min syster var i Romme igår med skolan. Friluftsdag liksom. Och nu har hon fått acne/munsårimage155/utslag precis vid sidan om sin mun. Det är förstås jätterött.
Efter att hon käkat en hamburgare som lunch med sina klasskompisar var de ute i backen och åkte igen. Plösligt stannar hennes klasskompis upp och säger till min syster:
- Jag tror du har ketchup där, och pekar mot hennes mun.
Hon får pinsamt förklara att det inte är ketchup utan att det är utslag/acne/munsår i hennes ansikte.

Mohaha det var roligt.


Sommar sommar sommar.

Nu orkar jag inte med vintern längre. Ingen snö = Ingen vinter. Och jag vill inte ha en vinter utan snö, för då kan man inte åka snowboard, eller pulka, eller kaste snöboll eller göra en snögubbe.
Nu vill jag ha sommar!
Okej, sommaren kan efer sportlovsveckan, för då ska jag till Le's Alps och åka snowboard, då får det gärna vara mer snö än det någonsin funnits.. Eller nåt.

Kärlek på G.

Jag måste säga att jag är stolt över mig själv. Jag har fixat ihop ett par (i alla fall snart); nämligen min äre klasskomips Matilda och min vän Robin. Jag fixade så att de fick tvarandras msn och nu har de träffas en gång och nu är det kärlek på G! Tack vare mig.

Denna dag startade faktiskt bra, fast jag var depp igår. Känns bra! Men det skulle kännas mycket mycket bättre om det var fredag idag liksom.

Nej jag måste fortsätta med lektionen nu.

Hata söndag. Älska Christoffer.

Jag hatar söndagar. JAG HATAR SÖNDAGAR!
Speciellt söndagen idag; Den har varit seg och tråkigt med plugg och disk. Det enda som var lite roligt vad mötet med Alperna-gänget. Fick reda på all information som behövdes och fick se några bilder från förra året (de var inte att leka med!)
Men nu - hemma igen och klockan är 19.56, kan det blir värre? Usch, jag har bara plugg innanför skallen just nu, men jag orkar inte.

Det jag orkar just nu är att ta bussen hem till Christoffer och bara mysa, men det går inte.
Jag hatar dessutom att jag ska ha en sådan otur: Våran studentskiva är den 11 maj. Till middagen är det SÅKLART att Christoffer ska med. Eller hur? Men eftersom det är någon som vill djävlas (jag gissar på djävulen själv) så ska Christoffer på "Student-kryssning" PRECIS JUST DET ÄCKLIGA DATUMET DEN 11 MAJ.
Det är liksom alltid så för mig, jag har otur i allt, nästan allt i alla fall. Mer otur än vad de flesta har jag lovar. Och jag har varit så glad för att studentiskiva är någonting stort och roligt och minnesvärt och det är klart att man vill ha med sig sin kära - vem vill inte det? Men näe, inte den här gången heller
Det brukar vara så att när jag ska någonstans som jag vill att Christoffer ska med på så funkar det oftast inte, ibland tvärtom, men oftast är det han som inte kan.
Jag blir så ledsen över sånt här eftersom jag och Christoffer inte hinner ses så värst mycket annars. Ujuj, nu är det mycket klagomål här.
Det finns gott om att klaga på men lägg av Sofia.

Men det är ju så i alla fall angående Christoffer. Jag älskar honom så oerhört mycket att det gör ont att vara utan honom. Det svider bara att tänka på honom eftersom min längtan efter honom blir så jäkla stor. Detta kan inte bli värre det här heller. Han har fått mitt hjärta verkligen, så lätt liksom. Baah, att man kan vara så sjukt kär!!!! Det är ju nästan jobbigt.
JAG ÄLSKAR DIG CHRISTOFFER
image152
You Make My Day ♥

Saturday Night.

Kvällen igår var assume!
Trevligt folk, trevligt kväll, med oxå riktigt BRA Musik! Det var gamla godingar blandat med nya fräshingar. Skuttungefesterna är verkligen toppen.
Jag själv var nykter, med dock trodde folk att jag druckit nästan.
Krisse var också mycket nöjd med kvällen, han hade en jättefin dress på sig. Jag tog med mig min lilla maskeradutstyrsel som jag fick av Christoffer i fredags. Krisse passade bättre i den än mig! 
  Ja, kvällen var riktigt bra och Christoffer fick många fans efter att han inte känt en enda kotte när han kom dit.(Förutom Caroline då typ)

Men såhär såg jag ut innan vi åkte till Antons partaj: (Observera att det är en blomma)
image154
Och såhär såg Krisse ut:
image150
"Jag gillar när det sitter tight"

Hatar Rubrik.

Okej kvällen igår var totalmysig. Vi käkade på Akropolis som ligger på Väderkvarnsgatan mellan Friskis&Svettis och S.A.T.S. Maten var grymt god och det är en restaurang som jag stolt rekommenderar!

Vi begav oss hem till den lilla lägenheten vi skulle tillbringa natten och vi käkade lite smått godis (och frukt!) som jag hade inhandlat. Till det tittade vi på någon B-film "Som man bäddar." Men det var ok. Naturligtvis blev det också en massa myspys!
Sen kom det tråkiga idag. Han stack tillbaka till Tierp till sin hockey. Jag är verkligen trött på det där nu.
Men jag ser framåt mot ikväll då det blir överraskningsfest för Krisse hemma hos Anton ikväll. Krisse ska nämligen in i lumpen och då vill vi ha en liten "hejdå"-fest med röj och sånt shit.
Jag träffade faktiskt Krisse på bussen igår, han har verkligen ingen aning vad som väntar honom! It's going to be totally crazy!
Fram tills dess blir det som vanligt: plugg.

This pictu
re är från sommaren 2006 hemma hos mig.
Gustav, jag, KRISSE och Dennis.

Jag säger bara det: Glömmer aldrig den sommaren.
Ciao!

Ettårsdagen.

Idag är det EXAKT ett år sedan jag och min Christoffer blev tillsammans. Det ska typ firas eller nåt.

Men först måste jag gå klart den här pisiga skoldagen. Den började bra med en godisskål som vi hittade och käkade, men sen blev den pissig när jag fick världens utskällning av min lärare för att jag hade kastat godis på en i klassen (och det var inte bara jag som kastade! T.ex Patrik och Niclas.) Men jag tog all skit istället.
Sen är det rätt pissigt att jag missar reaggekvällen ikväll som jag skulle på. Men jag kan ju inte säga att mysa med Christoffer är mycket sämre heller ^^ Vi har inte setts på 6 dagar nu.
Men ikväll blir middag på en grekisk restaurang, sen blir det film och mys i pappas lägenhet.

Emo.

Jag har en bilddagbok. Besök den gärna: http://sofiakristinaa.bilddagboken.se/
Jag är inne på den regelbundet och lägger upp bilder på mig och mina vänner m.m. 
Jag kollar in andras bilddagböcker, men jag tycker det är roligast att kolla in de som jag känner.
Men när jag tittar på "Mina besökare" så är 90% av alla besökare EMO:s!
  Okej, jag är ingen som dömer människor efter utseendet, men jag förstår inte att det är så många människor med färgat svart hår, med massa lager svart kajal runt ögonen och svarta rutiga kläder och sånt - ni vet, som kollar in min bilddagbok? Varför?
Jag vill själv inte se ut så och lägger knappast upp likanande bilder som de gör, och jag hoppas inte jag ser ut som en sådan heller...?

image145

ON OFF.

Jag satt igår och jobbade med min Samhällskunskaparbete. Man skriver om hur livet ser ut efter den 5 juni 2008.
Och igår höll jag på att skriva om hur man köper en dator på avbetalning. Mamma hjälpte mig lite och sa: "skriv att du besöker en elektronikaffär och köper en. Ta villken som helst.."
- Okej, jag skriver att jag går till "ON OFF" och köper en dator.
- NEJ NEJ NEEJ! INTE "ON OFF"! JAG HATAR DET STÄLLET!

Haha, min mamma är så rolig, hon verkar ta mitt arbete rätt seriöst ändå efter allt suckande och pustande när jag bett henne om hjälp. 
Men det är så att mamma handlar aldrig hos On Off längre, för att nån gång så vare nån video som hon hade köpt och den fick hon inte byta eller få några pengar tillbaka på. Plus att dom var väldigt otrevliga på affären. Efter det så handlar hon aldrig där. Och därför fick jag tydligen inte skriva om ON OFF.
Hon fortsatte sist:
- Ta Siba istället! Där är de bra och billigt, och man får massa erbudanden oxå!

Gynekologundersökning

Idag i skolan har jag riktigt roligt. Så roligt har jag inte haft på länge minsann.
Det var så att Mimmi, jag, Elin och Niclas, Patrik, Simon och Martin satt vid två bord under lunchen. Vi kom in på disskussionen "gynekologi."
Mimmi lyckades (genom från början ett skämt), lura både Patrik och Niclas att killar OCKSÅ också går till gynekologen: image143
- Ja men ni killar, ni kollas ju bara från det andra hållet. (Alltså skjärten)
Patrik och Niclas tittade på varandra och sa sedan i mun på varandra:
- Aldrig att man går dit! Jag vågar inte gå dit ju.
Jag, Mimmi och Elin kunde inte hålla oss för skratt, att de tor själva att de går till gynekologen? Killarna tittade förvånande på oss innan Niclas fortsatte:
Fatta och få en tops uppkörd i arslet? 
När Niclas sa det höll vi tre tjejer på dö. Hur vet den grabben att de kör en liten tops upp i arslet på en gynundersökning som inte ens existerar för killar? (För övrigt känns det knappt att på en tops uppkörd där)
Patrik:
- Jag kommer aldrig göra det! Jag vägrar.

Mohahahaha. Dom två puckona till killar som ska gå Omvårdnad BORDE veta att killar inte gör sånt!

Han längst upp är Patrik, och under är Niclas. Två killar i ett nötskal.

Music

Är det någon som kan tipsa om någon bra låt?
Jag har tröttnat på all musik som finns för tillfället. ALLT.
Speciellt det som går på radion - can't stand it anymore.
Det känns som om jag har blivit sjuk eller nåt, jag tycker all musik är dålig.

Det börjar gå bättre för mig i allt annat tack och lov. Men suget att uppdatera min blogg ligger lågt.

image142
Btw, var jag på fotbollsträning igår, den första på läänge och det kände så bra! Dock har jag lite träningsvärk, OCH (tro det eller ej) men blåmärken (som gör ont) på två av mina ryggradskotor och ett blåmärke vid mitt myntinkast! Detta p.g.a. många situps som gjordes på gymnastiksalsgolvet. Jag måste ha en väldigt utstickande ryggrad eller nåt, som en dinosaurie.. Eller så gör jag på fel sätt?

Söndagsnytt.

Okej, fredagens utgång var rent ut sagt värdelös. Förfesten hos David var helt okej, men in på krogen dog all adrenalin och pepp. Allting var trist och grått, och det kände både jag, Carro och Matilda. Så snälle Joakim hämtade oss och skjutsade hem oss.
En sak jag är riktigt trött på är musiken, det är samma musik heeeela tiden. Kan de inte skapa lite nytt? Ett tips är att köra Adam Tensta - My Cool hela kvällen. (Okej inte bara den, det finns många bra också.)

image138


Jag bjuder på en bild från i fredags.

När jag och Matilda skulle sova på fredagsnatten skulle vi räkna ut hur många timmar det skulle ta för oss innan vi fick köra bil. Båda drack ungefär fyra 33 cl cider 5% alkoholhalt. Och vi slutade dricka runt 11. Vi kom fram till att det skulle ta 33 timmar innan all alkohol skulle gå ur kroppen. "Jaha" tänkte vi och somnade.
  Dagen därpå efter att vi nyktrat till lite bättre kom Matilda på att vi två är så himla dumma. Vi hade ju såklart räknat fel, och att det bara skulle ta 6 timmar eller nåt. Ibland e vi bra dumma.

Resten av helgen har varit bra förutom idag, jag hara pluggat några timmar och det går så seeeegt! Plugga sänker humöret så otroligt mycket om det går dåligt! (Vilket det gör)  
Dessutom har jag inte kommit på något billigt och bra jag kan giva Christoffer på årsdagen, det är ju mindre än en vecka kvar nu.

People javisst.

Ikväll blir det som väntat jag, Carro och Matilda som ska ut ikväll på People.
Dessutom är det försfest hos David Hallberg! (Han och Fredrik som brukar retas med Matilda så hon blir helt röd i fejan stackarn).  Så än så länge ser det riktigt bra ut för ikväll. So far so good! Råtaggad!
Det blir ju faktiskt en bra avslutning för den här veckan efter allt jäkla depp och stress och plugg. Det får väl också bli en bra uppladdning för det som ska pluggas resten av helgen!  Det får OCKSÅ bli som ett slags firande att jag kan börja träna på Måndag! YES!

image137
Inte för att bilden har något med inlägget att göra men jag gillar den så mycket!

Utgång på G.

På fredag imorn är det utgång på People som gäller. Det blir Jag, Caroline och Matilda som ska ut i grund och botten. Vi fungerar ju så bra tillsammans så än så länge ser det ljust ut för fredagen!

Det ska bli väldigt skönt att då få komma ut på dansgolvet och bara släppa loss och inte tänka på alla jobbiga saker. T.ex. alla skolarbeten som MÅSTE göras. Om jag ska vara helt ärlig är det 9 stora skrivarbeten som ska lämnas in. och jag är snart klart med ETT.
Jag ska inte skriva att det är synd om mig, för det är det inte, det e typ 25 pers till i min klass som måste göra detta också.








Usch, vad trött jag blev på bloggandet.

Uppmuntran.

 Jag checkade min outfit som ska användas i Alperna.

image136

Okej, byxorna kom inte med, men dom har ni sett förr hoppas ja?

Nej.

Nu ramlade jag ner igen längst ner på djupa botten. Igen

-

Idag har jag köpt ny snowboardjacka. Det blev en mörkgrön, Everest som man drar över huvudet. Fätt najs och det är ju bara en månad kvar till Alperna Idag.

Dock får jag bara om dagarna plugga och plugga och plugga och plugga. Det tar ju verkligen aldrig slut? Man trodde det skulle vara liite soft sista terminen i trean, speciellt när man håller på med ett sketans projektarbete. Men så fel man kunde ha.

Förresten har jag köpt ettårspresenten till Christoffer idag. TYVÄRR blir den ju inte klar till den 25 januari utan den 9 februari. Så den får väl ges på Alla Hjärtans dag istället.
Det jag har köpt är ett armband där det sitter en liten bricka på, där det ska graveras in Sofia ♥ Christoffer (hjärtat byts ut till ett & eftersom de inte graverar inte hjärtan)
Jag lovar att visa bild när jag fått hem den.
Nu e problemet vad jag nu ska köpa i ettårspresent?

Nä nu blir det åter P L U G G !

Men rubriken kan ta sig nånstans.

Okej, jag var i England i slutet av November. Nu i mitten av januari har jag äntligen fått alla bilder. 390 st (!)
Det tar sig en tid att gå igenom alla, många dåliga foton, några bra, några roliga, några snygga och några fula.

Men jag kan inte låta bli att lägga upp några, vill ju dela med mig av minnen och sånt shit. Det blir några fula, några bra, några snygga och några roliga.

                                   
    Den här va cool                   Jonna blev söt                         Den blev fin

                                        
Julia va vacker                        På alla oss                     Jonna är ?

                           
Turkiskt Upprorståg         Vi och Shrek myser           En tam ekorre

                             
K fastnade med väskan      Curry och Idaho              Arsenal Stadion

Adam Tensta - My Cool.

Ååh! Äntligen har jag fått tag på den älskvärda låt som jag febrilt försökt få tag på! Hörde den för första gången på krogen i början av december och jag älskade den från den första ton som spelades ut.
När jag fick den av min vän Robin säger han: "Den här har jag redan lyssnat sönder.."
Jag har liksom bara hört den 3 ggr på två månader typ!

Här är den på youtube:


Om ni vill höra en till SKITBRA låt så ladda ner The Attic - I Just Can't Help it. Den är från 2003 men så sjukt bra!
Den här låten spelas på hockeymatchen i Tierp när Christoffer spelar. MMMMMMMM.
Dom här två låtarna kommer gå rundrun i mina öron dom hör jobbiga veckorna framöver.

Godnatt!

Arn - tempelriddaren.

image117

Jag var minsann på bio igårkväll med. (Två kvällar irad alltså) Rekord, för det har jag aldrig gjort förr.
Jag gick med min käre Christoffer och vi såg Arn - Tempelriddaren. Jag visste inte alls vad den handlade om, men man hade hört att folk snackat om den och så visste jag att Chris ville se den, så vi passade på att gå för en gångs skull. Och jag måste säga: Den var otroligt sjukt förvånandsvärt bra! Jag var typ i chocktillstånd efter filmen eftersom jag trodde inte en film kunde vara så bra. Om jag velat hade jag bölat minst vid tre tillfällen i filmen, men jag avstod för att inte se ut som nån tönt eller nåt. Speciellt inför Christoffer. Han skulle tycka att jag var urlöjlig. Det är ju bara en film!!

Hursomhelst var det mys.
Och nu när man väl börjar klättra sig upp på stegen igen, börjar komma upp dit där man trivs bäst att vara, kommer pappa och säger att farfar har dött.
...
Okej, jag vet att vi inte hade någon kontakt. Men det känns därinne, där vid hjärtat. Precis som det kändes när farmor dog. Det känns likadant. Kunde det här bara inte kommit en annan dag? Det är ju kul att det är söndag idag också. Eller inte.

Co'z I'm Your Lady

Igår på min engelskalektion "Nursing Care" skulle min käre klasskamrat Hajira redovisa "Care of the mother after birth". Hon lyckas ju alltid få en att skratta, och nu under redovisningen så skulle hon typ förklara att mamman måste kissa, och vart kisset kommer ifrån.
(Jag förstod inte riiiktigt hennes engelska men..):
-...So it must come out... from the.. vagi.. Asså jag vet inte vad det är men VAGINAL..??
Hon menade alltså att hon inte vet vad som menas med vaginal.
Läraren svarar snabbt:
- Men Hajira du vet väl att man inte kan kissa med vaginan!?

Åh vad jag, Jonna, Lala och Julia skrattade.

Just nu lyssnar jag på Lugna Favoriter: Power of Love. Sitter och chattar med Julia som skickar över alla Englandbilder (som jag fortfarande inte fått!). Visserligen ligger de på Christoffers data, men det är lätt ordnat med ett usb.

Till avslutning MÅSTE ja bara lägga upp roligaste fotot. Det är taget från England och på bilden är det egentligen två asheta chicks som e värda att lägga en stöt på (iaf Jonna). Men tyvärr så vet jag inte vad som hände med oss;
På bilden förvandlades vi till två hemska gamla tanter med krokiga ryggar, tjoka runda kinder och stora påsar under ögonen.  Det här är verkligen årets bild, jag skrattar så att jag gråter!!
[Sorry Jonna,men tänk på att jag e fulast. ta inte illa upp ^^]
image116



Förtrollad.

Ikväll, ganska snart ska jag och Matilda på Bio. "Förtrollad". Mmmmmm mysigt.
Få se om det blir en förstrollad kväll ikväll då. Mmmmmmm mysigt

Sen vill jag bara tack för att den här veckan har kommit mot sitt slut: HELG

Åt helvete.

Om jag ska vara helt ärlig mot mig själv är ALLT åt helvete.
ALLT
Jag vill bara skita i allt och bara få försvinna och inte komma tillbaka på ett tag.
Men nej det går ju inte, jag är ju född och kan inte bara försvinna. Jag skulle svika alla runtomkring mig.
Men om jag stannar kvar är alla glada.
Hur skulle det va om jag bara levde och sket i allt? Då skulle jag tillslut försvinna i alla fall.
Så jag får väl fortsätta trots att samvetet, kroppen, känslorna, allt egentligen säger emot.
Nej nu tar jag mig faktiskt mod att skriva det: Jag mår inte bra för tillfället.

Bajs.

Depp.

Skolan har återigen påbörjat en ny vårtermin. Vad väntas framför dörren? Plugg, plugg och återigen plugg!
Man trodde att jullovet skulle få en att samla krafter till EN SISTA TERMIN KVAR. Men ack så fel jag hade, jag sjönk djupare än djupast. Och jobbigast av allt: Jag måste jobba mig ur gyttjan jag hamnat i.
.. Jag skulle kunna hamnat ännu djupare, ifall jag inte haft mina underbara vänner som står där för mig. Ni är bäst.

Min systeryster kom och berättade återigen att hon somnat på bussen.
Nästan varje dag efter skolan så somnar hon på bussen på väg hem. Hon klarar helt enkelt att inte hålla ögonen öppna. Det händer ofta att hon åkt en eller två hållplatser för långt och är tvungen att gå extra bit hem.
Nu, första skoldagen efter jullovet var hon på väg hem, på bussen igen. Gissa vad som hände? Hon somnade!
Och inte nog med det; hon somnade när det var några hållplatser kvar, och vaknade upp, när bussen hade åkt runt hela Björklinge och var halvvägs in till stan igen! Hon hoppade av, med ingen mobiltelefon(då hon tappat bort den), ingen klocka och ingen busstidtabell och väntade på nästa buss hem mot Björklinge igen. Haha snacka om pundare.

Syster och Jag
Vi kanske inte alltid går ihop, men då när det väl går, då har vi så roligt ihop!

Humörhöjande.

Man blir så glad när man hittar sånt här.
Jag sökte mitt eget namn på Google. Så hittade jag en artikel i unt där de skrivit om damtrean,  när vi Skuttunge Sk mötte Söderfors i somras. Såhär stod det:

Söderfors - Skuttunge 3-0 (0-0)
- En skön och viktig seger som säkrades efter en bra genomförd andra halvlek. Det märktes att tjejerna var spända och nervösa i första och vi pratade i pausen om att spela lugnare och vårda bollen inom laget, säger nöjde Söderforstränaren Dick Westin.
Det handlade om ett bottenmöte på Bruksvallen mellan två lag som inte hade tagit några poäng i serien. Spelet i första halvlek var inte heller mycket att yvas över och målchanserna var fåtaliga. Söderfors fick ett tidigt mål i andra genom Anna Harju som löste upp nervknutarna hos hemmaspelarna. Laget kopplade sedan ett bastant grepp om matchen och skapade även ett flertal vassa chanser.
Åsa Lindqvist var inblandad i alla tre målen och förtjänar tillsammans med debutanten Mia Westin ett extra plus i Söderfors.
Målvakten Sofia Brennan skall framhållas i Skuttunge.
Målen, Söderfors: Anna Harju, Emma Ståhlberg, Åsa Lindqvist.
Lars-Ivan Eriksson

När jag noterade den tredje sista redan blev jag väldigt förvånad med mycket glad! Idag står jag inte i mål längre, men det höjde verkligen humöret när jag läser sånt här.
Bara för de ska jag bjuda på en målvaktsbild
 
image113

Humör: ARG

Jag är återigen på lite halvtaskigt humör. Det finns tre saker som gör mig upprörd:
1. Vaknade imorse av ett hemskt buller då grannarna borrade i väggen, just den väggen som jag sover intill. Jag skojar inte, det finns inget värre buller. Och med det kunde jag inte somna om.

2. Alla busspriser ska höjas fr.o.m. den 1 mars! Som att de inte får in tillräckligt med pengar. Ett ungdomsbusskort kommer från 250 kr kosta 270 kr nu. (Förresten så kunde man köpa dom för 225 kr förut då man fick billigare om man var medlem på ul. Men det är nu också bojkottat)

3.
Busstiderna för linjen 821 har blivit sämre och jag och Christoffer kan inte ses alla gånger vi vill det. (Okej, jag har ju körkort, men det e så himla dyrt med bensin, men nu kanske det är lika bra att ta bilen eftersom busspriserna ändå ska höjas!)


Kaos.

Kaos var ordet. Skola på onsdag och jag är inte redo!
Jag är stressad över det hära projekt arbetet. Och vill ni veta värre? PRAKTIK V.9!!
VEM VILL gå upp 5 på morgogen, börja jobba kl.7 och jobba till kl.4, fem dagar i veckan, i fem veckor!?
Och nu ännu värre: INGET BETALT!

Tänk att en sådan sak kan få en att må shit.

Men tack och lov ska jag till alperna först.

Lilla julafton

Ikväll kommer mina underbara vänner Julia och Ester hem till mig och vi ka ha våran efterlängtade julafton som aldrig hunnit blivit av. Men det ska bli en bra uppladdning inför operationen imorn. 
 
Och igår på matchen förlorade Tierp mot Nynäshamn. Men det var en spänande match. (okej inte lika spännande som juniorfinalen Sverige-Kanada.)
Men i alla fall så slår en idiotkille sin hockeyklubba upp i ansiktet på Christoffer med flit, så Christoffer ramlar ner på isen, blir liggandes en liten stund och håller båda änderna över ansiktet.
Då kom den där hemska känslan, när man ser sin älskade liggandes på isen och verkar ha så ont. Man står där och kan inget göra.  Och man är så rädd att något ritkigt hemskt hänt.
Men dock var det ingen fara med honom. Han kravlade sig upp efter en stund och vilade och kom sedan åter igen på isen.
  Men tänk om något förfärligt skulle hända? Bara av det där lilla så blev jag så rädd. Tänk då det värsta, om han t.ex. skulle dö? Hur klarar folk sånt egentligen? Jag kan verkligen inte föreställa mig tanken.
Men nog om det! Killen fick i alla fall 10 min utvisning för att han ska stå och idiotera sådär på min pojkvän. IDIOT!

Nu ska jag kila, ska ta 821 som tar mig ifrån Christoffer och som leder mig till Bjk istället. Där väntar Julia och Ester på mig. Oh My Gosh, how I love these girls! Ciao!

Matildas feta diss

Jag, Carro och Matilda var ju i Sälen över nyår. Under en kväll på krogen lyckades vi ragga upp några nya telefonnummer som vi tänkt ringa på nyårsafton för att se vart draget fanns.
  Caroline ringer en kille som hon snackar lite med, men efter en stund ger hon telefonen till Matilda så hon får prata med killen. Och hon frågar:
 "Vad ska ni hitta på ikväll då?"
- Festa, ni får komma om ni vill...
- Ja vi får se, har inte bestämt oss riktigt än, svarar Matilda.
Killen fortsätter:
- Men de vore ju kul om vi typ kunde träffas senare nån gång... I Jönköping där vi bor..
Matilda svarar:
 Jomenvisst, det låter ju kul!
Till allas förvåning svarar killen iskallt:
- Aa, fast inte med dig, för att träffa Carro...

Mohahaha

Snacka om rådiss Matilda fick... Hon svarade honom med något liknande som; ja men det förstod jag.... sen gav hon telefonen till Carro igen.
SNACKA OM RÅÅÅDISS!! HAHAHAHAHA

Nu ska jag iväg och titta på ishockey på Vegahallen i Tierp och sitta där och frysa och huttra.  juppie


Tjena Kexet! Varför står du här och smular för?

                     image108

Sofia is back in town.
Hon är tillbaka och riktigt trött. RIKTIGT TRÖTT!
Och såklart ska hon vara med på fotbollscup i knivsta imorgon. Från typ kl. 12.30-21.00 JIPPIE..or not*
jag orkar inte.
Speciellt inte nu.
Samhällsarbetet kan ta sig någonstans och jag vill bara sova tills en vacker prins kommer och kysser mig. (Christoffer?)
...
haha de där med prins va litet galet påhitt då jag bara konstig nog tänkte på thörnrosa. Fast hon blev väl inte ens väckt med en kyss? det var väl snövit? Same shit.
Men det skulle va rätt soft ifall Christoffer skulle komma hem till mig överasskande imorgonbitti; väcka mig med en kyss och säga; "cupen är inställd, du kan vara med mig hela dagen"

Nä, dags för Sofia att sluta dagdrömma för ikväll. Måste ju ladda MASSOR eftersom jag är tvungen att stå i mål imorn vilket jag ej har lust med. Bah.

Jag lättar upp min dåliga stämning med en nyårsbild på egot själv.

image106