Bah.

I helgen ska jag jobba, dvs. idag, kväll från kl.14.00-21.30 och imorn från kl.07.00-15.00. Jag hatar det, verkligen hatar det.
Men det här är sista gången tror jag som jag går på schema framöver. 
Tmanställd is the shiiieet!

Mina 3 lediga dagar är över, de har varit suuuuuperbra! Har bara umgåtts med kompisar, solat, badat, spelat fotboll, volleyboll, fotbollsgolf, ätit gott, hoppat studsmatta, latat mig, lyssnat på bra musik och njutit av solen. Men nu var det slut på det roliga.

    

Sommardag i Storvreta

Ljuva dag! Underbara liv!

Efter en sen nattgång igår har jag vaknat med:

Sol hela dagen.
Julia hela dagen. BARA JULIA och jag.
BAD hela dagen.
Snack, plaj och skratt hela dagen.
En lång härlig promenad har vi också haft, en roligt förvirrande sådan också.
Röd i fejan och ryggen har jag också blivit.

Och nu är det hög volym på musiken i huset medans grillen värms upp och jag ligger just nu på studsmattan i trädgården, solen söker sina kvällsstrålar mot min hud genom träden, och snart ska jag gå in och börja tillaga maten och drinkarna vi vill tillfredsställa våra magar med. Kan man ha det bättre än såhär?  Jag har inte känt av någon stress alls idag som jag brukar drabbas av.
Vi har ännu inte bestämt oss om vi ska sova i vattensäng ellesr om det blir på studsmattan med klar himmel. Beslutet är inte svårt att ta. Men det är tyvärr lite för mycket mygg här ute i Storvreta. Ett helt hus för oss själva har vi ju också - lyx!

Det är verkligen såhär man avnjuter en ledig dag en sommar. Och tänk att det är så lite som krävs för att ha det så bra. Avkoppling med rätt inställning, sällskap och väder - Jag älskar livet. 

P.O. / SofiaKristina (Storvreta)  

Semester på 3 dagar.

Idag träffade jag Viktoria denna  varma soliga onsdag.
Jag var ledig idag (och även två dagar framåt) så jag tog mig ner med cykeln på stan för att möta upp henne då vi gick tillbaka tillsammans hem till min lägenhet igen. De timmarna hon stannade gick extremt fort och allt snackande tog aldrig slut. Vi lagade mat och hade det mycket trevligt och roligt. I alla fall från min sida.

Strax hon lämnat mig drog jag till Skuttunge för att spela sista seriematchen mot Danmark med U-laget. Tyvärr ingen vinst men ingen förlust heller! 3-3 blev slutrestultatet och jag tror att det börjar bli lite som en "tradition" att på varje match jag spelar med försvaret lyckas jag alltid göra mål på våra hörnor. KUL! Det är inte ofta jag gör mål. Och det var väl det enda bra jag gjorde den här matchen, annars gick jag runt med negativa tankar i skallen om hur fantastiskt dålig jag är med den där bollen och den där motståndaren ivägen. Ingenting går verkligen rätt till längre! Trots detta fortsätter jag lira. Dum tjej. 


Nu hemma i Bjk äter jag tårta min älsklingsmami mixat ihop. Tittar även på foton jag framkallat från lite olika tillfällen och Hemsedal som jag saknar medtungt hjärta. 



Och snart ska jag till den fjärde och sista destinationen idag - Storvreta för att leka med Julia. Och det blir inte bara en natt tillsammans utan TVÅ! Det ska bli såååå skönt! SEMESTER I 3 DAGAR!


Fotot är från hemsedal under sommaren!

Nu ska jag ut och leka.

Midsummerparty.

Midsommaren 2009 var jättemysig!
Ute på Länsö träffades vi alla människor för mat och fest, kubb och äggkastning. Regnet kom inte på hela kvällen och trevligt var det det var!
I tält Tomas och jag sov som vi dagen därpå höll på dö av värmeslag - solen var framme! Tja, den gick ju i moln då och då och ett tag kom en liten skur, men som tur var hade vi städat färdigt.
När solen kom tillbaka fick jag testa på coolaste grejen på länge - Wakeboard. 
Jöösses Amalia va kul det var! Efter mitt åk log jag ständigt så att jag var helt trött i kinderna! Det måste jag prova igen!
Bildbevid kommer snart. (Isabell fick fetaste fotona på mig wohow)

Nu är den åter en ny vecka som består av arbete men också tre lediga dagar som spenderas ute i Storvreta med Julia. Sen helgen jobbr jag igen. Och då är det bara EN vecka kvar till jag och Anna drar till Alanya!! 

Julia var här igår förresten och sällskapade lite med mig, vi tog ett bad som oftast sker när vi två hänger och planderade faktiskt VÅR semester.
Vi funderar faktiskt på en lift-äventyr till, kör en favorit i repris kanske (men med liiiite mera vett i skallen kanske?)
Eller så blir det kanske en sista minuten?
Eller som jag sa senare? Husvagnssemester? Bilsemester?
Ideerna är många men tiden för oss båda passar ju inte alltid. 
Men något galet i år igen kommer det blir, det ska vi se till i alla fall!

Min halva midsommarkrans jag gjorde på jobbet på midsommarafton 


GLAD MIDSOMMAR

En regnig dag som denna, midsommarafton sitter jag på jobbet och firar den med mina patienter.  Jag är nästan "glad" att jag jobbar idag, i alla pall ett dag-pass så har man kvällen fri, samtidigt kan man ägna lite mera tid åt patienterna och göra lite skojiga saker med dom. Jag band en halv krans av prästkragar som vi plockade på vår innergård när regnet hade uppehåll. Det blev ingen hel eftersom såå skillad är jag inte på blommor. Men saken som jag ville komma fram till var att det känns bra att kunna göra lite roligare saker med patienterna.

Ikväll åker jag ut till Länsö för att fira denna regniga midsommar. Jag ser fram emot det.
Kalle har ju lovat att jag ska få åka wakeboard någon gång därute men det känns som att den här gången kommer det inte bli av. Men jag har mina smidda planer på att på mina bästa sätt övertala honom med det.

Har ni även tänkt på att 7en Eleven faktiskt finns här i Uppsala? Man tror att det bara finns närmast i Gbg, men vi har faktiskt en sådan här i Uppsala med! Borta vid Polacksbacken. Av alla miljooontals gånger jag åkt förbi där, har jag fatksit bara den senaste veckan upptäckt detta. Jag är sämst på uppmärksamma saker i min omgivning. 

Men nu innan jag lämnar datorn och avd 170 för ett midsommarfirande på Länsö hälsar jag Glad Midsommar till alla :)

Turkey - Alanya.

Från liksom ingenstans till en impuls och jag åker till Turkiet, Alanya om 23 dagar.
Jag hade inte ens funderat på det, och på några timmar var resan betald.
Anna, Sofia, Mattias och Nico.
En vecka med allt inräknat typ.
A, men det blir kul!


D&G Medicine man


Äntligen är den min!!

Här och Nu.

Ester tog studenten i fredags. Congrats to her! En mycket treklig dag hemma hos henne, och nu är hon faktiskt i Grekland och glassar på den ö som Mamma Mia spelades in på.
Jag är just nu helt slut efter en dag där jag sovit i en varm och mysig säng tillsammans med Jullsis fram till kl.12. Sen åkte jag hem till min lägenhet och sedan viader till Björklinge för att lira boll med SSK (träning alltså)
Nu är jag heeeelt slut och funderar på att hoppa i säng.

Imorn väntas arbete.

På onsdag väntas också arbete och en match i Alunda kl.19.00

På torsdag väntas ännu en dag arbete och även på fredag.

Men det är väl så här en vecka brukar se ut?

Helgen hoppas jag på att bli riktigt skön och mysig. Jag längtar dit allra mest nu.


    

Pz.

Idag har jag haft ont i huvudet.
Idag har jag röstat.

Igår flyttade jag till stan.

Jag har kluvna hårtoppar.


Vårruset.

Ikväll har jag jobbat som funktionär med fotbollslaget på Vårruset i Uppsala. Det som jag sprang förra året tillsammans med Mikaela.
Idag var det andra tjejer från fotbollslaget som var med och sprang istället.
HAHAHAHAHAHA! Ingen slog min tid!
Jag är stolt. Även fast jag inte har en aning om var jag skulle ligga på idag.
Men nästa år ska jag nog vara med igen och satsa riktigt hårt. Eller vi får se. Jag gillar inte att sätta mål som jag inte kanske klarar av sen.

Nu ska jag beställa ett nytt bankkort eftersom i fredags när jag skulle ta ut pengar i en vanligt automat var jag lite föör hårdhänt: Jag skulle stoppa in kortet i automaten och när jag skulle ge den ett extra puff så sprack det i två bitar.  Den andra biten åkte in i automaten och försvann och kort därefter stod det på skärmet: AUTOMATEN AVSTÄNGD.





Förresten, Tack för en helt sjuuukt rolig kväll hos Tuvfan och på Birger!